bonus de bun venit winbet
Dionisie Rotaru
15 martie 2023

Winbet Bonus de Bun Venit – 7000 RON + 300 Free Spins Winbet

5/5 - (3 votes)

Echipa Beturi îți aduce din nou în vedere o ofertă generoasă: Winbet bonus de bun venit oferit. Este vorba despre un bonus substanțial în valoare de până la 7000 RON + 300 rotiri gratuite oferite clienților noi Winbet.

winbet pariuri
Superbonus de Bun Venit – Până la 7000 RON
Winbet pariuri te răsplătește cu o ofertă avantajoasă!

Primești un bonus de bun venit de la Winbet de până la 7000 RON, plus 300 rotiri gratuite! Ofertă valabilă pentru primele tale trei depuneri!

Vezi pe site și oferta constând în 50 rotiri gratuite Winbet la verificarea contului!

Bonus de bun venit Winbet – Cum te înregistrezi?

Prima condiție pentru a beneficia de cei 7000 lei Winbet bonus si de cele 300 Winbet rotiri gratuite este aceea de a te înregistra pornind de la oferta prezentată în acest articol de pe site-ul nostru.

Inregistrare cont Winbet este facilă. Ea este special construită pentru a oferi tuturor celor care doresc sa facă acest lucru o experiență plăcută și lipsită de dificultăți. Procesul este ușor chiar si pentru persoanele care nu au mai avut anterior contact cu acest domeniu, deci nu îți face griji. In câteva minute te vei putea bucura de toată oferta Winbet, inclusiv de bonusul de bun venit Winbet. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul “Înregistrare” aflat în partea dreaptă, în colțul de sus. Ulterior vei completa următoarele informații:

 • Nume & prenume jucător
 • Adresa domiciliului, conform cărții de identitate
 • Data de naștere
 • CNP
 • Adresa de e-mail
 • Nume de utilizator și parole, date cu care te vei autentifica la contul tău Winbet

Este obligatoriu să ai peste 18 ani pentru a-ți putea face un cont pe Winbet. Felicitări, ai făcut primul pas către bonus de bun venit Winbet!

Winbet bonus de bun venit – KYC

Următoarea etapă este de a trimite o poză color cu actul tău de identitate. Acest proces de verificare cont Winbet (KYC) are rolul de a permite numai persoanelor fizice să își facă un cont Winbet Se previne astfel furtul de identitate și orice altă activitate frauduloasă. Este important ca fiecare jucător să fie în siguranță totală în orice moment al experienței sale online. Iar aceste măsuri reușesc să facă acest lucru. În plus, așa te asiguri că primești 300 rotiri gratuite la superjocurile Marvelous Furlongs, Rise of Ra și Mighty Sparta.

Oferta bonus Winbet de bun venit – Ce înseamnă?

Care este următorul pas pe care trebuie să-l faci după înregistrare? Să intri în posesia acestui bonus de bun venit de la Winbet. Cum? Simplu, realizând trei depuneri, pentru a putea ajunge la bonusul maxim, după cum urmează:

Timp necesar: 5 minute.

Bonusurile de bun venit Winbet

 1. Prima depunere

  Fă o depunere Winbet de minimum 100 RON și vei fi recompensat cu 100 % până la 3000 RON.

 2. A doua depunere

  Fă o depunere Winbet de minimum 150 RON și vei fi recompensat cu 125 % până la 2000 RON.

 3. A treia depunere

  Pentru a beneficia de plin de acest super bonus, fă și o a treia depunere Winbet, de minimum 200 RON pentru a debloca un bonus de 150 % până la 2000 RON. Nu uita că primești și 300 Rotiri Gratuite după verificarea contului.

Rulaj Winbet bonus de bun venit

Ajungem în punctul în care am reușit să obținem toate cele 3 oferte prezentate mai sus. Dacă dorești să retragi banii obținuți din acest bonus de bun venit de la Winbet, acest lucru trebuie făcut în primele 7 zile din momentul activării acestei oferte un rulaj al câștigurilor. Iată cum: 35 x (suma depozitului + bonusul câștigat). În vederea rulajului acestui bonus Winbet, accesează secțiunea de jocuri a Winbet și joacă slot-ul favorit.

Un alt aspect important este că din acest Winbet bonus poți retrage maximum 10.000 RON, ce vei obține peste această sumă nu va fi luat în calcul.

