Winmasters bonus 5.000 RON
Vlad Stănescu
24 august 2021

Winmasters bonus 5.000 RON + 500 Rotiri Gratuite – Câștigă la dublu cu Liga 1!

4.8/5 - (5 votes)

Intră și tu in campania Winmasters bonus 5.000 RON + 500 Rotiri Gratuite. Pariază în fiecare etapă pe Liga 1 și câștigă premiile puse în joc!

winmasters pariuri
Liga 1 îți aduce premii săptămânal!
Winmasters bonus 5.000 RON + 500 Rotiri Gratuite
 • Pariază pe cel puțin un meci din Liga 1
 • Revendică bonusul
 • Pariază pe orice meci de fotbal
 • Bucură-te de câștig!

Winmasters bonus 5.000 RON este cel mai atractiv bonus pariuri din oferta celor de la Winmasters pariuri. Pariază în fiecare etapă pe meciurile din Liga 1 și poți să primești 100 lei sub forma unui bonus pe care îi poți juca pe meciuri Premier League, La Liga, Bundesliga sau orice alt eveniment sportiv din categoria de fotbal. Pentru ca experiența ta de parior să fie dusă la un alt nivel, Winmasters îți oferă cadou și 500 de rotiri gratuite la slotul Book of Dead. Poți să primești 10 rotiri gratuite la sfârșitul fiecărei etape, alături de cei 100 lei bonus.

Cum poți să beneficiezi și tu de oferta Winmasters bonus 5.000 RON?

Este foarte simplu! Oferta se adresează utilizatorilor care au un cont pe Winmasters și au finalizat procedura de verificare a identității. Dacă nu știi ce înseamă verificarea contului Winmasters și cum să o faci, echipa BETuri ți-a pregătit un articol dedicat acestei agenții. O poți găsi în rubrica de Ghid Pariuri.

După ce ai finalizat procesul de verificare și ai primit confirmarea din partea echipei de suport Winmasters, nu îți rămâne decât să accepți oferta Winmasters bonus 5.000 RON. Poți face acest lucru prin apăsarea butonului “Vreau oferta!” de la începutul acestui articol. Trebuie să plasezi minim un pariu pe evenimentele tale preferate din campionatul intern și intri automat în tragerea la sorți!

Termeni și condiții pentru Pariul Gratuit

Trebuie să ți cont de câteva reguli în cazul în care beneficiezi de Winmasters bonus 5.000 RON. Condițiile pe care le ai de satisfăcut sunt simple, așa că nu ai niciun motiv să te ingrijorezi. Mai jos îți vom prezenta principalele aspecte pe care trebuie să le știi dacă dorești să profiți și tu de Winmasters bonus 5.000 RON + 500 rotiri gratuite.

 • Fiecare jucător selectat de winmasters.ro prin tragere la sorți va beneficia de pariul gratuit în valoare de 100 lei și cele 10 rotiri gratuite. Însă ține minte că pariul gratuit este disponibil 3 zile din momentul în care îți este alocat în balanța contului.
 • Poți opta să joci bonusul primit fie pe pariuri simple, fie pe pariuri multiple. În cazul în care optezi pentru un pariu simplu, cota minimă este de 1.8. Dacă dorești să combini mai multe evenimente, cota trebuie să fie minim 1.6 cu o cotă totală de minim 2.5.
 • Pariul de tip free bet este disponibil atât pentru pariere de tip LIVE cât și pentru opțiunea de pariere PRE-MECI. Nu se califică următoarele tipuri de pariuri: Handicap, Miză rambursată la egal, Forecast/Tricast.
 • În momentul în care accepți promoția Winmasters bonus 5.000 RON, nu trebuie să ai un alt bonus activ. Altfel nu vei fi eligibil pentru a intra în promoție.
 • Există și un câștig maxim pe care poți să îl revendici dacă ai câștigat de pe urma pariului gratuit. Câștigul maxim alocat este de 5 ori valoarea pariului gratuit în RON. Deci dacă pariul gratuit este de 100 RON, câștigul maxim va fi 500 RON.
 • Pentru a putea utiliza acest pariu gratuit, utilizatorul trebuie să îndeplinească toate condițiile referitoare la selecții, cote, etc. Nu uita că free bet-ul este valabil doar pentru evenimentele din categoria Fotbal.

