Biletu zilei: Chelsea vs Arsenal

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chelsea - Arsenal
1
1.78
X
3.95
2
4.75

Etapa cu numărul 5 din Premier League vine la pachet cu un derby al Londrei. Acest meci este un derby de tradiție al fotbalului englez și un joc foarte important pentru fanii celor două echipe. Arsenal se va deplasa pe Stamford Bridge pentru partida în fața echipei Chelsea. Chiar dacă în sezoanele trecute era foarte greu de intuit echipa câștigătoare, meciul de astăzi este unul dezechilibrat sau cel puțin așa pare la prima vedere. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un câștig destul de mare dacă mizezi pe pontul oferit de echipa noastră.

Chelsea după ce a început cu stângul campionatul și a suferit o înfrangere în chiar prima etapă din Premier League acum se află pe o pantă ascendentă. Privind forma competițională a celor două echipe putem spune că echipa gazdă este favorită la cele trei puncte. În ultimele 3 etape albaștrii au obținut trei victorii. În fiecare meci echipa pregatită de Antonio Conte a marcat câte două goluri. Cu 9 puncte înaintea acestei etape gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a treia a clasamentului. La mijlocul săptămânii Chelsea a învins-o pe acest teren pe Qarabag cu scorul de 6-0 în grupele UEFA Champions League. Pentru biletul zilei la pariuri sportive online vom miza pe o cotă de 1.78 care să ne aducă un câștig destul de mare.

Arsenal nu a inceput tocmai bine acest sezon. Tunarii de foarte mult timp nu au mai avut un început așa slab de sezon. Dupa cele patru etape scurse de la inceputul sezonului inaintea acestei etape tunarii sunt abia pe pozitia a doisprezecea  cu doar șase puncte. Tinand cont de pretentiile oaspetilor este foarte putin. In cele doua meciuri jucate in deplasare tunarii au suferit 2 infrangeri si nici nu a reusit sa inscrie vreun gol. La mijlocul saptamanii elevii lui Arsene Wenger au invins pe FC Koln cu scorul de 3-1 in prima etapa a grupelor Europa League. Niciuna dintre cele două echipe nu are probleme cu jucătorii accidentață sau suspendați, tehnicienii putând alinia cel mai bun prin 11. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ai inspirația necesară în momentul plasării biletului. Biletul zilei este cea mai cunoscută metodă de pariere printre pariorii din țara noastră.