pariuri virtuale

Pariuri virtuale – sporturi, operatori și tot ce trebuie să știi

Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
Rate this post

Există momente în care chiar nu ai ce să alegi din oferta de pariuri a operatorilor tăi preferați. Sau. caz foarte rar, chiar nu există meciuri din sportul tău preferat, fie fotbal, fie baschet. Nu ai paria de exemplu pe campionatul din Burundi fără știi câte ceva despre acest campionat total necunoscut gamblerilor români. În aceste momente, ai la dispoziție pariuri virtuale. Acestea sunt acele pariuri sportive online pe care le vei plasa pe evenimente care n-au loc în realitate și care sunt generate de un algoritm de calculator.

Dacă miza la un meci din Serie A este rezultatul sau un anumit eveniment să se petreacă, în cazul acestor strategii pariuri virtuale este vorba despre rezultatul unui eveniment din zona de sporturi virtuale. Și vorbim despre fotbal, tenis, curse de cai, motorsport și chiar loterii virtuale (cu toate că mecanismul și pariurile sunt ușor diferite).

Introducere – ce sunt aceste pariuri virtuale?

Aceste pariuri virtuale online nu trebuie să fie confundate cu pariuri eSports online. Acolo competițiile (deși jocuri pe calculator) reunesc concurenți umani, pe care mizezi cu mare pasiune. Diferența majoră între pariuri jocuri virtuale și sporturile electronice este că primele reprezintă evenimente în totalitate aleatorii pe care se poate paria, în timp ce ultimele necesită documentare pentru a ști exact pe ce plasezi miza. Vom dezbate totul legat de acest subiect, inclusiv vom vorbi despre pariuri virtuale fotbal.

Vom aborda în acest material tipurile de pariuri sportive virtuale, despre operatorii care le oferă, despre tipurile de pariuri care se pretează acestui tip de joc. Vom vedea ce atuuri ai dacă mergi în acest sens. Îți vom da câteva idei în ceea ce privește strategiile ce se pretează pentru pariuri virtuale online. La final, vom arunca un ochi și pe loteriile virtuale. Acestea pot fi o alternativă importantă de profit. Să pornim la drum!

Tipuri de sporturi virtuale

La fel ca în cazul pariurilor clasice, și pentru cele virtuale sportul rege este tot fotbalul. Bookmakerii din România folosesc în principal o platformă dedicată pusă la dispoziție de BetRadar. Acesta este unul dintre cei mai mari furnizori de rezultate live, aplicații, tool-uri și statistici dedicate fotbalului. Campionatul virtual de fotbal (cu diverse nume de echipe, mai mult sau mai puțin apropiate de ligile reale) are 16 echipe ce se prezintă la start. Iar campionatul este decis în doar 150 de minute!

La fiecare cinci minute începe o nouă etapă, unde plasăm pariuri virtuale fotbal și pentru care se asigură simulări video live. Scenariile sunt inspirate din realitate, iar BetRadar pune la dispoziție și multe statistici subsumate sezonului în curs sau sezoanelor anterioare. Avantajul față de o ligă reală este că pariem pe echipa X din campionatul Y la fiecare cinci minute și nu la săptămână sau la 3-4 zile (în săptămânile cu cupă sau competiție europeană). Astfel, mergând înțelept pe pariuri jocuri virtuale îți poți ridica mult mai rapid banca.

De la tenis la speedway, ai multe sporturi virtuale!

În funcție de operator, putem găsi pariuri pentru meciuri virtuale de tenis, ciclism, curse de câini, curse de cai, speedway (curse de motociclete). Toate acestea nu reprezintă evenimente care se desfășoară undeva în lume, ci pariuri sportive virtuale, generate de un soft de calculator. Vedem în secțiunea următoare care sunt cele mai bune case de pariuri în materie de pariuri jocuri virtuale.

Pariuri sportive virtuale – ce operatori le oferă

Sunt mai mulți operatori licențiați în online în țara noastră care și-au făcut temele. Noi am ales pe patru dintre cei mai buni și ne vom uita la toate opțiunile pe care ni le propun. Am ales să intrăm în hora pariurilor virtuale cu NetBet, Casa Pariurilor, Fortuna și Betano. Vedem împreună care e cea mai bună alternativă pentru tine.

