Biletul zilei: Anderlecht vs Mouscron

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Anderlecht - Mouscron
1
1.21
X
6.50
2
13.00

Campionatul Belgiei continuă cu meciuri foarte interesante. Astăzi va debuta runda cu numărul patru. Partida care va deschide această rundă este întâlnirea dintre Anderlecht și Mouscron. Acesta pare a fi un meci foarte dezechilibrat dar meciul este deschis oricărui rezultat. Ultimele patru întâlniri directe dintre cele s-au încheiat cu victoria celor de la Anderlecht. În sezonul trecut acest meci îl puteam numi ca un derby al românilor din Belgia dar acum nu mai sunt omâni la cele două formații. Fotbalul belgian a arătat un fotbal interesant în acest sezon și deaceea am ales un meci din acest campionat să îl avem pe biletul zilei la pariuri sportive online. Partida va avea fluierul de start de la ora 21:30.

Anderlecht arată din ce în ce mai bine în acest sezon. Echipa la care a evoluat Stanciu și Chipciu are maxim de puncte după trei etape disputate. Gazdele partidei de astăzi s-au instalat pe prima poziție a clasamnetului cu nouă puncte. Kortrijk, Oostende și Charleroi nu au putut face față ofensivei celor de la Anderlecht. Ceea ce este interesant este faptul că în toate cele trei meciuri, Anderlecht a primit cel puțin un gol. Observăm că ofensiva își face foarte bine treaba. Ei au cea mai puternică ofensivă cu 11 goluri marcate, media fiind de aproape patru goluri pe meci. Pe eren propriu gazdele partidei de astăzi nu au mai pierdut din sezonul trecut astfel că astăzi Anderlecht este cotată cu prima șansă la victorie. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea o cotă de 1.21.

Mouscron are un început de sezon dezastruos. În primele trei etape au înregistrat tot atâtea înfrângeri. Au pierdut în fața celor de la Oostende, Club Brugge și Antwerp. Toate înfrângerile au fost suferite la un gol diferență, dar ceea ce este important este că nu au reușit să acumuleze puncte. Oaspeții partidei de astăzi au o defensivă foarte slabă și au reușit să marcheze o singură dată în acest sezon. Astăzi se anunță un meci foarte greu pentru Mouscron ținând cint de adversarul pe care îl întâlnește. În această seară pe biletul zilei vom merge pe victoria celor de la Anderlecht care sunt mari favoriți în opinia noastră. Pariază și câștigă cu biletul zilei și pe termen lung o să realizezi un profit consistent.