winbet inregistrare
Cristi Geiger
30 martie 2021

Winbet inregistrare – Cum imi deschid un cont nou Winbet?

Winbet inregistrare este pasul necesar pentru a intra în lumea pariurilor oferite de această agenție. Winbet Romania și-a atras popularitatea în primul rând prin intermediul jocurilor de cazino. De altfel, jackpoturile vor fi afișate tot timpul pe pagina operatorului.

Site-ul este ușor de manevrat și nu vei întâmpina dificultăți în a accesa una din cele 20 de categorii diferite oferite de Winbet pariuri.

Pentru înregistrare Winbet trebuie doar să urmezi câțiva pași. Intră pe site și apasă pe butonul ”înregistrare” – se află în colțul din dreapta sus a paginii. Până aici totul este clar. Urmează câteva minute de răbdare în care trebuie să completezi câteva căsuțe cu informații personale.

Winbet inregistrare – formularul cu date personale

 • data nașterii
 • prenumele și numele clientului
 • adresa de domiciliu – conform buletinului
 • codul numeric personal (CNP)
 • certificatul de rezidență fiscală sau un document asemănător
 • o adresă de e-mail
 • un nume de utilizator și o parolă

Te sfătuim să alegi o parolă cât mai sigură și să nu o divulgi la nimeni.

După completarea datelor personale vei primi un link pentru activare cont Winbet. Accesezi de pe mail acest link și ai termint procesul de inregistrare Winbet.

Ca să te joci la Winbet pariuri sportive trebuie să ai minim 18 ani – este o cerință obligatorie, conform legii din țara noastră.

Winbet Inregistrare – Ai acces la 20 de sporturi

Winbet pariuri sportive îți oferă peste 20 de categorii de evenimente din care poți să alegi biletul norocos. Nu lipsește niciun meci important și ai o multitudine de variante de pariu pentru fiecare duel din lumea fotbalului. De exemplu, la un meci din Premier League ai peste 150 de opțiuni de pariu. Dar până să te joci, trebuie să ții cont de câteva lucruri atunci când faci Winbet inregistrare.

Un aspect important este faptul că un client are voie să deschidă un singur cont Winbet. Operatorul va ignora cererea clientului, dacă acesta are deja un cont pe platforma online Winbet Romania.

Un jucător este responsabil pentru securitatea și confidențialitatea contului făcut la Winbet pariuri sportive. El trebuie să se asigure că numele de utilizator și parola rămân secrete.

Winbet cont nou- Cerințe pentru jucător

După cum spuneam, procesul de creare cont Winbet este la îndemâna oricui. Dar e bine ca jucătorul să fie cât mai informat în momentul în care s-a decis să înceapă această călătorie fascinantă din lumea pariurilor și a jocurilor de noroc.

De aceea îți prezentăm o serie de cerințe pe care trebuie să le știi după ce ai făcut Winbet inregistrare:

 • Un parior la Winbet Romania trebuie să fie o persoană fizică.
 • Nu va fi acceptată o persoană juridică.
 • Clientul de la Winbet pariuri sportive nu are voie să fie jucător profesionist în nicio competiție sau ligă în care agenția oferă pariuri
 • Nu ai voie să faci cont și inregistrare Winbet în locul altei persoane
 • Este interzisă depunerea de bani care provin din activități ilegale
 • Nu ai voie să depui bani printr-un card pe care nu ești autorizat să îl folosești

Dacă apar modificări, trebuie să actualizezi imediat următoarele detalii din cont: prenume și nume, țara de reședință, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Winbet pariuri poate suspenda, bloca sau închide contul dacă are suspiciuni că există o infracțiune sau o spălare de bani. De asemenea, se pot reține fondurile existente în cont, în cazul în care apar astfel de situații neplăcute.

După inregistrare Winbet, un jucător trebuie să declare următoarele:

 • numele și adresa sunt corecte;
 • este proprietarul sumelor pe care le depune în cont;
 • este unicul beneficiar al tranzacțiilor efectuate pe platforma online a operatorului.

Verificare cont Winbet – Winbet inregistrare

După inregistrare Winbet, conform legislației în vigoare trebuie să parcurgi procesul de verificare – KYC (Know your customer). Nu te speria! Este o cerință obligatorie pentru orice casă de pariuri licențiată ONJN.

Clientul are la dispoziție 30 de zile (de la data primei depuneri) pentru a trimite documentele necesare prin care demonstrează corectitudinea informațiilor oferite în momentul în care și-a făcut contul de jucător.

Până la transmiterea documentelor și verificarea lor, un client nu are voie să depună sume mai mari de 900 RON. Jucătorul poate să efectueze pariuri sportive, dar nu poate să retragă vreo sumă de bani.

Dacă în decursul a 30 de zile de la data primei depuneri în cont Winbet, jucătorul nu comunică documentele solicitate de companie, contul va fi închis. Fondurile depuse vor fi reținute de Winbet pariuri și vor fi transferate la bugetul de stat.

Așadar, nu sta pe gânduri. Acționează rapid. Fă o înregistrare Winbet, trimite documentele cerute și apucă-te de joc. În general este vorba doar de o copie a actului de identitate care trebuie trimisă prin mail sau încărcată pe site. Procesul este unul simplu, verificarea nu durează mult și operatorul îți va comunica destul de repede răspunsul. Este o procedura standard pentru un client fără probleme legale.

Winbet înregistrare – Aplicație

Vrei să te joci oriunde te-ai afla? Nimic mai simplu. Site-ul operatorului este construit astfel încât să fie ușor de folosit de majoritatea sistemelor de navigare mobile. Din păcate, momentan nu există vreo aplicație specială pentru telefon care să poată fi descărcată de pe pagina Winbet pariuri.

După Winbet inregistrare, vei descoperi că pagina operatorului este foarte atrăgătoare și ești mereu la doar un click sau două distanță de a paria inspirat pe echipa favorită. Ai și un bonus de bun venit Winbet foarte atractiv, chiar dacă nu este dedicat pariurilor sportive.

Concluzii – Winbet Inregistrare

Vrei să pariezi pe Champions League? Sau poate ești fan al sporturilor cu motor. Poate îți place baschetul. Nimic mai simplu. Fă Winbet înregistrare și apucă-te de pariuri sportive.

Site-ul operatorului este bine organizat, merge excelent și este ușor de manevrat. Durează doar câteva minute pentru a termina procesul de Winbet inregistrare. Un aspect important este faptul că ai diverse variante de a face o depunere, incluzând și varianta fizică la o sală de jocuri Winbet.

Te invităm să arunci o privire peste bonusul fără depunere WinBet în valoare de 20 RON Free Bet!