Alcătuiește-ți tu cele mai bune ponturi pariuri

Am putea spune că pariurile sportive sunt o artă. Pentru cei ce nu practică, ar suna că o adevărată aberație, să numești pariurile o artă. Însă pentru cei ce au acest obicei și pun pasiune, timp și bani în el fără a avea neapărat așteptarea de a face profit putem spune într-adevăr că ele sunt ca o artă. Și că în orice domeniu, practică ne face mai buni, experiență ne ridică și cu timpul, vom da din ce în ce mai mult randament.

Vreau să discutăm în acest articol despre ponturi pariuri și despre cum atâtea site-uri încearcă să ni le vândă, să ne convingă de veridicitatea și autenticitatea ponturilor pe care ei le dau și să ne ia banii. Vreau să vă convingeți voi de faptul că dacă știți ce să căutați, cum să va faceți temele și din ce perspective să priviți evenimentele sportive, voi veți putea da ponturi pariuri mult mai exacte decât așa zișii falși tipseri. Tot ceea ce trebuie să faceți este să fiți dornici să învățați pe parcursul carierei voastre de pariori deoarece informația înseamnă putere și puterea în domeniul pariurilor se proiectează în profituri constante și mari.

Ce înțelegem defapt prin ponturi pariuri?

În primul rând haideți să definim termenul de pont. Simt că acest lucru este necesar datorită faptului că adesea pariorii pierd esență cuvântului iar ei când aud ponturi pariuri se gândesc la meciuri aranjate, meciuri 100% sigure și așa mai departe. Va zic de pe acuma că dacă voi căutați astfel de ponturi, nu le veți găși nicăieri. Conform dicționarului explicativ al limbii române un pont se definește prin următorul, exemplu : ” A vinde (cuiva) pontul = a dezvălui (cuiva) un secret prin care poate obține un avantaj, un profit ” . Așadar, după ce vă convingeți că ponturile pe care toți le caută cu disperare, acele meciuri sigure care îi vor îmbogății nu există, cele mai bune ponturi pariuri la care vă puteți rezuma sunt strategiile și sfaturile care sunt universal valabile în lumea pariurilor sportive.

Majoritatea site-urilor care oferă ponturi sub forma pronosticurilor la meciuri nu vă dau altceva decât ceea ce am spus, simple pronosticuri. Nimeni nu o să vă poată garanta reușita unui eveniment, însă cu o atenție sporită la detalii și cu o experiență avansată, aceștia pot determina ce evenimente au o probabilitate mai mare de a reuși. Acuma nu va spunem să nu recurgeți la astfel de ponturi, ele pot deveni o sursă foarte bună de inspirație și totodată ele pot să și iasă, crescându-vă cotele pe meciuri și implicit și veniturile. Dar ceea ce încercăm noi să va facem să înțelegeți este că niciodată, dar niciodată nu ar trebui să plătiți pentru astfel de ponturi pariuri. Ideal este să înțelegeți procesele ce stau la baza deducțiilor logice prin care pariorii dau pronosticuri cât mai bune și să le aplicați voi înșivă în încercarea de a face bilete cu șanse cât mai mari de reușită.

Ce stă în spatele determinării de ponturi pariuri?

În procesul de determinare al unui pont intră o mulțime de factori. Fiecare parior probabil că are anumite metode de determinare ale pronosticurilor pe care le alege de fiecare dată când își alcătuiește un bilet la pariuri sportive. Deci ce criterii stau în spatele unui pont bun? Adevărul este că statistica este o știință foarte folosită în domeniul pariurilor și putem să ne bazăm pe ea atunci când pariem și vrem să determinăm ponturi pariuri. Știință statisticii nu ne va garanta succesul în proporție de 100% însă dacă ne informăm cum trebuie vom câștiga mai mult de jumătate dintre biletele plasate. Așadar, atunci când va alegeți evenimentele de pariere, puteți intra pe site-uri de rezultate și puteți analiză statistica echipelor, toate detaliile ce țin de evoluția echipei și șansele reale de câștig ale acesteia.

Când vorbim despre detaliile din statisticile echipelor ne referim la tot ceea ce ține de echipă și de evenimentul ce urmează să aibă loc și pe care noi alegem să pariem. Ați crede că principalul lucru care ne dă o idee despre șansele de câștig ale unei echipe sunt cotele care reflecra în opinia pe care o are casa de pariuri șansele de reușită ale unui eveniment. Însă în acest proces sunt incluse multe alte detalii. O bună analiză va include detalii despre victoriile și înfrângerile echipei, forma și indisponibilitatea jucătorilor, golaverajul echipei, slăbiciunile acesteia, meciurile în care se descurcă mai bine, respectiv acasă sau în deplasare, importanța obținerii victoriei din perspectiva ambelor echipe, etc. Există o mulțime de detalii și tocmai de aceea spunem că pariurile sunt o artă pentru că nu oricine o poate stăpâni așa cum trebuie. Procesul de determinare de ponturi pariuri nu include doar atât, însă acesta este un bun început.

Folosim ponturile pe biletele noastre?

Atunci când ponturile date de alte persoane nu sunt susținute de argumente solide, este foarte recomandat să nu riscăm să plasăm acele ponturi pe biletele noastre deoarece factorii de risc sunt prea mari. Ideal este ca voi să veniți cu cele mai bune ponturi, voi să fiți cei ce determinați rezultatele evenimentelor și să le jucați. În primul rând acest lucru vă va oferii o satisfacție mult mai mare atunci când câștigați, nu numai aceea a sumelor încasate dar și a sentimentului de succes, de alegere bine făcută. Spunem acest lucru pentru că pariurile nu sunt o chestiune mecanică, precum un loc de muncă într-o fabrică, unde totul este automatizat. Dacă nu o practicăm cu plăcere, degeaba ne investim timpul și banii în acest hobby.

Atunci când aveți foarte mare încredere într-un eveniment anume, încercați să îl plasați pe un bilet independent ca unic eveniment și să mizați o suma mai mare de bani. Degeaba determinați foarte bine un pont dacă acesta este pe un bilet multiplu unde alte evenimente vă pot aduce eșecul. Până tunci, sperăm ca voi să ajungeți să fiți proprii voștri tipseri, cei ce dau cele mai bune ponturi pariuri și câștigă cele mai multe bilete!