retragere winmasters

Retragere Winmasters – Cum retragi banii de la Winmasters?

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: iunie 3, 2024
Rate this post

Ai prea multe câștiguri în cont și vrei să faci o retragere Winmasters? Nimic mai simplu. Procedeele prin care poți să faci o depunere sunt similare cu cele de la retragere.

Ți-a adus bani în cont Real Madrid? Ai luat titlul NBA alături de Lebron James? Ai colectat câștiguri importante mizând în fiecare etapă de formula 1 pe Lewis Hamilton? Dacă simți că e momentul să retragi o parte din bani, trebuie să știi că procesul este rapid și eficient. Vom detalia imediat toate aspectele importante.

Cu Winmasters nu poți retrage banii cash, dar îi poți retrage și prin metodele online familiare tuturor.

Suma maximă Winmasters retragere

În primul rând, pentru o retragere Winmasters este nevoie să intri în contul tău. Nu uita că avem un ghid complet despre cum îți poți face un cont nou Winmasters! Te loghezi (nu uita să alegi o parolă cât mai sigură). Apoi, vei bifa căsuța ”Retragere”. Alege metoda preferată de tine și introdu suma pe care vrei să o retragi. Urmează indicațiile oferite de operator, în funcție de opțiunea aleasă.

Variante pentru retrageri Winmasters și suma maximă care poate fi retrasă:

 • Carduri de credit – retragere Winmasters, suma maximă: 2.000 de euro (9000 RON)
 • Transfer bancar – retragere maximă: 2.000 de euro (9000 RON)
 • Paysafecard – suma maximă: 2000 de euro (9000 RON)
 • Neteller – suma maximă: 2000 de euro (9000 RON)
 • Skrill – Winmasters retragere bani, suma maximă: 2000 de euro (9000 RON)

Winmasters Retrageri – Suma minimă și comision

Pentru o retragere Winmasters, comisionul este în general de 0%. Totuși, operatorul poate să perceapă o taxă cuprinsă între 5 EUR(20 RON) și 2% din suma extrasă. Ea se aplică atunci când un client face mai mult de 3 retrageri Winmasters de-a lungul a 30 de zile. De la a patra retragere Winmasters se poate aplica o taxă. Ea nu poate depăși suma de 30 de euro – 120 RON.

Winmasters retragere – suma minimă. Aceasta diferă în funcție de metoda selectată:

 • Carduri de credit – Winmasters retragere bani, suma minimă este de 20 euro (80 RON)
 • Transfer bancar – suma minimă care poate fi retrasă este de 20 euro (80 RON)
 • Paysafecard – suma minimă retrasă este de 20 euro (80 RON)
 • Neteller – suma minimă este de 20 euro (80 RON)
 • Skrill (Moneybookers) – retragere minimă: 20 euro (80 RON)

Cât durează o retragere Winmasters?

 • Dacă folosiți Visa, Mastercard sau Maestro – o retragere Winmasters durează câteva clipe. Banii vor intra imediat în contul personal. Veți putea opta pentru același card folosit pentru depunere cu condiția ca el să fi fost folosit în ultimele 180 de zile pentru o depunere. Orice metodă veți alege, procesul este făcut în deplină siguranță, iar banii vor intra în contul personal în maxim 3 zile lucrătoare.
 • Metoda ”Transfer Bancar” pentru Winmasters retragere – reprezintă un transfer de fonduri dintr-un cont bancar în altul. E nevoie să autorizați transferul sau să autorizați banca să inițieze procedura de transfer. Suma va fi disponibilă în contul personal în maxim 3 zile lucrătoare.
 • Metoda Neteller – este un portofel online prin care faceți fără probleme o retragere Winmasters. Suma de bani va intra instant în cont și nu se percep taxe. Banii vor putea fi accesați în maximum 6 ore.

Alte două variante sigure și accesibile pentru retrageri Winmasters sunt Skrill (Moneybookers) și Paysafecard.

Retragere bani Winmasters – Reguli generale

 • Un aspect important este faptul că dacă aveți fonduri și în secțiunea de cazino a operatorului, va trebui să transferați banii în secțiunea de pariuri sportive. De acolo puteți să faceți o retragere de bani.
 • De asemenea, o retragere Winmasters pe cardul de credit/debit este disponibilă doar pentru cardurile (VISA, Mastercard) care au fost utilizate de jucător pentru a face o depunere. Dacă există mai multe carduri în cont, operatorul va alege cardul folosit cel mai frecvent în ultimele 3 luni.
 • Pentru retrageri Winmasters în portofele electronice (Skrill, Neteller), metoda posibilă este, de asemenea, numai printr-un cont care a fost folosit anterior pentru o depunerea de bani.
 • Este foarte util de precizat că un jucător nu poate face nicio retragere din cont până nu se fac verificările KYC. Trebuie să trimiteți documentele cerute în termen de 30 de zile de la prima depunere și să așteptați confirmarea operatorului.
 • Dacă un client își setează o limită maximă pentru retragere Winmasters, jucătorul nu poate cere o altă retragere până în momentul în care cererea inițială nu este procesată complet.
 • Dacă un jucător solicită o retragere înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj (cel puțin o dată suma depozitului), se va solicita o taxă de 7.75%.
 • Banii lichizi (cash) nu reprezintă o formă acceptată de depunere sau de retragere Winmasters.
 • Banii jucătorilor sunt ținuți de operator într-un cont deschis la banca Unicredit. Casa de pariuri permite băncii să furnizeze informații autorităților în cazul în care acestea sunt cerute.
 • O retragere Winmasters se face în maxim 72 de ore. Dacă există anumite suspiciuni în legătură cu activitățile jucătorului, atunci operatorul poate extinde perioada de plată pâna la 10 zile lucrătoare. De asemenea, în cazuri extreme agenția Winmasters poate să folosească o metodă diferită de plată pentru retragere decât cea aleasă inițial de client.

Concluzii

Acesta a fost articolul nostru despre cum faci o retragere la Winmasters și care sunt comisioanele și duratele pentru această procedură extrem de simplă. Dacă vrei să te bucuri și mai mult de o retragere Winmasters, nu uita să folosești bonusul de înregistrare oferit de operator – 100% pâna la 400 RON. Tot ce trebuie să faci este să depui în cont măcar 50 RON. Acest cadou poate fi folosit o singură dată.

Depunerile prin portofele electronice (Paysafe, Skrill și Neteller) nu sunt incluse în acest cadou.

Sperăm că ți-am răspuns întrebărilor. Nu uita că ai și alte articole dedicate acestui operator, în secțiunea noastră de Ghid Pariuri. Acolo poți vedea cum să te înregistrezi la Winmasters, dar și care sunt variantele de a intra în contact cu echipa de suport de la acest operator de top. Dar și alte informații esențiale. Pentru ca la BETuri te vrem mereu informat, inspirat, câștigător!