Pariuri pe meciuri cu rezultate live vs. Pre-Meci

Când vine vorba de pariuri sportive online, există două tipuri principale de pariu: cel pe meciuri cu rezultate live și cel pre-meci. În timp ce primul tip de pariu este plasat în timp real, pe parcusrul desfășurării meciului, al doilea este plasat înainte de începerea meciului. Fiecare dintre aceste două tipuri de pariuri prezintă atât avantaje, cât și riscuri. Care este, totuși, mai avantajos? Noi ți-am pregătit o comparație între pariurile pe meciuri cu rezultate live și pariurile pre-meci, tot ce trebuie tu să faci este să decizi care ți se pare mai potrivit.

Diferențe între pariuri pe meciuri cu rezultate live și pariuri pre-meci

Pariurile pe meciuri cu rezultate live îți pot aduce sume frumoase de bani în portofel, pentru că îți oferă posibilitatea de a plasa multe pariuri într-un timp scurt. Este important să înțelegi că, datorită faptului că rulezi sume mari de bani într-un interval de timp mai scurt, ai putea să ai atât câștiguri, cât și pierderi. Totuși, dacă e vorba de un câștig, te vei bucura de el mult mai mult decât atunci când pariezi pre-meci.

Caracteristic pariurilor pe meciuri cu rezultate live este faptul că ești nevoit să iei decizii rapide, fapt pentru care este de o importanță majoră să fii concentrat și să ai mintea limpede când pariezi pentru a putea analiza rapid și corect și pentru a lua cele mai bune hotărâri. Lipsa concentrării, cauzată de oboseala, stres, alcool și asa mai departe, poate duce la rezultate slabe pe care nu ni le dorim.

E mai sigur să pariezi pe meciuri cu rezultate live sau pre-meci?

Dacă ajungi la performanța de a fi calculat și de a respecta anumite reguli, fără a te lăsa purtat de val, putem afirma că este mai ușor să pariezi pe meciuri cu rezultate live. Dacă te întrebi de ce, ia ca exemplu această situație: de câte ori ți s-a întâmplat să te uiți la un meci cu o echipă și un sport pe care le cunoști foarte bine, iar in mintea ta deja să se formeze un rezultat final al meciului? Cu atât mai mult, dacă meciul se termină exact așa cum ai anticipat îți pare rău că nu ai pariat.

Cu alte cuvinte, dacă alegi într-un final să plasezi pariuri pe meciuri cu rezultate live, ai șanse mult mai mari de câștig dacă analizezi bine partida. Important este să nu pici în plasa tentației de a paria lacom. Dacă ții cont de toate acestea, poți să fii sigur că pariurile live sunt mai profitabile decât cele plasate înainte de încperea meciului.

Pe de altă parte, pariurile pre-meci pot fi și ele profitabile, însă doar pentru un anumit tip de parior, iar aici ne referim la persoanele calculate, care iau decizii pe baza unor date statistice sigure și își formează strategii de pariere cu mult timp înainte de începerea meciului, în timp ce pariurile live sunt destinate persoanelor dinamice, care se bazează atât pe instinct, cât și pe cunoștințele despre echipe. Într-un final, tu decizi din ce categorie faci parte.