Depunere Winmasters
Andrei ReF
25 martie 2021

Depunere Winmasters – Procedura de depunere Winmasters, toate informațiile

Pentru a intra în lumea fascinantă a pariurilor trebuie să faci o depunere Winmasters. Acest proces este simplu și oferă multe variante disponibile. Îți vom explica imediat. Până atunci, nu uita că e nevoie să faci Winmasters cont pentru a avea acces la serviciile operatorului.

După ce ai terminat cu datele tehnice te așteaptă distracția. Efectuezi Winmasters depunere minima și ai parte ulterior de bonusuri spectaculoase. Nouă ne-au atras atenția: bonusul de înregistrare de 100% până la 500 RON și bonusul pe fotbal – ”miză returnată la 0-0”. Mai sunt și alte cadouri atractive pe site-ul operatorului. Ele te așteaptă imediat după depunere Winmasters.

Winmasters Depunere – Cum se procedează?

Pentru a efectua o depunere Winmasters este necesar să te loghezi în contul tău de jucător. Apoi apasă butonul de ”depunere” – se află în partea din dreapta sus a paginii operatorului.

Ai mai multe metode la dispoziție. Sunt cele clasice pe care le găsești la aproape toate casele de pariuri. Ai variante prin card de credit, transfer bancar sau portofele electronice. Bifează opțiunea preferată și apasă în dreptul ei ”depune acum”.

Alege suma dorită cu care vrei să-ți alimentezi contul de jucător. Trebuie specificat că detaliile pe care trebuie să le completezi diferă în funcție de metoda aleasă de tine.

Pentru card de credit/debit trebuie să introduci:

 • Numele titularului.
 • Numărul cardului.
 • Data de expirare a cardului.
 • CVV – ultimele 3 cifre de pe partea din spate a cardului.

Pentru metodele de tip portofel electronic, va trebui să te înregistrezi cu datele asociate contului tău de Skrill, Neteller sau Paysafecard. Apoi urmezi pașii aferenți, depui și confirmi tranzacția. O depunere Winmasters poate fi făcută și de pe mobil.

Winmasters depunere minima + comision

Prima depunere Winmasters nu este deloc complicată, iar apoi fiecare nouă încercare o ți se pară și mai puțin solicitantă. Operatorul îți oferă toate variantele. E nevoie ca tu să alegi ce ți se potrivește mai mult.

Există anumite limite pentru Winmasters depunere minima. Acestea diferă în funcție de metoda selectată:

 • Carduri de credit – Winmasters depunere minima este de 10 euro (40 RON)
 • Transfer bancar – suma minimă care poate fi transferată este de 50 euro (250 RON)
 • Paysafecard – suma minimă depusă este de 10 euro (40 RON)
 • Neteller – Winmasters depunere minima este de 10 euro (40 RON)
 • Skrill (Moneybookers) – depunere minimă: 10 euro (40 RON)

Grijă mare la următorul aspect: Legile în vigoare îi determină pe operatorii de pariuri să aplice taxe pentru clienții săi: ți se va lua un comision depunere de 2% pentru fiecare depozit făcut de tine și 1% comision retragere.

Durata virării banilor

 • Dacă folosiți card Visa – transferul fondurilor depuse este instantaneu.
 • Dacă folosiți MasterCard sau Maestro – transferul fondurilor depuse în contul de jucător este imediat.
 • Transferul bancar – reprezintă un transfer de fonduri dintr-un cont bancar în altul. Trebuie să vă conectați la contul online personal și să autorizați transferul sau să autorizați banca să inițieze procedura de transfer. Transferul bancar are un avantaj – este mult mai rapid în transferurile interne. Banii vor intra în contul personal în maxim 3 zile lucrătoare.

Wimasters depunere maximă și comision

Trebuie precizat din start că la acest operator tranzacția de depunere, indiferent de metoda aleasă, are un comision de 0 la sută.

 • Carduri de credit – depunere maximă: 2.000 de euro (9000 RON)
 • Transfer bancar – depunere maximă: 10.000 de euro (45000 RON)
 • Paysafecard – depunere Winmasters, suma maximă: 2000 de euro (9000 RON)
 • Neteller – suma maximă: 2000 de euro (9000 RON)
 • Skrill – suma maximă: 2000 de euro (9000 RON)

Depunerile sunt procesate instant utilizând metodele de plată oferite de operator. Timpul de procesare al depozitului sau al retragerii poate să difere în funcție de metoda de plată selectată.

Limite depunere Winmasters

Există anumite detalii care merită să fie cunoscute de jucător. Ele nu sunt complicate, dar întotdeauna e bine să fii cât mai informat când efectuezi o acțiune.

Trebuie parcursă o verificare a contului (conform legii) prin trimiterea documentelor KYC. Acest lucru se face în termen de 30 zile calendaristice de la data la care ai făcut prima depunere Winmasters. Până nu este completat acest pas obligatoriu, clientul nu are voie să facă o depunere mai mare de 900 RON.

Atenție! Dacă procesul nu este completat, contul va fi închis după 30 de zile, iar sumele de bani care există în cont vor fi reținute și transferate la bugetul de stat. Dacă aveți nelămuriri, nu ezitați în orice moment să apelați la serviciul clienți pus la dispoziție de această casă de pariuri.

Iată ce limite poate seta un parior până este completat procesul Know Your Customer:

 • Jucătorii care nu au trimis documentele KYC și doresc să impună o limită de depozit mai mica de 900 RON vor putea face acest lucru. Limita se va activa imediat și o va înlocui pe cea de 900 RON.
 • Jucătorii care nu au trimis documentele KYC nu pot alege o limită de depozit mai mare de 900 RON.
 • Jucătorii care au terminat procesul KYC își pot alege orice limite de depozit doresc.

Un aspect important este faptul că un client nu poate face o depunere Winmasters cu cardul unei alte persoane fizice sau din contul acesteia.

Operatorul nu va autoriza un pariu dacă un jucător nu dispune de fonduri suficiente pentru a acoperi suma pariată pe bilet.

Tranzacțiile tale la Winmasters online se fac în deplină siguranță. Ele sunt protejate folosind cele mai bune metode de criptare Secure Sockets Layer (SSL). Operatorul nu stochează nicio informație personală (ex: numere de card de credit). Fă-ți deci un cont acum, pentru a putea profita și de bonusul de bun venit Winmasters, de 100% până la 550 RON!

Concluzii

Procesul este un facil. Operatorul îți pune la dispoziție toate metodele clasice și populare pentru a vira o suma de bani în cont.

Depunere Winmasters se face repede (de cele mai multe ori instant), dar nu uita să completezi cu atenție fiecare căsuță pentru a nu întâmpina probleme.

Orice nelămurire poate fi explicată prin intermediul serviciului de clienți. Iar pentru extra informații poți mereu parcurge recenzia Winmasters pariuri. Pariază responsabil și fii informat!