Cum să câștigi biletul zilei

Pana să vorbim despre cum putem să câștigăm biletul zilei ar trebui să vedem care sunt detaliile ce stau în spatele acestui proces. Ce face un bilet să fie bun, ce strategii să aplicăm când alcătuim biletul, ce ne poate crește șansele de câștig? Nimeni nu vă poate da o cale scurtă către succes, poate doar dacă o să câștigați din întâmplare la 6/49, dar nu cred că este cazul.

Pentru a ajunge să faceți bani din pariuri sportive, este nevoie să vă dedicați timp și resurse. Deși pare că este un simplu joc de noroc, iar totul stă la voia întâmplării ca și la majoritatea, nu este adevărat. Omul care pariază este principalul factor care influențează șansele de câștig ale unui bilet bun. El face diferența între un bilet bun și unul prost atunci când selectează evenimentele ce ajung pe el.

Deci, cum ar trebui să arate biletul zilei? Adevarul este că intrebearea această nu are un răspuns tocmai simplu, și nici măcar un singur răspuns. Există o mulțime de variante de răspuns la această întrebare care ar putea fi acceptate că și valide. Biletul zilei, depinzand de fiecare parior în parte, va avea mereu o altă formă asă că ar trebui să ne descoperim propriile strategii ce ne prind bine și ni se par foarte favorabile înainte de a ne alcătui biletele.

Procesul de alcătuire al biletului zilei

În primul rând ar trebui să clarificăm un lucru. Prin acest concept de bilet al zilei nu vrem să insinuam că ar trebui să pariati zilnic câte un bilet sau că ar trebui să pariati excesiv. Putetu face acest lucru în punctul în care v-ați pus la punct o tehnică foarte bună și generați câștiguri garantate din pariuri. Nu vrem să va îndemnăm să pariati foarte mult fără sens și să pierdeți grămezi de bani deoarece n-ar avea niciun sens. Prin biletul zilei ne referim la cea mai bună varianta de bilet la pariuri sportive pe care voi o puteți plasa. Totul vine treptat și evoluează odată cu experiența de pariori.

Probabil că majoritatea oamenilor se apucă de pariuri sportive online din distracție și nu exclusiv cu scopul de a câștiga bani. Mai apoi descoperă potențialul ce există în această activitate și începe să vrea să câștige din ce în ce mai mult, însă adesea pariorii se grăbesc și încep să parieze haotic ceea ce nu este deloc sănătos pentru buzunarele lor.

In consecință, totul trebuie să fie calculat atunci când alcătuim biletul zilei. Nu luați niciodată un eveniment ca atare atunci când el vi se pare favorabil. Vedeți spre exemplu un meci de genul  ȚSKA Moscova vs. FC Barcelona. Primul instinct ar fi să pariati pe Barcelona, fiind una dintre cele mai mari echipe ale tuturor timpurilor, echipa cu un mai mare renume, cu un lot mai bun și asa mai departe. Dar să zicem că în această partida ei își vor menaja jucătorii pentru un meci mai important. Meciul curent nu reprezintă vreo miza pentru ei și nu au nevoie de victorie în această partida. De ce să riscăm să pariem pe un eveniment în care echipa pe care pariem nu prezintă niciun interes?

Ce cote plasăm pe biletul zilei?

Cand vine vorba de cotele evenimentelor ce trebuie să-și găsească locul pe biletele noastre putem purta o discuție interminabilă și putem dezbate zeci de teorii. Insă în urmă experienței și a mai multor studii am tras mai multe concluzii ce ar putea veni în ajutorul vostru.

In primul rând ar trebui să evitați cotele extreme. Prin extreme ne referim la cotele prea mari sau cele prea mici. Arunci când o cotă este mult prea mică ea prezintă un factor de risc pentru biletul nostru mult prea mare față de adaosul pe care îl aduce câștigului potențial al biletului. Iar când vine vorba despre cotele mult prea mari, acestea ar trebui evitate pe cât de mult posibil atunci când pariem mai mulți bani pentru că acestea au un factor de risc foarte mare. E cea mai de baza idee din pariuri, cu cât o cota este mai mare, cu atât evenimentul are șanse mai mici de reușită. În consecință, puteți paria pe astfel de cote mari doar în cazul în care motivul din spatele pariului este unul bine fondat, fie aveți un pont bun sau anumite argumente solide pentru care să riscați bani pe astfel de evenimente.

Deci cel mai bine este să stați în intetiorul acestor limite. Că să le estimăm mai exact am putea spune undeva între cotele de 1.10 și cele de 2.50. Limita maximă este relativ interpretabilă deoarece de între 2.00 și 2.50 deja dificultatea crește destul de mult. Așadar, cu cât va documentați mai bine și alegeți mai cu grijă evenimentele de pe biletul zilei cu atât mai mutle șanse de reușită va avea acesta.

Biletul zilei pe site-ul nostru

Asă cum v-am amintit în articolele anterioare o vom face și acuma în ideea de a aduce în atenția voastră faptul că pe site-ul nostru există o secțiune de biletul zilei. În acest loc puteți găsi zilnic câte 2 meciuri detaliate de analiștii noștri sportivi în care vi se recomandă să pariati pe un anume rezultat. În aceste articole veți găsi argumentele date de oamenii noștri, argumente relevante în ideea prezicerii rezultatului unui eveniment. Dacă nu vreți să le folosiți pe acestea pentru a vă îmbogățiselecțiile de pe biletul zilei, puteti totuși să le citiți pentru a vă face o idee despre ce ar trebui să urmatiti atunci când studiați un eveniment.

In final, deciziile vă aparțin iar cel mai important lucru este să rețineți că selecțiile pe care voi le faceți fac diferența dintre un bilet ce vă va aduce bani sau unul ce vă va aduce pierderi. Biletul zilei este o reflexie a personalității pariorului. Fiecare parior are propriul mod de a-și alcătui biletul la pariuri sportive, iar metodele reprezintă rezultatul activității lui de pariere. Sperăm ca voi să va dezvoltați o strategie cât mai bună și să câștigați cât mai mult!