Termeni și condiții pentru Rotiri Gratuite

La fel ca în cazul pariului gratuit, există câteva condiții și pentru rotirile gratuite acordate în cadrul promoției Winmasters bonus 5.000 RON + 500 rotiri gratuite. Nu este nimic complicat nici de această dată. Îți vom prezenta pe scurt, condițiile de care trebuie să ții cont pentru revendicarea și utilizarea rotirilor gratuite:

 • Oferta rotirilor gratuite este valabilă pentru utilizatorii selecționați de Winmasters și are valabilitate 1 zi de la data creditării în cont. Asigură-te că nu pierzi timpul și folosești rotirile gratuite primite până la expirarea celor 24 de ore.
 • În cazul în care ai fost răsplătit cu rotirile gratuite, trebuie să știi că numărul acestora este de 10 iar slotul eligibil la această promoție este Book of Dead. Câștigul maxim în urma free spins, este limitat la suma de 80 RON. Orice câștig ce va depăși suma maximă permisă în această promoție va fi dedus.
 • Asigură-te că nu ai alt bonus activ în momentul aceptării promoției Winmasters bonus 5.000 RON + 500 rotiri gratuite deoarece nu vei putea fi eligibil pentru aceasta.

Campionate de top în oferta Winmasters

Marile campionate ale Europei au luat startul într-un nou sezon care promite că va fi plin de spectacol. Campionate precum La Liga, Bundesliga, Premier League, Serie A și Ligue 1 te așteaptă etapă de etapă la Winmasters cu cele mai bune cote din fotbal. Pariază Winmasters bonus 5.000 RON pe echipele tale preferate și mărește-ți profitul! Dacă nu știi ce să pariezi, echipa BETuri îți sare în ajutor. Intră la rubrica noastră de Ponturi Pariuri unde îți pregătim avancronici, meciuri H2H, forma echipelor, posibil prim 11 și multe altele pentru fiecare etapă din principalele campionate ale Europei. Cotele și ponturile sunt nelipsite după fiecare analiză.

Verifică unele dintre cele mai populare rubrici ale noastre, Meciuri Azi și Cota 2, pentru a vedea biletele pe care noi le-am pregătit special pentru tine! O combinație între Winmasters bonus 5.000 RON și ponturile de pe BETuri cu siguranță îți va aduce multe bilete verzi.

Citește mai multe despre campionatele de top din oferta Winmasters în recenzia Winmasters Pariuri!

Concluzii Winmasters bonus 5.000 RON + 500 Rotiri Gratuite

Profită și tu de noua promoție Winmasters bonus 5.000 RON + 500 Rotiri Gratuite Book of Dead. Este una dintre cele mai atractive oferte din momentul de față din partea celor de la Winmasters, o ofertă care, cu siguranță îți va aduce câștiguri ușor.

Pe lângă ponturile oferite pe site, îți recomandăm să iei în calcul să te alături și grupurilor noastre de Facebook și Telegram BETuri. Acolo, echipa noastră îți oferă ponturi live pentru partidele momentului din sportul mondial, dar și concursuri cu participare gratuită. Participi gratis, dar ai șansa să câștigi super-premii.

Ai la îndemână un bonus foarte atrăgător care este doar la un buton distanță! Ai și alte oferte de la casele de pariuri pe site! Ce mai aștepți? Spor(t) la pariuri inspirate!

winmasters pariuri
Winmasters bonus 5.000 RON + 500 Rotiri Gratuite
Liga 1 îți aduce premii săptămânal!
 • Pariază pe cel puțin un meci din Liga 1.
 • Revendică bonusul
 • Pariază pe orice meci de fotbal
 • Bucură-te de câștig!