winbet cashback
Andrei ReF
3 septembrie 2021

Winbet Cashback – 450 RON bani înapoi! Profită și tu!

Ultima ofertă propusă de acest operator este foarte motivantă pentru jucători. Prin promoția Winbet Cashback vei primi 50% înapoi din valoarea primului tău pariu, până la 450 RON.

winbet pariuri
Winbet Cashback 50% până la 450 RON – Profită la maxim!
Cashback Winbet 450 Lei – Iei banii înapoi în caz că pierzi

Winbet pariuri vine în ajutorul tău! În cazul în care pierzi un bilet, primești banii înapoi! Primește până la 450 RON bani cashback, fără condiții de rulaj!

Nu sună deloc rău! Condiția principală este ca biletul plasat de tine să fie necâștigător.

Promoția Winbet Cashback este exact răsplata potrivită care va face ca ziua ta să devină mai colorată și mai animată. Simți nevoia de distracție și de voie bună? Operatorul e cunoscut pentru secțiunea Cazino, dar nu dezamăgește nici când vine vorba de pariuri. Categoria Winbet Sport nu este neglijată și vei avea des posibilitatea de a te bucura de super promoții.

Îți vom explica în continuare regulile complete ale ofertei „Winbet banii înapoi”. Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre acest operator la secțiunea Top Case Pariuri. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Ai parte de cele mai tari ponturi pe pagina Biletul Zilei.

Winbet Promoție Sport – Regulile principale

Oferta Winbet Cashback poate fi activată printr-o simplă acceptare care se face din contul de utilizator. Bonusul va fi creditat la 24 de ore după ultimul eveniment de pe bilet. Această Winbet promoție este valabilă până la data de 31 august 2022.

Alte reguli ale ofertei Winbet Cashback:

 • Promoția se aplică pentru primul pariu plasat după ce ți-at făcut cont.
 • Se poate miza atât înainte de startul evenimentului sportiv, cât și în timpul meciului.
 • Dacă biletul este pierdut, vei primi un premiu promoțional în valoare de 50 % din valoarea mizei plasate, în limita a 450 RON.
 • Nu vei putea participa la această Winbet promoție sport în cazul în care primul pariu este stabilit câștigător.
 • Miza minimă pentru ca pariul plasat să se califice pentru oferta promoțională este de 20 RON.
 • Premiile acordate în cadrul ofertei Winbet primul pariu nu au condiții suplimentare de rulaj.
 • Premiul va fi transferat în contul tău în cel mult 24 de ore după ce a fost pierdut biletul cu care te-ai înscris la promoție.

Un alt detaliu interesant este faptul că această campanie Cashback 50% este limitată la un singur premiu pentru fiecare client. Banii recuperați pot fi folosiți în orice secțiune a platformei de joc. Promoția „Winbet banii înapoi” a debutat pe 3 septembrie 2021 și se va încheia pe 31 august 2022, dar operatorul anunță că există șanse ca ea să fie prelungită.

Participarea la orice Winbet promoție este permisă doar persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Promoția Winbet Cashback – Cum faci o înregistrare?

Acest proces este necesar pentru a avea acces în lumea fascinantă a pariurilor, dar și pentru a participa la orice Winbet promoție sport. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să apeși pe butonul ”Înregistrare”. Acesta se află în colțul din dreapta sus a paginii și este foarte ușor de observat. Urmează câteva minute de răbdare în care trebuie să completezi câteva rubrici cu informații personale:

 • data nașterii
 • prenumele și numele clientului
 • adresa de domiciliu – conform buletinului
 • codul numeric personal (CNP)
 • certificatul de rezidență fiscală sau un document asemănător
 • adresă de e-mail
 • un nume de utilizator și o parolă

Ulterior vei primi un link pentru activare. Trebuie să accesezi de pe mail acest link și ai terminat procesul de înregistrare Winbet.

Winbet primul pariu – Cum faci o depunere?

E nevoie să faci o depunere Winbet pentru a putea profita apoi de promoția Winbet Cashback. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul operatorului și să te loghezi. După autentificare, caută opțiunea ”Contul meu” și apasă în dreptul ei. Bifează „Depunere” și selectează metoda dorită.

Winbet vine cu mai multe opțiuni. Alege-o pe cea mai convenabilă pentru tine. Poți să depui bani prin card bancar, transfer bancar sau prin așa numitele portofele electronice – Paysafecard, Neteller, Skrill. În funcție de metoda aleasă va exista o obligativitate legată de suma minimă. În general, aceasta este de 20 sau 25 de RON.

Winbet Cashback Concluzii

Operatorul se axează în primul rând pe jocuri de Cazino. Totuși, pasionații de pariuri nu sunt neglijați și vor avea posibilitatea să găsească o gamă largă de evenimente. Winbet Sport îți oferă peste 20 de categorii din care poți selecta biletul norocos. Ai posibilitatea să pariezi pe orice meci important. În plus, fiecare joc vine cu o mulțime de variante. De exemplu, la meciurile din cele mai populare campionate (Liga1, Premier League, Serie A, Spania, Bundesliga etc) ai peste 150 de opțiuni de a paria.

Dacă ești la început de drum, nu rata oferta Winbet Caschback! Față de multe alte promoții, această ofertă propusă de Winbet îți dă șansa să recuperezi instant banii fără a mai fi nevoie să îndeplinești acele condiții de rulaj care pot fi uneori complicate. În plus, banii primiți înapoi pot fi folosiți instant în orice secțiune a platformei de joc.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și profită cât mai repede de acest cadou. Nu uita să verifici mereu pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri. Vei găsi acolo cele mai spectaculoase promoții oferite de casele de pariuri. Pariază inspirat cu ponturile oferite de noi la Cota 2 zilnică și bucură-te de fiecare ofertă!

winbet pariuri
Winbet Cashback 50% până la 450 RON – Profită la maxim!
Cashback Winbet 450 Lei – Iei banii înapoi în caz că pierzi

Winbet pariuri vine în ajutorul tău! În cazul în care pierzi un bilet, primești banii înapoi! Primește până la 450 RON bani cashback, fără condiții de rulaj!