retragere superbet
Andrei ReF
2 martie 2021

Cum faci o retragere Superbet? Procedură, minimum și metode acceptate

Dacă te-ai familiarizat cu procedeele prin care poți să faci o depunere la Superbet, atunci procesul Superbet retragere o să ți se pară unul facil, fără prea multe complicații.

La Superbet poți retrage banii cash sau îi poți retrage prin metodele online disponibile.

Retragere online Superbet

Pentru o retragere Superbet este nevoie să intri în contul tău. Apoi, vei bifa opțiunea ”Retragere”.

Alege metoda care e cea mai benefică pentru tine și introdu suma pe care vrei să o retragi.

Poți retrage în fiecare zi o sumă nelimitată prin transfer bancar. Ai un prag maxim de 200.000 RON prin metodele card bancar (Visa și MasterCard). Dacă optezi pentru portofele electronice sau prin cash la agenție, atunci limita este de 45.000 RON pe zi.

În cazul în care alegi să faci retrageri Superbet prin două sau mai multe metode de plată diferite, suma maximă totală zilnică pe care o poți scoate din cont este de 45.000 RON.

Retragere Superbet – metode și praguri:

 • Cash prin intermediul agențiilor: suma minimă este de 10 RON – maxim 45.000 RON.
 • Cash Instant: suma minimă retrasă este de 10 RON – maxim 1.000 RON.
 • Transfer bancar: suma minimă este de 20 RON – maxim: nu există limită.
 • Card bancar: suma minimă este de 20 RON – maxim 200.000 RON.
 • Skrill și Neteller: suma minimă este de 20 RON – maxim 45.000 RON.
 • Paysafecard: suma minimă este de 20 RON – maxim 20.000 RON.

Cum faci o retragere Superbet card?

Selectezi în meniul contului tău de jucător opțiunea „Retragere”. Apoi vei introduce suma pe care dorești să o extragi. Confirmi retragarea și banii vor intra pe cardul de pe care ai făcut și depunerea.

Tranzacția se va procesa în 3-6 zile lucrătoare, după ce a fost aprobată. Atenție! Pentru cardurile Visa, în funcție de banca emitentă a cardului și opțiunile atașate acestuia, alocarea fondurilor se poate procesa în mai puțin de o oră. Dacă întâmpini vreo problemă, poți oricând contacta echipa de contact Superbet.

Superbet retragere comision

Așadar, dacă ai profit, poți intra fără probleme în posesia banilor prin doar câteva click-uri. Trebuie precizat că există un comision doar dacă faci mai mult de o retragere Superbet pe zi.

Astfel, din 18.05.2020, începând cu a doua retragere efectuată în decursul aceleiași zile, vei fi taxat cu 5 RON. Nu uita că prima retragere online Superbet este mereu lipsită de comision.

Operatorul rămâne astfel fidel clientului și ești asigurat că nu pierzi nimic din câștigurile pe care te-ai chinuit să le agonisești.

Mai mult, ai gratis și o Superbet retragere cash pe zi în agenția cea mai apropiată de tine.

Operatorul te va atenționa de fiecare dată în pagina de retrageri cu privire la comision, dacă ai folosit sau nu retragerea gratuită aferentă zilei respective.

Retragere instant Superbet! Dacă ai urmat pașii explicați mai sus și în istoric ai statusul „Achitat”, înseamnă că a fost acceptată retragerea și urmează ca suma să fie alocată în contul tău între 3-6 zile lucrătoare.

Dacă întâmpini probleme și nu ai intrat în posesia banilor poți să contactezi echipa Suport Clienți a casei de pariuri.

Cum anulez o retragere Superbet card?

Există anumite situații când dorești să anulezi o Superbet retragere. Dacă statusul retragerii este „În așteptare”, o poți anula singur urmând câțiva pași simpli:

 • Accesează opțiunea „Istoric” din meniul contului tău de jucător.
 • Apasă pe “Istoric tranzacții”.
 • Apasă pe „Anulare”- în dreptul retragerii pe care dorești să o anulezi.
 • Odată ce ai selectat această opțiune, retragerea se va anula imediat.

