inregistrare betfair
Andrei ReF
15 martie 2021

Cum îți deschizi un cont Betfair? Totul despre inregistrare Betfair

Betfair este un operator de pariuri sportive consacrat în România și unul dintre cele mai importante din Marea Britanie. Echipa BETuri.ro a pregătit un articol în care vei descoperi pas cu pas procesul procesul de inregistrare Betfair. Vei afla tot ce trebuie despre să știi despre depuneri, retrageri sau oferta de pariuri.

Nu uita că pe site-ul nostru găsești și recenzia completă a acestui operator, dar și a altora, pentru ca tu să faci opțiunea corectă pentru tine cu privire la deschiderea unui cont la o casă de pariuri online. Așadar, să vedem care este răspunsul la întrebarea cum îmi fac cont la Betfair?

Inregistrare Betfair – Pașii de înscriere

Primul pas în procesul inregistrare Betfair este să accesezi oferta prezentată în articolul nostru despre Betfair bonus de bun venit. Din pop-up-ul apărut va trebui apeși butonul de înregistrare.

În momentul în care ajungi pe pagina Betfair înscriere, pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt simpli și ușor de parcurs dacă ești atent.

Operatorul îți cere date cu caracter personal pentru deschidere unui cont online Betfair, pe care trebuie să le treci în fiecare căsuță după cum urmează:

 • Sex: Ai de ales între feminin și masculin
 • Prenume: Notează prenumele tău aşa cum apare în cartea de identitate.
 • Nume de familie: scrie numele de familie aşa cum apare în cartea de identitate.
 • Data naşterii: în prima căsuță pui ziua în care ai născut, în a doua căsuţă completează luna, iar în cea de-a treia anul naşterii
 • Ţară: România
 • Adresă: completează orașul sau localitatea trecută în buletin şi va trebui să alegi automat şi strada, iar codul poştal va fi scris automat.
 • La Judet / Stat: alegi județul trecut în cartea de identitate
 • Cetăţenie: România

Lista de informații necesare pentru Betfair inregistrare continuă:

 • Cod Numeric Personal (CNP buletin): cele 6 cifre din mijloc sunt completate automat după ce ai selectat data naşterii, iar tu vei completa doar ultimele șase și prima. Codul Numeric Personal trebuie să fie unul corect. Acest lucru este confirmat de linia verde care o să apară după ce ai încheiat de completat
 • Numărul de mobil: trece numărul tău de telefon
 • Adresa de e-mail: scrie o adresă de e-mail validă și la care poți avea acces în orice moment
 • Parolă: alege o parolă care te va ajuta să te conectezi în contul tău de jucător. Reține parola pe care ai ales-o în cadrul procesului de deschidere cont Betfair și nu o comunica nimănui!
 • Confirmare parolă: rescrie parola de mai sus
 • Întrebare de securitate: selectează una dintre întrebările de securitate în cazul în care uiți parola vei avea nevoie de întrebarea de securitatea
 • Răspuns de securitate: Răspunde la întrebarea de securitate; Ai grijă cum răspunzi, deoarece în viitor e posibil să ai nevoie de acest răspuns.
 • Monedă cont Betfair: Leul Românesc

Betfair creare cont – Betfair inregistrare

După ce ai completat toate datele solicitate la procesul de inregistrare Betfair ești 99% înscris pe această platformă de pariuri sportive. Totuși, la final de creare cont Betfair mai trebuie să completezi rubrica de cod promoțional pentru a beneficia de bonusul de bun venit. Pentru a beneficia de Betfair bonus bun venit 550 RON, folosește la înregistrare codul ZSKW11.

Procesul de înregistrare Betfair se încheie prin bifarea celor 2 căsuţe de pe formular prin care să primești oferte și promoții de la Betfair. Apăsarea butonului „Înregistrați-vă acum” finalizează procesul de înscriere. Ai acum Betfair cont!

Cum activez contul Betfair?

Ultimul pas pe care trebuie să-l faci este cel de activare cont Betfair. Acesta este și cel mai simplu de făcut dintre cele implicate în procesul de inregistrare Betfair. Imediat după ce ai terminat de completat formularul de înregistrare deschis mai sus, vei primi un link de Betfair activare cont pe care trebuie să-l accesezi. Cum activez contul la Betfair? Sperăm că ți-am răspuns la întrebare, totul este foarte simplu!

Verificare cont Betfair

Toate casele de pariuri din România sunt obligate să îți verifice contul la înregistrare. Pentru ca operatorii să îți verifice Betfair cont nou trebuie să încarci documentele solicitate în „Contul Meu”🡪„Detaliile Mele” acolo unde veți găsi „Încarcă documente”. Betfair verificare cont este unul dintre cei mai importanți pași pe care îi ai de urmat, pentru a te putea bucura apoi de plin de oferta acestui operator de pariuri sportive online.

Ce documente sunt solicitate pentru validare cont Betfair ?

 • O poză sau o copie scanată după buletin
 • O poză cu cardul de credit/debit
 • O factură de utilități care să dovedească adresa

Verificarea contului trebuie realizată în maxim 30 de zile de la înregistrare, dacă nu contul va fi închis, iar fondurile vor ajunge în bugetul de stat. Așadar, pasul de validare cont Betfair trebuie luat în serios! Dar, precum ai văzut, acest pas important din procesul de inregistrare Betfair nici nu este unul de speriat.

Concluzii inregistrare Betfair

Inregistrare Betfair este un proces ușor de realizat, dar cel mai important este să oferi întotdeauna datele corecte. Casele de pariuri îți verifică contul, iar la cel mai mic semn de fraudă contul tău poate să fie închis fără prea multe explicații.

Dacă îți deschizi un Betfair cont online sau la orice altă casă de pariuri, este foarte important să fii corect și să folosești doar metodele de plată care sunt înregistrate pe numele tău. În rest, dacă pariezi alături de echipa BETuri, vei vedea că lumea pariurilor online va fi ușor de înțeles pentru tine, dar și profitabilă pe deasupra! Nu uita că în afară de Betfair inregistrare, ai multe alte detalii despre operator în recenzia Betfair, dar și în articolele dedicate din secțiunea de Ghid Pariuri!