Reguli Winbet rotiri gratuite

Situația Winbet rotiri gratuite obținute de tine prin acest bonus de bun venit Winbet este următoarea:

 • poți juca cele 300 rotiri gratuite Winbet doar la Rise of Ra de la EGT Digital, Mighty Sparta de la Amusnet și Marvelous Furlongs de la Habanero.
 • valoarea unui spin diferă în funcție de joc: 0.3 RON la Rise of Ra și Marvelous Furlongs, iar 0.5 RON la Mighty Sparta.
 • câștigurile provenite din aceste free spins Winbet se vor duce direct în balanța de retragere.
 • nu uita că vei avea la dispoziție două zile pentru a rula aceste rotiri!

Winbet bonus de bun venit – Cum faci o depunere?

Winbet depunere este un alt proces simplificat și ușor de folosit pentru utilizatori. Sunt numeroase metode de a realiza o depunere pe care vi le vom prezenta imediat:

 • Card de credit / card de debit – depozitarea unei sume în valoare de minim 20 RON și de maxim 5000 RON. Alimentarea contului se va face instant.
 • Skrill depozitarea unei sume în valoare de minim 25 RON și de maxim 5000 RON. Alimentarea este instant.
 • Neteller – depozitarea unei sume în valoare de minim 25 RON și de maxim 5000 RON. Viramentul are loc instant.
 • Paysafecard – depozitarea unei sume în valoare de minim 25 RON, maxim 4600 RON. Contul este alimentat instant.
 • CashpayWinbet.ro – suma în valoare de cel puțin 20 RON. Depunerea maximă este de 2000 RON. Banii intră în cont după ce este primită aprobarea din partea echipei Winbet
 • CashpayWinbet.ro (Delivery) – suma în valoare de cel puțin 150 RON, cel mult 3000 RON. Banii sunt virați dupa primirea aprobării.

Iată așadar că este simplu să faci o depunere, una dintre condițiile principale pentru a accesa bonus de bun venit Winbet.

Winbet bonus – Metode pentru Winbet retragere

Ai reușit să îndeplinești toate condițiile de rulaj pentru acest bonus Winbet? E timpul să te bucuri de banii obținuți! Exact ca în cazul depunerilor, există și diferite modalități de retragere Winbet

 • Card de credit/debit – suma minima 60 RON, banii ajung în cont în cel mult 72 ore.
 • Skrill – se pot depune bani pe contul personal de Skrill cu ajutorul cardurilor, transferurilor bancare sau Paysafecard. Suma minima care poate fi retrasă este 60 RON, iar banii intră instant în cont.
 • Paysafecard – această metodă se bazează pe folosirea de vouchere ce au ca metodă de Securitate un PIN de 16 cifre. Voucherele se pot achiziționa de la puncte autorizate. Plata se realizează prin adăugarea codului PIN pe site.
 • Neteller – portofel electronic compatibil cu operatori ca VISA, MasterCard, Maestro, virament bancar sau transferuri bancare naționale sau internaționale. Suma minima de 60 RON, banii ajung instant în cont.
 • CashpayWinbet.ro – operațiuni disponibile în locațiile sălilor de pariuri / jocuri Winbet. Direct din locații, poți retrage minim 60 RON și maxim 9400 RON pe zi. Accesul la bani este instant.
 • CashpayWinbet.ro Delivery – serviciul de curierat preia sumele, comenzile pot fi plasate în intervalul orar 10.00-20.00.

Suma minimă de 400 RON, maxim 9400 RON pe zi. Acces instant!

Concluzii despre Winbet bonus de bun venit

Punctul forte al celor de la Winbet pariuri este zona de casino. Aceasta este reprezentată atât de sălile de jocuri din țară, cât și de multitudinea de sloturi online pe care le poți accesa. Un alt aspect este faptul ca acest operator propune clienților săi un Winbet bonus de bun venit atractiv. Dar și numeroase oferte pentru jucătorii deja înregistrați.

Echipa Beturi v-a prezentat mai pe larg detaliile în legătură cu bonusul de bun venit Winbet, inclusiv ce Winbet cod bonus trebuie folosit la fiecare pas. Vezi și alte oferte case pariuri interesante pe site sau verifică constant oferta lunii! Te invităm să arunci o privire peste bonusul fără depunere WinBet în valoare de 20 RON Free Bet. Dar și cel cu depunere, de 180 lei gratis!

Vă urăm distracție plăcută și mult succes. Nu uitați și de rubricile Biletul Zilei, Cota 2, dar și Ponturi Pariuri pentru extra inspirație!

winbet pariuri
Superbonus de Bun Venit – Până la 7000 RON
Winbet pariuri te răsplătește cu o ofertă avantajoasă!

Primești un bonus de bun venit de la Winbet de până la 7000 RON, plus 300 rotiri gratuite! Ofertă valabilă pentru primele tale trei depuneri!