Trebuie precizat faptul că dacă statusul retragerii este „Aprobat” nu vei mai putea face nimic în cazul în care retragerea aleasă de tine era una online. Dacă ai solicitat o retragere Cash sau Cash Instant, atunci poți să apelezi la echipa Suport Clienți pentru anulare.

Condiții pentru retragere Superbet

 • Depunerile și retragerile din contul de jucător se fac doar prin intermediul unei instituții financiare sau al unui procesator de plăți.
 • Comisioanele, taxele și alte informații privind depunerile și retragerile pot fi diferite în funcție de instituția financiară sau procesatorul de plăți.
 • Informațiile de actualitate sunt disponibile după conectarea în cont, la secțiunea “Casierie”.
 • Operatorul nu va procesa nici o retragere de fonduri fără verificarea autenticității datelor oferite și a corectitudinii obținerii câștigurilor.
 • Depunerile și retragerile în contul Superbet se pot efectua doar de către titularul de cont (în persoană sau prin intermediul metodelor de plată personale).
 • Pot fi aplicate limite de depunere sau retragere, în funcție de verificările efectuate asupra unui cont sau în funcție de metoda de plată aleasă.
 • Agenția Superbet poate să monitorizeze sau să examineze toate tranzacțiile și istoricul tranzacțiilor în scopul prevenirii spălării banilor.
 • Toate tranzacțiile suspecte vor fi raportate autorităților competente.
 • Un cont poate fi blocat dacă titularul de cont nu s-a conectat pentru o perioadă de 12 luni sau dacă nu a confirmat identitatea sa.

Înregistrare Superbet

Până să faci o retragere Superbet trebuie să parcurgi pasul de creare cont. Va trebui să dai click pe butonul „Înregistrare”. Apoi, vei completa mai multe căsuțe cu informațiile cerute de operator.

Este foarte important să te asiguri că ai introdus corect datele personale, că ai scris CNP-ul exact așa cum apare pe cartea de identitate și că ai folosit o adresă de e-mail validă.

Procesul de înregistrare Superbet este unul simplu și la încheierea lui vei primi un link de activare pe adresa de e-mail.

Apeși butonul ”Activează Contul” și ai devenit jucător Superbet.

Depunere Superbet

Metodele de depunere sunt cele clasice pe care le vei folosi și pentru retrageri Superbet. Depunerea minimă în cont este de 20 RON.

După autentificare, trebuie să selectezi opțiunea ” Contul meu” și să apeși butonul ”Depunere”. Nimic mai simplu!

Ai două metode prin care poți să faci o depunere Superbet:

 • online (prin Paysafecard, Neteller, Skrill sau Card bancar).
 • sau prin transfer bancar.

Bonus Superbet

Începi cu dreptul la această agenție prin oferta de bun venit. Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 RON.

Există câteva reguli pentru acest cadou. Astfel, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 RON. În total el nu trebuie să treacă de 500 RON. La primele două depozite ai 50% bonus de bun venit Superbet, iar la al treilea primești 100% din cât ai depus.

Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto. Este valabil pe o perioadă de 7 zile de la data activării acestuia în balanța bonus din contul tău de jucător.

Mai există un cadou Superbet care ne-a atras atenția. Ai parte de 100 RON oferiți prin „Bonusul de Super-Ziua ta”, premiul este acordat pentru ziua de naștere a clientului. Dacă îl fructifici cu inspirație poți apoi să faci o retragere Superbet. Despre toate promoțiile Superbet te vom ține la curent pe pagina de Oferte.

Informații despre Superbet

Superbet a fost înființată în anul 2008 și s-a remarcat repede pe piața din țara noastră. În 2017 casa de pariuri și-a lansat operațiunile și în Polonia. Totul face parte dintr-un plan de extindere care cuprinde țări precum Serbia sau Slovacia.

Operatorul a câștigat în 2014 premiul individual pentru „Casa de pariuri a anului”. Patru ani mai târziu a primit distincția de „Cel mai bun serviciu de suport clienți din Europa Centrală și de Est”.

Nu uita să joci responsabil și să te bucuri de fiecare experiență din lumea fascinantă a pariurilor.