Casa Pariurilor – pariuri jocuri virtuale

Când vine vorba de strategii pariuri virtuale, Casa Pariurilor online stă foarte bine. Iată mai jos lista cu cele nouă opțiuni:

 • Fotbal PLUS – poți paria la această categorie de meciuri virtuale pe victoria echipei 1, pe victoria echipei 2 sau pe egal (notat cu 0 în loc de X. De asemenea, ai marketul peste/sub 2,5 goluri, marketul cu scorul exact, dar și cel cu numărul de goluri (exact) ce se vor înscrie în meci. La Fotbal PLUS se vor întâlni echipe de club virtuale, iar în categoria de mai jos echipe naționale
 • Fotbal – aceleași marketuri oferite pe meciuri inter-țări;
 • Curse de Cai – Se poate paria pe victoria unui cal virtual, pe clasarea lui în primele două poziții sau chiar în primele trei poziții. Se țin aceste curse din trei în trei minute.
 • Cursele de Câini – același sistem, mai puțini participanți, aceleași variante de pariere;
 • Mașini – similar cu cursele de cai și de câini, număr mare de participanți virtuali;
 • Speedway – curse de motociclete, ce au loc din trei în trei minute. Sunt doar patru patru participanți virtuali. Se poate miza doar pe clasarea unuia pe locul 1 sau pe locurile 1-2, neexistând varianta cu 1-3;
 • Loteria Lucky 6 – se mai numește și 6 din 48. Mai multe despre, în secțiunea de loterii;
 • Lucky X, asemănător cu prima formă de loterie virtuală;
 • Next 6, o altă formă de loterie despre care merită să afli detalii.

Betano – pariuri virtuale fotbal

La Betano pariuri Romania ai foarte multe variante pentru pariuri virtuale online. Fotbalul este mai bine îmăpărțit, găsim baschet, tenis și chiar ciclism. Dar iată care sunt opțiunile de pariere pe virtuale la acest operator românesc de top.

 • Fotbal – campionatul intern. Poți alege între următoarele opțiuni de pariere: rezultat final (1/X/2), total goluri over/under 2,5, scor corect, total goluri și șansa dublă (1X, X2, 12);
 • Fotbal – Anglia, pariuri similare, însă numele echipelor de la aceste meciuri virtuale amintesc de Premier League;
 • Europeanul – meciuri virtuale cu echipe naționale. Ai tot aceleași opțiuni de pariere;
 • Baschet – numele echipelor amintesc de NBA; ai următoarele variante: câștigător meci (inclusiv prelungiri), mai multe tipuri de handicap meci, mai multe tipuri de total puncte și total puncte pe fiecare echipă;
 • Tenis – mai puține variante, însă la fel de mult spectacol cu sporturi virtuale. Mizezi pe câștigător meci, pe scorul game-ului , sau pe total puncte într-un anumit game;
 • Pariuri pe câini online, Curse Cai, Speedway și Ciclism – poți paria pe învingători la fiecare două minute;

Pariuri sportive virtuale de la NetBet

Unul dintre cei mai titrați operatori care au obținut și licență de România este și NetBet Sport. Acesta deși are mai puține opțiuni pentru pariuri jocuri virtuale, se prezintă excelent când vine vorba de pariuri virtuale fotbal. Toate evenimentele, fie că vorbim de fotbal, curse de cai sau curse de câini (cunoscute și drept curse de ogari) se desfășoară din trei în trei minute, după cum urmează.

 • Fotbal – se bazează pe meciuri virtuale ale naționalelor și ai ceva mai multe marketuri pe care poți plasa pariuri decât la Betano și Casa Pariurilor. Joacă pauză/final (numit aici rezultat dublu), Prima echipă care înscrie, Sub/Peste 3,5 sau 2,5 (de la caz la caz), Șansă dublă, Total goluri în meci, Scor corect sau standardul 1X2;
 • Curse de cai – ai o schemă simplificată față de alți operatori cu licență activă de la ONJN. Poți merge pe calul virtual câștigător sau pe locurile 1-2-3, cunoscut adesea drept each way. Bineînțeles că în cazul acesta cotele sunt mult diminuate, mai ales că nu avem în cursă decât zece cai virtuali.
 • Curse câini – lucrurile sunt chiar mai simplificate. Cu doar șase câini virtuali la start, poți paria extrem de abil pe câștigător sau pe calul pe care îl consideri capabil să termine pe unul dintre primele două locuri. Cursele sunt prezentate în stream video, ceea ce le face extrem de atractive.

