winbet depunere

Depunere Winbet în 2024 – Metode + limite la depozit Winbet

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: ianuarie 3, 2024
Rate this post

Înainte de a face o depunere Winbet trebuie mai întâi îți faci un cont de jucător pe site-ul operatorului. Doar așa poți să ai acces la toate serviciile disponibile pe platforma online Winbet pariuri.

Procesul de înregistrare la Winbet Romania este asemănător cu cel întâlnit la aproape toate casele de pariuri din țara noastră.

Sunt câțiva pași care trebuie parcurși cu atenție și un pic de răbdare. Nu durează mult. În doar câteva minute ar trebui să ai acces la Champions League, Formula 1, ATP sau Liga 1 prin intermediul Winbet pariuri sportive. Trebuie să apeși butonul ”înregistrare” și să oferi informații precum: codul numeric personal (CNP), numele și prenumele, adresa completă, adresa de email valabilă, nume de utilizator și parolă.

Echipa BETuri.ro te sfătuiește să alegi o parolă cât mai sigură și să nu o spui nimănui. Dacă o pierzi nu este nicio problemă. Trebuie să anunți serviciul clienți al casei de pariuri și personalul instruit te va îndruma pentru a seta o nouă parolă.

După completarea datelor personale vei primi prin mail un link pentru activare. Abia după ce ai apăsat acest link ai reușit să îți faci cont și ești pregătit de o depunere Winbet. Abia acum începe distracția.

Nu uita că doar persoanele care au împlinit 18 ani pot să participe la activități care implică jocuri de noroc – este o cerință obligatorie, conform legii din țara noastră.

Prima depunere Winbet – Ce metode există?

Pentru Winbet depunere e nevoie să accesezi site-ul și să te loghezi. După autentificare, caută opțiunea ”Contul meu” și apasă în dreptul ei. Bifează „Depunere” și selectează metoda dorită.

Winbet pariuri vine cu mai multe opțiuni. Alege-o pe cea mai convenabilă pentru tine. Poți face depunere la Winbet Romania prin card bancar, transfer bancar sau prin așa numitele portofele electronice – Paysafecard, Neteller, Skrill.

 • Paysafecard – este o altă variantă de plată online bazată pe vouchere cu un cod PIN de 16 cifre. Voucherele pot fi cumpărate de la punctele de vânzare locale, iar plata se va efectua prin introducerea acelui cod de 16 cifre. El trebuie introdus pe site.
 • Skrill – este portofel electronic prin care poți efectua diferite tranzacţii online. Poți face depuneri în contul tău personal Skrill prin mai multe metode precum: carduri, transfer bancar sau Paysafecard.
 • Neteller – este un portofel electronic care permite depuneri și retrageri. Poate fi alimentat prin carduri Visa, MasterCard, Maestro sau prin virament bancar. Mai există și varianta de transferuri bancare internaționale și naționale.
 • CashpayWinbet.ro – este o opțiune simplă prin care poți să depui o sumă în cont direct din locațiile sau sălile de jocuri WinBet Romania. Nu uita să te prezinți cu actul de identitate, altfel nu vei putea face tranzacția.
 • CashpayWinbet.ro Delivery – aceasta este o variantă inedită. Se poate face depunere Winbet prin serviciul de curierat. Atenție! Acest serviciu este disponibil doar în intervalul orar 10:00 – 20:00.

Depunere bani Winbet – Timp de procesare

Prima depunere Winbet te va ajuta să te familiarizezi cu procesul. Ulterior, cu siguranță totul o să ți se pară mult mai simplu. Nu uita că după ce ai făcut depunerea inițială ai 30 de zile pentru a completa procesul de verificare a datelor personale – KYC.

Vrei să pariezi pe echipa favorită? Trebuie să faci o depunere la Winbet pariuri și apoi te poți apuca de treabă. Timpul în care banii vor intra în cont este în general foarte rapid.

 • Card de credit/debit – contul va fi alimentat instant.
 • Skrill – banii vor intra imediat.
 • Neteller – Banii sunt virați instant.
 • Paysafecard – contul va fi alimentat instant.
 • CashpayWinbet.ro – banii vor intra în cont după primirea aprobării.
 • CashpayWinbet.ro (Delivery) – banii sunt virați după primirea aprobării.

Depunere Winbet Limite

Metode pentru depunere Winbet, suma minimă:

 • Card de credit/debit/card Revolut – suma minimă este de 20 RON
 • Skrill – sumă depunere minima Winbet: 25 RON
 • Neteller – depunere minimă Winbet: 25 RON
 • Paysafecard – suma minimă este de 25 RON
 • CashpayWinbet.ro – suma minimă este de 20 RON
 • CashpayWinbet.ro (Delivery) – Winbet depunere, suma minimă: 150 RON

Conform OUG 114/2018, pentru fiecare depunere Winbet se aplică taxa în valoare de 2%.

Metode depunere Winbet, limite maxime:

 • Card de credit/debit/card Revolut – depunere la Winbet pariuri, suma maximă: 5000 RON
 • Skrill – suma maximă care poate fi depusă: 5000 RON
 • Neteller – maxim 5000 RON
 • Paysafecard – maxim 4600 RON
 • CashpayWinbet.ro – maxim 2000 RON
 • CashpayWinbet.ro (Delivery) – maxim 3000 RON

Reguli pentru jucător – Depunere Winbet

Un jucător la Winbet pariuri sportive poate să efectueze depuneri doar cu cardul personal. De asemenea, poate solicita retrageri de sume din cont doar către cardul propriu sau contul personal. Regulile sunt valabile și pentru depunerile cu ajutorul unui card Revolut, întrucât aceste carduri sunt de tip Mastercard sau Visa, exact ca un card bancar obișnuit!

O plată efectuată dintr-un cont care nu aparține clientului e posibil să fie considerată invalidă de către operator.

Winbet Romania, autoritatea de reglementare în domeniul jocurilor de noroc și orice autoritate competentă pot să monitorizeze și să investigheze toate tranzacțiile unui client suspect, în scopul prevenirii spălării banilor.

Casa de pariuri e obligată să creeze un fond al depozitelor jucătorilor la o bancă de pe teritoriul României. Citește mai multe despre operator în recenzia Winbet pariuri.

Retragere Winbet Taxe

O retragere este făcută prin aceleași metode ca și o depunere Winbet. Ai trei metode prin care poți să faci acest lucru: online (prin Paysafecard, Neteller, Skrill sau Card bancar), prin transfer bancar sau în numerar la una din agențiile operatorului.

Sumele câștigate din jocuri de noroc sunt impozitate prin reținere la sursă, conform legii din țara noastră. Impozitul se va aplica pentru fiecare retragere. Acesta variază la Winbet pariuri în funcție de suma aleasă.

Poți face retrageri de luni pâna vineri. Excepție fac sărbătorile legale. Un client are dreptul la maxim două retrageri pe zi.

Concluzie

Așadar, tot procesul de depunere Winbet este simplu și sperăm că nici tu nu vei întâmpina vreo problemă. Nu uita că ai la alegere și un bonus Winbet cazino sau sport la dispoziție, din care poți face profit. Citește mai multe pe site. Spor(t) în toate!