sportingbet hatt trick mania
Vlad Stănescu
26 august 2021

Sportingbet Hat-trick Mania – Câștigă un FreeBet de până la 80 RON

5/5 - (3 votes)

Oferta pe care o prezentăm astăzi este una foarte interesantă și anume Sportingbet Hat-trick Mania. Pronostichează corect primul marcator în fiecare dintre cele trei meciuri selectate și Sportingbet te premiază cu FreeBet de până la 80 RON!

Sportingbet pariuri
Sportingbet Hat-trick Mania – Inspirația îți aduce premii garantate!
Participă gratuit si câștigă un FreeBet de până la 80 RON

Acceptă și tu bonusul Sportingbet și participă la promoție. Poți primi în fiecare etapă câte un pariu gratuit de până la 80 RON. Pariază pe cel mai tare fotbal cu această ofertă de top!

Această promoție se adresează jucătorilor cărora le-a fost afișată pe site-ul organizatorului. Deci dacă te numeri printre acești jucători, te invităm să citești articolul nostru în care îți vom prezenta toate detaliile de care ai nevoie pentru a câștiga acest freebet.

Cum primești oferta Sportingbet Hat-trick Mania?

Poți apăsa pe butonul de “Profită acum!”și vei fi redirecționat pe site-ul operatorului. Aici va fi nevoie să te înregistrezi sau să intrii în contul tău și să verifici dacă oferta este valabilă. Procesul de înregistrare Sportingbet este detaliat amplu pe site-ul nostru de către echipa BETuri. Nu-ți va lua mai mult de 5 minute să te înregistrezi aici pentru a profita de oferta Sportingbet Hat-trick Mania.

Grila de acordare a unui FreeBet este următoarea:

 • Dacă pronostichezi corect primul marcator într-un meci, Sportingbet te răsplătește cu un FreeBet de 4 RON.
 • Ghicește corect primul marcator în două meciuri pentru un FreeBet de 12 RON.
 • Completează hat-trick-ul și ia-ți partea din fondul de premiere de 4000 RON sub formă de FreeBet-uri. Premiul maxim este de 80 RON.

Cum particip la promoție?

Există câteva condiții pentru a participa la promoția Sportingbet Hat-trick Mania. Nu te speria, deoarece acestea sunt foarte ușor de urmărit și de respectat. Echipa BETuri te va ajuta cu informații clare despre ce trebuie să știi pentru a fi eligibil de FreeBet-uri. Haideți să vedem care sunt condițiile și cum participăm:

 1. Pentru a participa la această promoție, jucătorii trebuie să aibă peste 18 ani. Acest lucru este foarte simplu de dovedit, prin procesul de verificare a contului. Este un proces scurt și nu necesită mult timp pentru aprobare. Poți vedea articolul de pe pagina noastră, Validare cont Sportingbet, pentru a fi sigur că realizezi procesul cu succes și fără probleme.
 2. Jucătorul trebuie să fie client existent sau unul nou. Deasemenea trebuie să aibă mimim o depunere sau un pariu pe bani reali efectuat.
 3. Dacă ai trecut de pașii de mai sus, poți începe să pariezi! Trebuie doar să alegi un marcator în următoarele meciuri: Wolverhampton – Manchester United, AC Milan – Cagliari Calcio, Atletico Madrid – Villarreal și să aștepți rezultatele.
 4. De menționat este faptul că alegerile pe care tu le-ai făcut în privința marcatorilor din meciurile selectate pot fi schimbate până la startul meciului respectiv. Deci dacă nu ești sigur de alegerea făcută, ai timp să te răzgândești și să modifici pariul.
 5. Atenție totuși că fiecare jucător va avea la dispoziție o alegere în fiecare meci pe rundă. Trebuie să știi acest lucru deoarece dacă vrei să încerci mai multe combinații, acestea nu vor fi posibile.

Care sunt condițiile de acordare a FreeBet-ului?