Fortuna – sporturi virtuale

Pariuri jocuri virtuale de la Fortuna bet sunt o opțiune extrem de favorabilă, mai ales că există o distincție clară între zona de loterii virtuale și aceea de pariuri virtuale online. Opțiunile sunt extrem de asemănătoare cu cele de la Casa Pariurilor, și aici fiind vorba de nouă variante.

 • Fotbal PLUS – Pariază 102 (0 e în loc de clasicul X). Joacă cu încredere pe marketul under/over 2,5 goluri, pe piața cu scor exact, dar și pe numărul total de goluri ce se vor marca în partidă;
 • Fotbal – ai aceleași opțiuni ca la Fotbal PLUS, diferența fiind că aici se înfruntă echipe naționale în meciuri virtuale, iar mai sus erau echipe de club virtuale;
 • Curse de Cai – poți miza pe câștigătorul cursei, pe clasarea unui anumit cal virtual pe locurile 1-2 sau pe locurile 1-3 (cotele mai mici pentru cele două din urmă). Cursele de cai virtuale la Casa Pariurilor au loc din trei în trei minute;
 • Cursele de Câini – asemănător curselor de cai, dar mai puțin cai virtuali la start. Pentru locurile 1-3 se oferă cote mai mici decât pentru locurile 1-2.
 • Mașini – 12 mașini virtuale la start, cote ceva mai mari la clasarea 1-3 decât în cazul câinilor/ogarilor;
 • Speedway – curse de motociclete, ce au loc la intervale foarte scurte. Adună la start doar patru patru participanți virtuali și se poate paria doar pe câștigător sau pe locurile 1-2, neexistând varianta cu 1-3, care ar da oricum o cotă foarte apropiat de 1,00;
 • Loteria Lucky 6 – poartă și numele de 6 din 48 (a nu se confunda cu celebra 6/49). Vom dezbate mai multe în subsecțiunea de loterii despre acest tip de pariuri jocuri virtuale
 • Lucky X, nu foarte diferit de Lucky 6;
 • Next 6, încă o loterie despre care vrei să știi cât mai multe.

Tipuri de pariuri pe care le poți plasa la meciuri virtuale

Există o asemănare între marketurile disponibile pe sporturile reale și cele pe competițiile virtuale. Principiul este cam același. Dacă ne referim la pariuri virtuale fotbal, putem avea următoarele opțiuni:

 • Câștigătorul meciului în 90 de minute sau 1X2 (cu varianta 102). Poți alege victorie gazde, egal sau victorie oaspeți, deși e impropriu spus la pariuri virtuale că există gazde și oaspeți;
 • Șansa dublă, adică ai două din trei opțiuni la rezultatul final în 90 de minute: victorie gazde și egal, egal și victorie oaspeți sau victorie gazde și victorie oaspeți
 • Over/under goluri. Aici vei găsi variante cu 2,,5, 1,5, 3,5 sau chiar 0,5. Fii atent la statistică și joacă cele mai bune cote.
 • Total goluri în meci – numărul exact de goluri care se înscriu în partida virtuală.
 • Scorul la finalul celor 90 de minute. Pariu cu cote mari, dificil de intuit, dar și recompensa este pe măsură.

Alte opțiuni

Dacă ne referim la celelalte opțiuni online virtuale, avem următoarele scenarii:

 • Tenis – câștigătorul jocului (market de tip 1 sau 2), pe scorul unui anumit game (de exemplu 40-15) sau pe total puncte într-un anumit game (5, 6 sau 8 de exemplu);
 • Curse de cai, pariuri pe câini online, motociclete, mașini, ciclism – toate virtuale. De obicei se poate miza pe câștigătorul cursei respective, dar și pe clasarea unuia dintre participanți pe pozițiile 1-2 sau 1-3. Cotele se diminuează pe măsură ce extinzi aria de clasarea a concurentului tău virtual.
 • Baschet – și la aceste meciuri virtuale există similitudini cu pariurile pe sportul real baschet. Poți juca pe echipa învingătoare din meci (majoritatea operatorilor includ și prelungirile), pe mai multe tipuri de handicap ajustabil în meciul de baschet virtual dar și pe mai multe tipuri de total puncte și total puncte pe fiecare echipă virtuală în parte.

