betfair bonus verificare cont
Andrei
26 martie 2021

Betfair bonus verificare cont – Bonus fara depunere Betfair 25 LEI

Betfair pariuri vine cu o ofertă buna pentru clienții săi. În următorul articol îți vom explica cum poți să beneficiezi de acest Betfair bonus verificare cont (bonus fara depunere) de 25 RON și care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a primi oferta Betfair.

betfair pariuri
Betfair bonus verificare cont – 25 RON gratis
Profită și tu de acest bonus fara depunere!

Betfair îți oferă 25 RON gratuit prin acest bonus verificare cont. Trebuie doar să:

 • îți deschizi un cont nou Betfair
 • să parcurgi etapa de verificare a contului
 • primești un bonus verificare cont Betfair de 25 RON, de rulat o singură dată!

Oferta este valabilă pentru toți clienții care și-au creat un cont Betfair începând cu data de 2 Noiembrie, 2020 și care încă nu au validat acest cont. Validarea unui cont Betfair constă în verificarea identității utilizatorului.

Ce trebuie să faci pentru a primi Betfair bonus verificare cont?

 • Întâi de toate, trebuie să-ți validezi contul prin confirmarea identității tale. Verificarea identității se face astfel: trebuie să încarci o poză cu actul tău de identitate în secțiunea specială sau să o trimiți pe următoarea adresă de email – documente@betfair.ro.
 • Este esențial ca documentul trimis să aibă ca emitent o autoritate de stat sau agenție guvernamentală. De asemenea, el trebuie să conțină o fotografie cu posesorul său, dar și data de naștere a acestuia.
 • Promotia Betfair bonus verificare cont este valabilă în următoarea perioadă: 2 Noiembrie 2020 – 30 Iunie 2021. Este important să reții ca oferta prezentată este un tip de bonus fara depunere!

Cum poți să folosești Betfair bonus verificare cont? Bonus fara depunere

 • Este necesar să rulezi cel puțin o dată bonusul primit pe orice piață Sportsbook. El trebuie rulat, iar pariurile tale trebuie să fie soluționate în termen de 30 de zile de la acordarea acestuia.
 • Valabilitatea Betfair bonus verificare cont este de 30 zile. De asemenea, poți folosi bonusul doar pe pariuri Sportsbook. Pariurile pe piața Exchange nu sunt eligibile cu promoția de bonus 25 RON verificare Betfair.
 • Toate câștigurile pe care le vei obține din pariurile plasate de tine folosind fondurile bonus pot fi retrase ușor. Totuși, nu se va returna miza bonusului împreună cu câștigurile obținute de tine.
 • Un alt tip de pariu care nu este luat în calcul pentru cerințele de rulaj sunt cele plasate pe evenimente din sporturi virtuale.
 • Dacă pariul tău este anulat, refuzat, invalidat sau evenimentul este non-runner/non-starter (de exemplu, pariezi că va marca Benzema, dar acesta nu este titular); miza inițială va fi retrimisă către tine, iar progresul rulajului va fi scăzut.

Cum fac o inregistrare Betfair?- Betfair bonus verificare cont

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru o inregistrare Betfair este să apeși pe butonul de înregistrare de pe site-ul de pariuri. Dă click pe butonul verde de mai sus “Vreau oferta!” și vei ajunge direct și rapid în locul în care te poți înregistra.

Când ajungi la pagina de înregistrare, este momentul să te pregătești să completezi un formular de inregistrare Betfair. Iată care sunt informațiile cerute:

 • Sex
 • Prenume: Scrie prenumele tău complet, exact ca în cartea de identitate
 • Numele de familie: La fel, adaugă tot numele tău. În caz contrar, poți avea probleme cu validarea contului pentru că informațiile nu vor coincide cu cele din buletin.
 • Data nașterii: Scrie în câmpul special data nașterii tale. Este nevoie de acest pas pentru ca operatorul să se asigure că ești major. De asemenea, pot apărea și promoții speciale doar pentru tine de ziua ta de naștere. În prima căsuță pune ziua nașterii, în a doua completează luna, iar în ultima anul nașterii.
 • Țară – România
 • Adresă: Completează acest câmp cu adresa ta dinn cartea de identitate. Se va completa în mod automat și codul poștal odată cu adăugarea numelui străzii tale.
 • Județ/Stat/Sector : la fel, adaugă informația exact ca în cartea ta de indentitate.
 • Cetățenie
 • Cod Numeri Personal (CNP-ul din bulletin). Ai grijă să completezi în mod corect acest câmp. Dacă CNP-ul este validat, va apărea o linie verde lângă câmpul completat de tine.

A doua etapă de completat – Betfair bonus

Șirul de informații necesare pentru Betfair bonus verificare cont nu se oprește aici, dar îți putem spune că ne apropiem rapid de final. Urmează să afli care este ultimul set de informații necesare. Completează numărul de telefon mobil personal.

 • Adresa ta de e-mail: Este nevoie să adaugi o adresă de e-mail validă.
 • Parolă: Alege o parolă pe care să o știi doar tu. Ea te va ajuta să te loghezi în contul tău Betfair.
 • Confirmarea parolei: Introdu din nou parola aleasă de tine. Astfel, te asiguri că nu ai scris-o greșit în primul câmp.
 • Întrebare de securitate: Alege o întrebare de securitate la care să știi doar tu răspunsul. În caz că îți vei uita parola, această întrebare te va ajuta să resetezi parola contului tău. Este o măsură de securitate luată de operator pentru propriul tău cont Betfair
 • Răspuns de securitate: În acest câmp vei trece răspunsul tău la întrebarea de securitate aleasă anterior.
 • Monedă cont Betfair: Leu

După ce ai completat toți acești pași, ești aproape gata să intri în lumea pariurilor sportive Betfair. Validează-ți contul și primești și Betfair bonus verificare cont!

Betfair bonus verificare cont – Bonus bun venit Betfair

Ca nou membru Betfair, ești eligibil să primești o altă ofertă foarte interesantă. Este vorba despre bonus bun venit Betfair. Dacă folosești codul promoțional ZBAN01, obții un bonus de până la 500 lei. Bonusul de bun venit Betfair constă în 5 cadouri de câte 100 RON pentru fiecare pariu plasat de tine. Este nevoie ca pariurile să fie plasate pe o cotă minimă de 1,50. De asemenea, nu sunt luate în considerare pariurile la care folosești opțiunea de cash out. Pe lângă oferta Betfair bonus verificare cont, primești și un cadou de bun venit!

Concluzie – Bonus fara depunere Betfair

Credem că oferta de pariere la Betfair este foarte bogată, iar un parior poate specula acest lucru. Betfair bonus verificare cont și bonus bun venit Betfair te pot ajuta să obții rezultate profitabile. Echipa BETuri vine în ajutorul tău cu ponturi gratuite pentru cele mai tari evenimente sportive. Pregătim pentru tine avancronici de meci și recomandări de pariuri în secțiunile Ponturi Fotbal și Cota 2 azi. Pariază inspirat cu noi și profită de câștiguri!