depunere superbet
Bianca Ciovnicu
8 ianuarie 2024

Cum poți face o depunere Superbet? Suma minimă și metode de depozit

4.2/5 - (5 votes)

Înainte de a face o depunere Superbet trebuie mai întâi să îți creezi un cont Superbet. Astfel, poți profita de serviciile complete oferite de această casă de pariuri. Procesul este unul simplu și e nevoie doar de un pic de atenție și câteva click-uri.

depunere

Trebuie să apeși butonul ”Depunere”, iar astfel accesezi informațiile contului tău!

Superbet Depunere – Cum procedăm?

După autentificare, trebuie să selectezi opțiunea ”CONTUL MEU”. Apoi, vei apăsa butonul „Depunere” și vei selecta metoda de depunere Superbet dorită:

  • Online: Paysafecard, Neteller, Skrill sau Card bancar
  • Transfer bancar
  • A-bon

Cardurile Revolut Mastercard (mai nou carduri Revolut Visa) funcționează exact ca și celelalte carduri pe care le-ai folosit pentru o depunere online Superbet! Ca urmare a modificărilor legislative adoptate prin OUG 114/2018, a fost introdus începând cu 20 martie 2019 un comision depunere Superbet de administrare în valoare de 2% din fiecare depunere. Este vorba de un impozit care merge către stat.

informații contul tau

A-bon reprezintă o modalitate simplă și securizată de a efectua plăți online prin intermediul unor depuneri, similare cu plățile în numerar. Poți achiziționa un voucher A-bon cu sume prestabilite, cum ar fi 25, 50, 100, 150, 200, 300 sau 500 de lei, de la peste 50.000 de locații din Europa, inclusiv România. Apoi, acest voucher poate fi utilizat pentru a face cumpărături online la site-uri care acceptă A-bon. Nu este necesar să deții un cont bancar sau un card de credit pentru a utiliza această metodă de plată. Află mai multe din articoul special destinat acestei metode de plată Superbet.

Suma Miniă Depunere

O depunere minima Superbet prin intermediul agenției este de 10 RON, iar online vei fi nevoit să încarci contul cu cel puțin 20 RON. Cele mai simple metode într-o lume aflată în viteză sunt variantele pe internet. Dar există și opțiunea să îți alimentezi contul de jucător și fără să ai card sau cont bancar. Acest proces se poate face fără probleme și în siguranță la agențiile Superbet.

depunere superbet

Trebuie să furnizezi numele de utilizator pe care l-ai ales, suma pe care dorești să o depui și să prezinți actul de identitate. Depunerile în agenții se fac instant. Programul agențiilor Superbet este de luni până duminică de la 10:00 la 22:00. Atenție! Până¸la verificarea contului de jucător, prin trimiterea documentelor solicitate, nu vei avea voie să alimentezi contul cu mai mult de 900 RON.

Superbet depunere minima Card bancar

Dacă alegi o depunere Superbet online vei vedea că totul se face cu ușurință. În doar câteva clipe ai bani în cont și poți să pariezi pe meciul favorit. E nevoie să selectezi „Contul meu” și apoi ”Depunere”. Ulterior, apasă butonul „Depunere Online”și introdu suma pe care o dorești.

În pasul următor vei fi întrebat ce metodă preferi pentru a-ți alimenta contul. Variantele sunt cele clasice: card bancar, Skrill, Neteller și Paysafecard. Pentru card bancar se va deschide o fereastră unde vei bifa căsuța aferentă Cardului. Trebuie să completezi numărul cardului, luna și anul expirării, dar și codul CVV format din 3 cifre care se află pe spate. Apoi trebuie să apeși butonul de ”Depunere” și contul tău va fi alimentat imediat.

Superbet depunere:

  • Card bancar: depunere minima 20 RON – maxim 45.000 RON
  • Skrill: depunere minima Superbet 20 RON – maxim 45.000 RON
  • Neteller: depunere minima 20 RON – maxim 45.000 RON
  • Paysafecard: Superbet depunere minima 20 RON – maxim 20.000 RON

Dacă vrei să alegi metoda mai puțin folosită prin Paysafecard. Se va deschide o fereastră unde trebuie să completezi datele tale de acces în contul Paysafescard. Apoi aprobi tranzacția și contul tău va fi alimentat instantaneu cu suma aleasă de tine. În acest caz depunerile se pot face doar în RON.

Păreri Depunere Superbet

Procesul de depunere la Superbet este simplu și variat, oferind multiple opțiuni precum card bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard și transfer bancar. Metodele sunt flexibile, iar depunerile pot fi realizate online sau la agenții Superbet, adaptându-se preferințelor fiecărui jucător.

Cu un depozit minim de 10 RON la agenție și 20 RON online, platforma asigură accesibilitate. Utilizarea cardurilor Revolut Mastercard și Visa este acceptată, iar cu A-bon, se poate efectua o depunere simplă și securizată fără nevoia unui card bancar. Beneficiile includ proces rapid, varietate de opțiuni și bonusuri atractive pentru o experiență de joc completă!

Concluzii

Casa de pariuri îți oferă tot felul de indicații despre modul cum trebuie să privești această activitate pentru ca ea să nu devină o obsesie. Nu uita să joci de plăcere și să fii responsabil. Distrează-te! Pentru asta ai făcut o depunere Superbet. Ai și un Superbet bonus de bun venit care este oferit în momentul primei depuneri de care să te bucuri, dar și alte oferte Superbet de neratat!

În final, putem spune ca există multe metode prin care poți alege să realizezi depuneri Superbet. De asemenea, tot procesul este facil si variat, astfel că orice începător se poate adapta rapid. Spor și inspirație îți urăm!