Despre loterii discutăm în secțiunea dedicată a acestui material.

Pariuri virtuale online – care sunt avantajele față de pariurile din meciurile reale

Am realizat pentru tine o listă cu avantajele pe care le prezintă aceste sporturi virtuale în detrimentul sporturilor reale. Chiar dacă e clar că pe acestea din urmă le iubim mai mult. Le vom organiza sub forma unei liste. Astfel vei înțelege mai ușor ce beneficii obții pentru că ești un jucător fidel al strategiilor de pariuri virtuale.

 • Sunt accesibile 24/7. Ele se desfășoară extrem de des (câte o etapă de fotbal la 2-3 minute sau câte o cursă în același interval de timp). Grafica este și ea foarte bună. Ea este optimizată atât pentru ecranele mari ale laptopului, televizorului sau calculatorului personal, cât și pentru ecranele mai mici ale telefoanelor mobile;
 • Nu vei sta cu emoții 90 de minute sau chiar 120 de minute ca la un meci de Primera Division la Liga 1. După trei minute vei fi aflat că ai câștigat la pariuri virtuale fotbal;
 • Sporturile virtuale nu se rezumă doar la fotbal, cum am văzut mai sus. Sunt disponibile la unele case de pariuri opțiuni pe meciuri de tenis virtuale, ciclism virtual și chiar pe baschet virtual. De asemenea, poți trăi experiența reală 100% alegând între virtual englez, virtual românesc și virtual naționale;
 • Poți fi 100% de corectitudinea acestor pariuri virtuale online. Ele sunt atent reglementate de organisme dedicate din România și din Europa Occidentală;
 • Te poți inspira în alcătuirea biletului de pariuri de statistici, ele fiind mai eficiente aici decât în cazul meciurile reale;
 • Bucură-te de cele mai bune cote la pariuri sportive virtuale;
 • TOȚI operatorii de pariuri din România (online și offline) au în portofoliu pariuri virtuale – pariuri câini și altele;
 • Grafica este una spectaculoasă, însă funcționează pe majoritatea dispozitivelor mobile și fixe (calculatoare sau laptopuri) de pe piața actuală.

Strategii pariuri virtuale pe care să le aplici

Vestea bună este că strategiile clasice pe care le foloseai pentru meciurile reale, pot fi replicate și în cazul pariurilor virtuale. Ne referim aici la clasicele Martingale și Fibonacci. Dar și la ceva mai specific pentru sporturile virtuale, și anume pariuri pe scorurile de 0-0 (așa-numitele remize albe). Să lee luăm deci pe rând.

 • Pariurile pe 0-0 au cote foarte mari la sporturile virtuale. Dacă scorul nu iese din primele dăți, vei ridica ușor miza. Banca nu e nevoie să fie foarte consistentă, iar un pariu câștigător poate genera margine de profit chiar și după o serie lungă de pariuri nefaste. În plus, nici nu pierzi mult timp, meciurile virtuale durând foarte puțin.
 • Martingale pe over/under la fotbal virtual. Cotele pentru meciuri virtuale aici se învârt în jurul valorii de 2,00, ceea ce e de bun augur pentru strategia Martingale. Ideea e că la fiecare nou pariu vitual plasat care este pierzător, vei dubla miză. Numărul de pași per sesiune de Martingale vor fi setați în așa fel încât să nu-și depășești posibilitățile de pariere și niic să ieși din plafonul băncii tale. Un pariu câștigător pe schema Martingale va compensa pierderile anterioare și îți va genera și o margine de profit
 • Șirul lui Fibonacci pe X-urile înregistrate de o anumită echipă, la cote cuprinse între 3 și 5. Cu un buget care acoperă 88 de unități monetare (unitatea de bază fiind 1 leu), vei putea paria de opt ori într-o serie. Dacă mergi cu 10 pariuri, atunci vei avea 232 de unități monetare. Îți reamintim că o serie de 10 bazată la pariuri virtuale pe Fibonacci arată în felul următor: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55. Calculând statistic, un rezultat de egalitate la campionatul de fotbal virtual aduce minim două unități monetare de profit pentru fiecare pariu plasat. Riscurile sunt mari dacă prinzi scorul spre finalul seriei, dar și profitul e semnificativ.

