Unibet Sport

250 RON gratis

Unibet Sport

  • Bonus de bun venit de 100% Gamă diversă de sporturi Pariuri Live

Pros

  • Gamă largă de competiții sportive Opțiunea Cash In Pariuri și Rezultate Live Aplicație pentru mobil

Cons

  • Nu am găsit niciun aspect negativ major pentru Unibet. Dă-ne de știre dacă ai tu unul!

Unibet Sport info

Name Unibet Sport
An înființare 1997
Locatie Romania
Licenta ONJN L1160657W000330

Unibet Pariuri Sportive este o casă de pariuri suedeză fondată în 1997 ce și-a făcut intrarea pe piața online în anul 1999. În anii 2006 și 2008, Unibet pariuri sportive a fost numit cel mai important operator de pariuri online și ponturi pariuri, fiind în prezent printre cele mai mari case de pariuri și ponturi pariuri din întreaga lume.

Agenția de pariuri și ponturi pariuri are peste 7 milioane de clienți din peste 150 de țări și poate fi accesat în 28 de limbi, printre care și limba română.

Bonusuri la ponturi pariuri Unibet pariuri sportive

La momentul înscrierii, casa de pariuri și ponturi pariuri oferă clienților un bonus de bun venit de 100% până la 250 RON, ceea ce înseamnă că dacă primul dumneavoastră pariu nu este unul câștigător, Unibet pariuri sportive vă vor oferi banii înapoi în limita a 250 RON.

Oferta de pariuri la Unibet pariuri sportive

Unibet pariuri sportive pun la dispoziție clienților amatori de ponturi pariuri și pariuri sportive o gamă diversă de sporturi și competiții. Aceștia acoperă ligi din toată lumea la capitolul fotbal, dar asta nu este tot. În gama de sporturi oferită de agenția de ponturi pariuri și pariuri sportive veți regăsi sporturi precum artele marțiale și floorbalul. Evenimentele sunt îmărțite pe pagină în funție de sport, țară sau competiție, iar amatorii de ponturi pariuri și pariuri sportive pot profita de informațiile despre orice competiție de pe pagina de statistici.

Pariuri și Rezultate Live

Unibet pariuri sportive vă pun la dispoziție și o ofertă live, care include transmisia video live a anumitor evenimente sportive pe care puteți paria chiar în timpul desfășurării. Pentru că agenția este de partea clienților, aveți oportunitatea de a utiliza opțiunea „Cash In”, care vă oferă posibilitatea de a renunța la un pariu înainte ca acesta să fie decis.

Aplicația de pariuri pentru mobil

Pentru ca agenția de pariuri online pune pe primul loc binele clienților săi, aceasta vă pune la dispoziție posibilitatea de a paria de oriunde vă aflați, în orice moment al zilei. Așa că, dacă aveți un smartphone sau o tabletă, vă puteți descărca aplicația pentru dispozitivele mobile cu ușurintă.

Tranzacții, metode de retragere și de depunere

Casa de pariuri Unibet acceptă toate metodele clasice de efectuare a plăților, dar și modalitățile de efectuare a tranzacțiilor Skrill, Paysafecard și Netteler. Pentru retrageri, în cazul în care ultimul dumneavoastră deposit a fost realizat cu cardul sau prin intermediul unui paysafecard, veți avea posibilitatea de retragere prin transfer bancar.

Pariaza