Biletul zilei: Portugalia vs Elveția

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Portugalia - Elveția
1
1.62
X
4.05
2
6.20

Ultima seară a preliminariilor din Europa ne propune meciuri foarte interesante care sunt decisive privind prezența la Cupa Mondială de Anul viitor din Rusia. Campioana europeană, Portugalia este obligată să câștige în această seară pentru a obține biletele pentru Rusia și să nu mai fie nevoită să dispute baraj unde se poate întâmpla orice. Ar fi o mare lovitură pentru fotbalul mondial dacă starul Cristiano Ronaldo nu ar participa la mondial. Portugalia va întâlni Elveția în finala pentru locul 1 îngrupa B. Din această grupă mai fac parte echipele Ungaria, Insuleel Feroe, Letonia și Andora. Parcursul aproape perfect al ambelor echipe ne asigură un meci foarte frumos. Pronosticul pentru biletul zilei îl găsiți doar la noi.

Portugalia este la trei puncte în spatele adversarei din această seară. Un singur pas greșit au făcut lusitanii, tocmai în primul meci al preliminariilor, în jocul disputat în Elveția pe care l-au pierdut cu scorul de 2-0. Totuși Portugalia este favorită în această seară deoarece au cea mai bbună ofensivă dar și cel mai bun compartiment defensiv din această grupă. Un alt motiv pentru care este favorită Portugalia, este acela că cel mai important jucător, Cristiano Romanldo va fi apt de joc. El va avea o motivație în plus să marcheze deoarece poate deveni golgeterul preliminariilor fiind la un singur gol în spatele lui Lewandowski. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a Portugaliei care este cotată ca favorită.

Elveția se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate în această seară deoarece singurul obiectiv este calificarea. Echipa din Țara Cantoanelor este singura echipă ce a avut un traseu perfect. În cele nouă partide disputate au obținut tot atâtea victorii. Golaverajul oaspeților din această seară este de 23 de goluri marcate și doar 5 primite. Chiar dacă în opinia multor specialiști Elveția este victimă sigură nu trebuie privită deloc așa. Forma arătată până acum pe parcursul preliminariilor dar și victoria din meciul tur ne face să credem că elvețienii vor fi o nucă tare pentru Cristiano Ronaldo și compania. Biletul zilei de astăzi ne aduce un câștig suplimentar destul de substanțial dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Cu pontrurile noastre pentru biletul zilei buzunarul tău va fi fericit.