Superbet bonus exclusiv pentru fanii BETuri. Profită acum !

Superbet Bonus, Pariuri Sportive Superbet

Bonus Superbet – O ofertă specială doar pentru tine!

Septembrie e luna pe care o așteptai. Atunci încep toate campionatele tari. Plus meciurile din cupele europene pe care adori să pariezi. Se joacă și tenis, o altă variantă excelentă pentru biletul tău. Iar cu noul Superbet bonus poți profita de toată această ofertă bogată de pariuri sportive. Folosește acest link și vei primi 32 de lei fără depunere doar pentru tine. Ce mai aștepti? Îți povestim totul despre cum iei bonusul și cum îl multiplici în cele ce urmează.

Pașii pentru a te bucura de un Superbet bonus special pentru tine

Pasul numărul 1 e simplu. Folosești linkul de mai sus și te înregistrezi pe Superbet. Procesul e foarte simplu. Trebuie doar să apeși „Înregistrare”, să-ți introduci corect toate datele cerute și apoi să-ți activezi contul folosind linkul pe care-l vei primi pe email din partea Superbet.

Nu uita că ai și un Superbet bonus de bun venit de până la 500 de lei care se oferă fiecărui client nou pentru primele trei depuneri, după următorul scenariu:

  • La prima depunere, primești 50 la sută din valoarea depunerii, până în suma de 200 lei
  • La a doua depunere, primești la fel, un bonus de 50 %, cu o valoare de până la 200 de lei
  • Pentru a treia depunere, bonusul va fi de 100%, cu o valoare maximă de 100 lei

Pasul al doilea și cel mai important pentru a te bucura de acest Superbet bonus de 32 de lei este să-ți validezi contul. Acest pas este unul obligatoriu, conform legislației în vigoare, dar e foarte simplu de realizat de asemenea. Ai la dispoziție 30 de zile din mometul în care îți deschizi contul, dar de ce să aștepți atât? Poți încheia procesul de Know Your Customer în doar 12 ore. Trebuie doar să încarci o copie color după buletinul tău, plus o dovadă a adresei. E atât de simplu! Cei 32 de lei vor intra în contul tău în maximum 24 de ore.

Conditii rulare bonus Superbet

Ca să te poți bucura de cei 32 de lei primiți de tine în mod exclusiv prin acest Superbet bonus, va fi nevoie să rulezi banii primiți. În cazul acestui bonus special sport, lucurile stau în felul următor:

  • Poți rula acest Superbet bonus doar în secțiunile Sport și Pariuri Live
  • Trebuie să rulezi de 5 ori valoarea bonusului primit, pentru a-l putea apoi retrage
  • În procesul de rulare se iau în calcul cotele de la 1,60 în sus
  • Atât biletele câștigătoare, cât și cele necâștigătoare în cotă de minim 1.60 contribuie la rularea bonusului
  • Ține minte că ai la dispoziție 7 zile din momentul activării bonusului pentru a-l rula
  • Promoția se desfășoară în perioada 11-17 septembrie
  • Poți retrage banii doar după ce condițiile de rulaj au fost îndeplinite. Citește informațiile complete pe site-ul Superbet, pentru a fi sigur că nu-ți scapă nimic!

Superbet bonus Cum poți rula banii la pariuri sportive?

Avem și aici soluția perfectă pentru tine! Asta pentru că suntem superpasionați când vine vorba despre ponturi pariuri sportive. Și pentru că e vorba despre un bonus Superbet fără depunere , să vedem împreună ce opțiuni de pariere ai la acest operator.

În primul rând, vorbim despre sportul rege. Mai ales că încep mai toate campionatele tari în perioada asta. Dar nici fotbalul românesc nu trebuie neglijat sau cel internațional. Aici poți găsi ușor cotele de 1,60 sau mai mari de care ai nevoie pentru a luat acest bonus depunere Superbet.

Îți vom da exemple din ponturile noastre câștigătoare din această perioadă. Naționala Franței ne-a ajutat să bifăm ușor un pronostic câștigător, prin golurile sale marcate în prima repriză, atât contra Croației, cât și în deplasarea din Suedia. Am prins astfel o cotă de 1,87 oferită de Superbet pentru meciul de pe Stade de France și una de chiar 2,02 pentru cel de pe Friends Arena. Simplu, nu?

Tot pe goluri marcate am mizat, dar un pic altfel și în ponturile noastre câștigătoare oferite la meciul României din Austria, la seniori, respectiv pentru partida „tricolorilor” mici în Malta. La Superbet am găsit pentru disputa de la Klagenfurt o cotă de 2,94 pentru gol Austria în ambele reprize, iar pentru naționala de tineret am prins un pont destul de ușor de îndeplinit: România peste 2,5 goluri, la o valoare de 1,87. Câte variante nu sunt pentru a rula acest bonus!

Bonus Superbet Miza pe cei mari!

Pentru că o să ai cât de curând la dispoziție meciuri din Serie A, Bundesliga, Primera Division și Premier League în fiecare săptămână, poți rula destul de ușor acest bonus de 32 lei, dacă pariezi pe goluri multe în meciurile lui Liverpool sau pe ponturi de tipul 2/2 atunci când Bayern joacă în deplasare cu o echipă de mijlocul clasamentului.

Nici combo-urile oferite de Superbet nu sunt de neglijat atunci când cauți variante să rulezi cât mai repede bonus de venit Superbet. Pronosticuri de tipul 1&3+ sau Gazdele marchează în ambele reprize îți vor aduce cote de peste 1,60 în meciurile lui Inter sau ale Barcelonei. La noi vei găsi mereu inspirația de care ai nevoie la rubrica Biletul Zilei.

Alte variante bune pentru tine

De ce nu ai rula acest bonus fără depunere de 32 de lei pe meciurile de la noi? Ai mereu la dispoziție avancronicile de tipul 1X2 pe care le facem pentru Liga 1 și Liga 2. Am prins așa cote spectaculoase, inclusiv câteva X-uri, dar și meciuri sigure în cotă de peste 1.60.

Nici tenisul nu a fost trecut cu vederea. La US Open am avut un procentaj bun de reușită, mizând fie pe „soliști” în cote mai mari de 1.60, fie pe pariuri de tip jucătorul ia minimum un set (Sakkari i-a smuls un set Serenei Williams, pont dat de noi recent) sau pe handicapuri la game-uri. Poți să te convingi și singur că ne pricepem la ponturi și pentru sportul alb, accesând pagina noastră de Tenis.

Bucură-te și de alte oferte speciale numai pe BETuri!

Ține cont că abia s-a deschis sezonul de oferte speciale pentru tine! Acest Superbet bonus de 32 de lei doar pentru tine este doar primul dintr-o lungă serie care va urma. Cu noi ești mereu la curent când vine vorba despre Oferte Speciale. Dar și despre cum poți rula bonusurile pe care le primești de la casa ta de pariuri preferate. Trebuie doar să urmezi pașii pe care ți i-am descris, pornind de la acest link. Și să ai apoi încredere în ponturile pe care ți le oferim. Echipa BETuri e aici doar pentru tine. Spor(t) la pariuri!