Biletul zilei: CSU Craiova vs FC Botoșani

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
CSU Craiova - FC Botoșani
1
2.00
X
3.10
2
4.00

Liga 1 revine cu meciuri foarte spectaculoase. Astăzi va debuta etapa cu numărul trei care se anunță unul foarte interesant. Meciul ce va deschide această etapă este partida dintre CSU Craiova și FC Botoșani.Jocul acesta va avea loc pe arena Ion Oblemenco din Bănie. În ultimele cinci meciuri directe am asistat la meciuri foarte interesante deoarece fiecare meci a fost câștigat de echipa gazdă a acelui meci.Datorită golavorajului în acest meci se vor întâlni echipele clasate pe prima poziție și pe ultima poziție. În tribune vom asista la un spectacol interesant făcut de suporterii olteni. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce un pronostic câștigător cu meciul Craiova și FC Botoșani.

CSU Craiova a început foarte slab acest sezon. În primele două etape ale acestui sezon CSU nu a reușit să își treacă în acest sezon nici un succes. Singurul punct al elevilor lui Mangia a venit după o remiză cu cei de la FC Botoșani. Acel meci din prima etapă s-a încheiat cu scorul de 0-0. În cea de-a doua etapă oltenii au fost învinși cu scorul de 1-0 de cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Oltenii se pregătesc pentru debutul de săpămâna viitoare din UEFA Europa League. Ei au nevoie de un succes în seara asta pentrua avea un moral bun în meciurile viitoare. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă de 3.10.

FC Botoșani are o șansă mare de a opține un rezultat bun astăzi. Botoșenenii au obținut două rezultate bune. În prima etapă au remizat în fața celor de la CFR chiar la Cluj cu scorul de 1-1. În cea de-a doua rundă au învins cu scorul de 2-0 pe Hermannstadt. După ce în sezonul trecut au ratat calificarea în play-off în ultimele etape acum oaspeții partidei de astăzi au parte de un start de sezon foarte bun. Ținând cont că cei de la Craiova trec printr-o formă foarte slabă, Botoșaniul poate profita și să își treacă în cont chiar o victorie. Pe biletul zilei vom perge pe un rezultat de egaliatte deoarece anticipăm un meci foarte echilibrat între două echipe foarte puternice. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.