După ce ai parcurs etapele de mai sus și ai înregistrat predicția, probabil te întrebi cum poți câștiga și intra în posesia bonusului Sportingbet Hat-trick Mania. Pentru ca pariul tău să fie declarat câștigător, operatorul va lua în calcul următoarele aspecte:

 • După ce etapa va lua sfârșit, Sportingbet va primi raportul oficial al meciurilor din Premier League / Serie A / La Liga, iar acesta va determina primul marcator din meciuri. Primul marcator stabilit de către site-ul oficial al celor trei enumerate de mai sus reprezintă rezultatul final.
 • În cazul în care primul gol al meciului este un autogol iar acesta este înscris de un portar, atunci predicția va fi pierzătoare.
 • Dacă marcatorul pe care tu l-ai ales în predicția ta nu va juca în meciul respectiv, alegerea este automat pierzătoare.
 • Există o posibilitate ca unul sau mai multe meciuri să fie amânate din diverse motive. Nu este motiv de îngrijorare deoarece în acest caz selecțiile marcatorilor tăi vor rămâne eligibile atâta timp cât meciul se va juca în maxim 48 de ore de la data inițială. Dacă meciul nu se joacă în acest interval, atunci runda va deveni nulă.
 • Se vor acorda trei tipuri de premii în funcție de numărul de predicții corecte dintre cele trei meciuri. Dacă jucătorul anticipează corect un prim marcator, atunci Sportingbet îi va acorda un FreeBet de 4 RON. Dacă anticipează corect 2 primi marcatori, atunci i se va acorda un FreeBet de 12 RON. În ultimă fază, dacă toți cei 3 primi marcatori au fost anticipați corect, jucătorul va beneficia de un Pariu Gratuit de 80 RON.

Nu uita că beneficiezi și de un bonus de bun venit Sportingbet destul de generos, de 400 lei!

Cum intru în posesia FreeBet-ului oferit de Sportingbet Hat-trick Mania?

În momentul în care operatorul validează câștigătorii, FreeBet-ul va fi acordat în contul jucătorului. Premiile vor fi acordate înainte de ora 13:00 în ziua de după ultimul eveniment desfășurat. Atenție la faptul că după ce pariul gratuit este acordat, acesta va expira în 3 zile din momentul creditării. Așa că nu sta pe gânduri și profită de acesta pe unul sau mai multe selecții. Poți vizita pe site-ul BETuri.ro, una din cele mai populare categorii ale noastre și anume Meciuri Azi, unde poți beneficia de avancronici detaliate ale meciurilor din ziua respectivă.

Echipa noastră analizează forma echipelor, rezultatele meciurilor disputate recent, un posibil prim 11 și oferă cote și ponturi cât mai exacte pentru ca tu să te bucuri de câștiguri sigure. Așa că ce mai stai? Pariază și tu bonusul Sportingbet Hat-trick Mania pe unul din meciurile selectate de noi și bucură-te de câștig!

Dacă plasezi un pariu folosind FreeBet-ul, iar pariul este câștigat, câștigurile nete provenite din FreeBet vor fi creditate în contul tău. Fondul total de premiere pentru toți jucătorii care anticipează 3 primi marcatori este de 4000 RON. În cazul în care numărul câștigătorilor este peste 50, cei 4000 RON vor fi împărțiți la numărul de jucători eligibili cu 3 răspunsuri corecte. Spre exemplu, dacă sunt 100 de jucători eligibili cu 3 răspunsuri corecte, premiul pentru jucător va fi 4000 RON/100=40 RON pentru fiecare jucător eligibil. Fondul de premiere pentru jucătorii eligibili cu 3 răspunsuri corecte, în cazul în care sunt mai mult de 50 de jucători, va fi împărțit între jucători de pe www.sportingbet.ro.

Concluzii – Sportingbet Hat-trick Mania

Profită și tu de Sportingbet pariu gratuit. Astfel, ai șansa să pariezi zilnic pe campionatele europene de top, gratuit. Zi de zi venim cu cele mai bune pronosticuri pentru tine. Este cel mai bine să te informezi înainte de a paria. Avancronicile BETuri vin în ajutorul tău tocmai cu acest scop. Nu uita de grupurile noastre de Facebook și Telegram BETuri unde primeși ponturi live pentru câștiguri maxime.

Inspiră-te și pariază și tu cu BETuri!

Sportingbet pariuri
Sportingbet Hat-trick Mania – Inspirația îți aduce premii garantate!
Participă gratuit si câștigă un FreeBet de până la 80 RON

Acceptă și tu bonusul Sportingbet și participă la promoție. Poți primi în fiecare etapă câte un pariu gratuit de până la 80 RON. Pariază pe cel mai tare fotbal cu această ofertă de top!