promoții winbet
Bianca Ciovnicu
16 februarie 2024

Promoții Winbet – Descoperă Ofertele Actuale de la Winbet!

5/5 - (1 vote)

Vezi de ce promoții Winbet poți să profiți chiar astăzi! Vorbim de data aceasta despre cele mai bune oferte speciale ale platformei cu super premii. Poți să profiți de bonusuri încă de la înregistrare! Rămâi cu noi ca să afli care sunt ofertele pe care nu poți să le ratezi.

winbet casino
Oferte Winbet Actuale și Irezistibile!
Descoperă acum promoțiile momentului!

Dorești să aflii cât mai multe despre catalogul de promoții Winbet? Ai ajuns în locul potrivit! Echipa BETuri îți pune la dispoziție toate informațiile pe care trebuie să le știi despre ultimele bonusuri de la Winbet.

Nu uita să arunci o privire și la recenzia Winbet! Acolo vorbim despre cum îți faci un cont, ce metode de retragere și depunere ai și alte informații esențiale. Vei vedea că nu doar lista lungă de oferte este un avantaj al acestui cazino! 

Bonus de bun venit 9000 RON + 1000 FS

Primul bonus despre care trebuie să afli din lista de promoții Winbet este cel de înregistrare! Odată ce îți faci un cont Winbet și îți verifici identitatea, ai liber la depuneri. Iată ce îți aduc primele trei depozite:

  • Minim 100 RON: Bonus 100% până la 3000 RON 
  • Minim 200 RON: Bonus 125% până la 3000 RON 
  • Minim 300 RON: Bonus 150% până la 3000 RON

În urma depunerilor, vei primi nu mai puțin de 800 rotiri fără rulaj! Conform acestei promoții, primești și 200 Winbet free spins odată ce îți verifici contul. Avem un articol despre Winbet bonus de bun venit care îți explică pe larg tot ce ține de această ofertă. 

Dacă numărul de rotiri primite nu este suficient de mare, vezi oferta Winbet bonus fără depunere. Cu siguranță o să ți se pară mult mai interesantă! 

Winbet promoții în fiecare marți și sâmbătă

Multe promoții Winbet au valabilitate lunară sau săptămânală. De data aceasta, oferta îți aduce Winbet rotiri gratuite și bonus la depunere. Iată ce tipuri de premii îți aduc aceste promoții:

  • Primul bonus: 100% bonus la depunere pentru un depozit de minim 200 RON.
  • Al doilea bonus: 100% bonus la depunere + 100 FS pentru un depozit de minim 300 RON.

La ambele bonusuri cerința de rulaj este de 40X (suma depusă + bonus). Ce spui, ești tentat să faci o depunere Winbet săptămâna aceasta? Ai la îndemână o mulțime de mijloace de plată, de la card bancar și portofel electronic până la Okto.Cash. Oferta următoare se leagă chiar de mijloace de plată! 

Promoții Winbet – 70% Bonus prin Okto.Cash

Câteva promoții Winbet te răsplătesc și pentru cele mai banale acțiuni, precum depunerea fondurilor. Prin această ofertă primești zilnic un bonus de 70% extra la depunerile prin Okto.Cash. 

Pe scurt, trebuie să faci o depunere Winbet de minim 50 RON. Atunci când faci depunerea, folosește următorul cod bonus Winbet: EXTRA70. Mergi la cea mai apropiată stație SelfPay și fă depunerea și nu va mai trebui decât să activezi bonusul primit.

Winbet bonus fără depunere cu rotiri gratuite

Deseori o să găsești și promoții Winbet fără depunere. De data aceasta, vorbim despre oferta pentru validarea contului. Acesta este un proces obligatoriu la orice cazino online. Totuși, nu toate te recompensează pentru că faci asta. În schimb, aici primești free spins la cele mai bune păcănele Winbet

Odată ce îți validezi contul, primești la următoarele patru depuneri până la 500 free spins. De asemenea, grație acestei Winbet promoții primești și 25 RON cadou pentru jocurile Blackjack selectate. 

Concluzii

Iată că ai o mulțime de promoții Winbet de care să profiți. Dacă vreuna dintre ele îți face cu ochiul, nu ezita să-i dai o șansă! Toate acestea sunt la câteva click-uri distanță sau, dacă ai instalat Winbet aplicație, la câteva atingeri de ecran. 

Nu uita să verifici selecția de promoții Winbet lunar! Acestea nu sunt valabile la nesfârșit, ci sunt înlocuite de alte oferte. Dacă nu sunt pe gustul tău ofertele de luna aceasta, poate vei avea noroc luna viitoare. În orice caz, pe noi ne-a mulțumit diversitatea acestor promoții Winbet rotiri gratuite și bonusuri. Pare să facă o concurență acerbă promoțiilor Winner, dar te lăsăm pe tine să decizi dacă este așa. Spor(t)!