superbet bonus roland garros
Ofertă valabilă: 31.05.2021 – 06.06.2021
Andrei ReF
3 iunie 2021

Superbet bonus Roland Garros – Promoție Pariezi 100, câștigi 25

Superbet bonus Roland Garros vine cu o ofertă prin care poți să câștigi 25 de lei la fiecare 100 de lei plasați din balanța reală. Această promoție se aplică în perioada 31.05.2021 – 06.06.2021.

superbet pariuri sportive
Superbet Bonus Roland Garros – Câștigă cu pariuri pe tenis!
Profită de ofertă și câștigă câte 25 RON pentru fiecare pariu

Superbet vine cu un bonus super pentru toți fanii pariurilor. Fiecare pariu plasat pe meciurile de pe zgura franceză îți aduc câte 25 RON cadou. Profită și tu de promoție!

Regulamentul promoției de la Superbet

Pentru a te califica la această promoție trebie să plasezi bilete de cel puțin 100 de lei bani reali și care să conțină cel puțin un meci de la Roland Garros. La această promoție pot participa toți clienții, dar se califică doar biletele cu cotă de minim 1.60 per selecție.

Pariurile plasate pe selecții din ofertele Super Cota și Super Extra sau plasate în categoria Speciale nu se vor lua în considerare. Evenimentele stabilite prin folosirea funcției de Cash Out nu sunt eligibile pentru Bonus. Meciurile anulate, pariurile pe competiții anulate, pe participanți care nu au concurat indiferent de motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se încheie/se acordă cota (1.00) nu sunt luate în considerare.

Rulaj bonus tenis Superbet

Bonusul de 25 de lei trebuie rulat de minim trei ori pe cote single de minim 1.60. Sau pe o cotă totală de mnimum 2.50 în cazul biletelor de tip acumulator. E foarte important să știi că poți avea un singur Bonus Sport activ în contul tău de jucător. Nu poți avea mai multe promoții active în același timp. Superbet bonus Roland Garros este o ofertă care este destiantă doar celor care au cont de pariuri online, nu și celor care pariază la agenții offline.

Superbet este una dintre agențiile offline care au făcut mari progrese în ultimii ani în partea de online. Pandemia de COVID-19 a obligat operatorul de pariuri sportive să investească mult în platforma de online. Mulți dintre clienți au migrat către pariurile online în această perioadă și au descoperit noi beneficii și oferte. De altfel, multe dintre ofertele și promoțiile Superbet sunt destinate doar pariorilor care au un cont online deschis.

Cum poți să beneficezi de oferta Superbet bonus Roland Garros

Această ofertă specială pe care o regăsim la French Open este oferită doar pariorilor care aleg Superbet. În cazul în care nu ai un cont la această casă de pariuri online îți poți deschide unul foarte ușor. Intri pe pagina noastră de Recenzii Case de Pariuri și acolo ai toate informațiile necesare despre Superbet.

Dacă nu ai un cont deschis la Superbet, îți poți face unul extrem de rapid. Primul pas pentru deschiderea unui cont de pariuri la acest operator de pariuri sportive este să intri pe pagina de înregistrare a celor de la Superbet. De acolo poți să începi procesul de creare cont Superbet.

Primul pas pentru înregistrare este completarea unor date exact cum apar în buletin. Ai nevoie să treci Numele, Prenumele, CNP, E-Mail, Nume Utilizator, Telefon, Adresă, Județ, Localitate.

Promoții și oferte Superbet

Dacă nu ai cont la Superbet poți să deschizi unul foarte ușor prin pașii menționați anterior, dar trebuie să știi că poți obține un bonus de 500 de lei. Operatorul de pariuri sportive pune la dispoziția tuturor jucătorilor acest bonus pe care îl poți accesa în trei etape. La primele trei depuneri, Superbet oferă un bonus total de 500 de lei.

Numărul depozituluiProcent Bonus din depozitValoare maximă bonus
Primul Depozit50%200 Lei
Al doilea Depozit50%200 Lei
Al treilea Depozit100%100 Lei

Exemplu: Dacă prima depunere este de 300 Lei, vei primi un bonus de 150 lei. Pentru al doilea depozit de 500 lei, vei primi un bonus de 200 lei, iar pentru un al treilea depozit de 70 lei vei primi un bonus de 70 lei.

Bineînțeles toate ofertele și promoțiile celor de la Superbet se supun unor termene și condiții pe care ar fi bine să le parcurgi. La fiecare bonus primi există condiții de rulaj înainte ca bonusul să poată fi transformat în bani reali.

Dacă vorbim de Superbet bonus Roland Garros, condițiile de rulaj reprezintă suma câștigată de trei ori pe o cotă minimă de 2.50 la pariurile combinate.

Pe ce poți să rulezi Superbet bonus Roland Garros

Superbet este una dintre casele de pariuri din România cu cea mai bogată ofertă de pariuri. Poți să pariezi zilnic pe taote meciurile de la turneul de la Paris, fiind puse la dispoziție pariuri pe număr total de seturi, gameuri, handicap, total gameuri în primul set.

În plus, la Superbet ai posibilitatea să mizezi și pe pariuri Antepost. Dacă te simți inspirat și vrei să mizezi pe un sportiv care se impune în turneul de la French Open o poți face la rubrica de Antepost. La cele mai importante meciuri din turneu sunt prezentate și Pariuri Speciale pe număr de ași, duble greșeli, procentaj la primul serviciu sau număr total de breakuri.

Competiția de la Roland Garros 2021 este una extrem de interesantă. Mulți jucători tineri au cu adevărat șanse la marele titlu pe zgura din Capitala Franței. Din păcate, România nu o are pe Simona Halep la acest turneu, cea care s-a accidentat la gambă la turneul de la Roma.

Superbet bonus Roland Garros Ofertă

Superbet bonus Roland Garros este ofertă care poate fi accesată doar în prima săptămână de concurs. Cel mai probabil, operatorul de pariuri sportive vine cu alte oferte și promoții în fazele superioare ale competiției.

Concluzii Pariuri Superbet – Meciuri Tenis Roland Garros

Turneul de la Roland Garros este transmis în România de Eurosport și Eurosportplayer. Totuși, clienții care pariază la Superbet pot să urmărească toate jocurile de la French Open prin intermediul live streaming. Astfel, poți să vezi toate meciurile care te interesează și poți profita cu succes de Superbet Bonus Roland Garros!

Transmisiunile live de la astfel de turnee importante sunt extrem de apreciate de clienții caselor de pariuri. Din păcate, doar câteva permite clienților să vadă atât de multe meciuri și din fericire Superbet este una dintre acele case de pariuri.

Pentru a beneficia mai ușor de Superbet bonus Roland Garros, echipa BETuri.ro îți aduce zilnic cele mai importante analize pentru jocurile din capitala Franței. În plus, multe dintre partidele de la RG2021 se regăsesc pe Biletul Zilei sau Cota 2 zilnică oferită de echipa noastră.

Până la alte ponturi și recomandări, echipa noastră de specialiști îți urează mult succes la Roland Garros. Profită de fiecare ofertă și promoție din portofoliu pentru câștiguri mai mari.