Loteriile virtuale, o șansă în plus de câștig

Aceste loterii virtuale au deja o vechime pe piața jocurilor de noroc din țara noastră. Ca și în cazul altor sporturi virtuale și aici afli destul de repede dacă te afli printre câștigători. În plus, adrenalina ta ajunge la maximum când urmărești extragerile live pe monitorul tău. La aceste loterii virtuale există urne cu 48 sau 49 de numere (48 în cazul celei mai celebre forme de loterie virtuală – Lucky 6).

Se vor extrage 35 de numere. În funcție de strategia aleasă, poți bifa pe tichetul online între 6 și 12 numere. Pentru câștig, biletul va conține minim șase numere indicate corect. Mai mult, dacă ești atât de norocos încât numerele indicate de tine să iasă primele șase din urnă, atunci te poți trezi cu un câștig de 10.000 de ori mai mare decât suma pe care ai mizat-o pe bilet. Mizele minime, în funcție de agenție sau bookmakerul care le oferă. Variază între 1 și 2 lei, asta însemnând un joc accesibil foarte multor categorii de useri.

Strategii privind loteriile virtuale

Există mai multe tactici pe care le poți utiliza cu succes atunci când vrei să experimentezi strategii pariuri virtuale cu aceste loterii online. Poți de exemplu să te axezi pe o singură culoare din cele șapte în care sunt împărțite grupele de numere. De exemplu, numerele 3, 10, 17, 24, 31 sunt din aceeași paletă cromatică, în timp ce 2, 9, 16, 23, 30 reprezintă altă culoare. La o extragere se întâmplă destul de des să iasă toate cele șapte bile de aceeași culoare sau măcar șase dintre acestea, astfel că ar putea fi o strategie câștigătoare.

O altă idee de joc poate fi aceea de a alege numere consecutive pe care să le pariezi de exemplu la Lucky 6, cea mai populară loterie virtuală. De exemplu ce ai zice dacă ai alege să pariezi numerele de la 20 la 26 sau pe cele de la 4 la 10? Fiind vorba de foarte multe extrageri într-o zi (poate de ordinul sutelor), poți observa că se întâmplă să existe șiruri de numere consecutive care sunt extrase. Mai există și alte idei pe care le poți aplica în această călătorie de pariuri virtuale cu loterii.

Diversificarea poate fi soluția!

Alege jocul diversificat, pentru că statistica nu dă mereu numere rotunde. Poți selecta de exemplu trei numere impare, alte trei numere pare. Dintre acestea unele să fie mai mici decât 24, altele mai mari decât 24. Poți merge pe culori diferite. O idee care nu trebuie luată drept literă de lege este aceea că diversitatea are șanse mai mari în fața unei abordări care se referă strict la numere pare sau la numere mai mari decât 24.

Concluzii

Fie că vorbim despre pariuri virtuale fotbal sau despre sporturi virtuale în general, opțiunile sunt practic nelimitate. Asta și pentru că avem de-a face cu extrem de multe partide/meciuri în fiecare zi. Nu se va ține niciodată cont de faptul că sunt sărbători legale. Sau că vremea nu permite desfășurarea unei competiții sau a alteia. De asemenea, cum deja ai aflat, forma jucătorilor virtuali sau a sportivilor din lumea virtuală nu are nimic de-a face cu ceea ce se întâmplă în viața reală.

Ai o sumedenie de variante de pariere pe care le poți testa și restesta ținând cont de nivelul băncii tale de pariuri. Poți merge pe o strategie cu over-under la pariuri virtuale fotbal. Sau poți alege calul virtual care se impune într-o anumită cursă. Dacă vrei totuși ceva diferit de lumea sportivă virtuală, te poți înhăma la loteriile virtuale. Acolo șansele de câștig sunt practic nelimitate. Tu alegi drumul pe care ți-l construiești în lumea pariurilor sportive virtuale. Noi suntem aici doar să ne bucurăm de succesul tău responsabil. Tot ce contează în lumea pariurilor afli doar de la echipa BETuri. Avem constant sfaturi pariuri pentru tine!