betfair contact
Andrei ReF
15 martie 2021

Betfair Contact – Telefon Betfair, email și live chat Betfair

5/5 - (1 vote)

Oamenii care se ocupă de partea de Betfair contact sunt la fel de profesioniști precum și la restul opțiunilor puse la dispoziție de această casă de pariuri. Un jucător care are cont la Betfair ajunge destul de rar să ia legătura cu echipa Betfair contact. Platforma este foarte bună și se întâmplă rar să apară probleme. Britanicii au investit sume colosale în ultimii ani în platforma online, reușind astfel să intre în topul celor mai bune case de pariuri din Europa. De altfel, Betfair este casa de pariuri cu cele mai mari câștiguri înregistrate în Marea Britanie în ultimii ani.

Totuși, dacă vrei să intri în legătura cu echipa de suport trebuie să știi că există trei metode prin care poți face acest lucru:

 • Live Chat Betfair
 • Betfair email
 • Betfair telefon

Cum poți contacta un operator Betfair ?

Dacă ești client Betfair și ai o problemă la care nu găsești răspuns în secțiunea de întrebări și răspunsuri, atunci doar un operator Betfair mai poate rezolva problema ta. Pentru a intra în legătură cu un operator trebuie să mergi în josul paginii la „Asistență și contact”. Dacă vei da click, o să fii redirecționat către o nouă pagină denumită „Betfair Contact România”.

Opțiunea „Contactează-ne” te duce către o altă pagină. Acolo poți alege metodele prin care poți lua legătura cu persoanele din cadrul echipei Betfair contact.

Betfair live chat contact

Cea mai rapidă modalitate prin care poți rezolva o problemă la Betfair este să intri în contact cu echipa prin live chat. Timpul mediu de răspuns diferă de momentul în care apelezi. De cele mai multe ori, însă, găsești un operator disponibil în câteva secunde. Acest live chat funcționează doar între 11: 00 și 22:00.

Operatorii care lucrează la live chat nu pot rezolva direct probleme precum stabilirea greșită a unui pariu, dar pot face o solicitare spre departamentul de validare a pariurilor pentru ca problema să fie soluționată în cele din urmă.

Echipa Betfair care administrează live chatul este extrem de bine pregătită și informată. Astfel, problemele tale pot fi rezolvate extrem de ușor. Fiecare solicitare este rezolvată în câteva secunde, fiind oferite lămuriri în cazul unor probleme care țin de platformă, bonusuri sau alte lucruri care de obicei sunt specificate în regulament, dar poate ție ți-au fost neclare.

Regulamentul celor de la Betfair este foarte bine structurat, fiind prezentate toate articolele de care ai nevoie pentru a soluționa o problemă în cazul unor pariuri, depuneri sau bonusuri la care ai semne de întrebare.

Betfair email contact

În cazul în preferi să intri în contact prin email sau dacă ai o problemă în afara intervalului 11: 00 – 22:00, atunci poți trimite un email la Support.ro@betfair.ro

Timpul de așteptare pentru un răspuns oferit prin email este de aproximativ 8 ore, dar depinde mult și de momentul în care mesajul tău este transmis. În timpul nopții nu lucrează nimeni la partea de contact Betfair, iar solicitările sunt procesate și rezolvate în cursul zilei.

Betfair telefon contact

Operatorii Betfair pot fi contactați și prin telefon la numărul +40 21 589 1349 în intervalul 11:00 – 22:00. Numărul de apeluri este de multe ori multe ori mare, iar linia este posibil să fie ocupată. Dacă nu reușești să discuți cu persoanele din echipa Betfair prin telefon, atunci o poți face prin metodele prezentate mai sus.

Întrebări frecvente la Betfair contact

De cele mai multe ori, răspunsul pentru întrebarea se află în rubrica de FAQ. La centrul de ajutor Betfair găsești o serie de întrebări și răspunsuri. Am ales câteva dintre cele mai căutate întrebări de către cei care ajung la echipa Betfair contact și le-am strâns în acest articol pentru tine!

 • Cum ştiu dacă m-am calificat pentru un bonus?
 • Când voi primi bonusul?
 • Cum pot să folosesc bonusul meu?
 • Când voi primi câştigurile din bonusurile mele?
 • Pot să folosesc bonusul pentru ambele tipuri de pariuri simple şi multiple?
 • Ce se întâmplă în cazul în care introduc o miză care este mai mare sau mai mică decât suma de bonus?
 • Pot să retrag suma bonus?
 • Ce înseamnă „aşteaptă ca pariurile tale calificate să fie soluţionate”?
 • Cum funcţionează „Revendicarea” unei promoţii?
 • Ce sunt „cerinţele de rulaj”?
 • De ce pariul meu nu a fost luat în considerare pentru cerinţele de rulaj?
 • De ce pariul meu a consumat fonduri din portofelul principal şi nu din cel de bonus?
 • Mi-a fost închis contul de pariuri. Îl pot redeschide?
 • Pot schimba numele de utilizator sau datele folosite la înregistrare Betfair?
 • Cum îmi pot închide contul?

Nu uita că multe dintre aceste întrebări își găsesc răspunsurile și în recenzia Betfair Sport, de pe site-ul nostru.

Betfair, oferte și bonusuri – Betfair contact

Pe lângă faptul că Betfair are o echipă de asistență excelentă, operatorul oferă și bonusuri și promoții excelente. Aici beneficiezi de un Betfair bonus de bun venit ce constă într-un bonus în valoare totală de 550 RON, dar și de alte oferte prin care poți câștiga pariuri gratuite.

Pe site-ul nostru găsești un articol dedicat în totalitate bonusurilor și ofertelor de bun venit Betfair. În cazul în care ai deja cont la această casă de pariuri și vrei alte bonusuri consultă articolele noastre despre bonusuri cu sau fără depunere.

Concluzii Betfair asistenta

Betfair este una dintre cele mai importante agenții de pariuri licențiate în România. Operatorul a primit licența pe 1 septembrie, 2016, conform D.ONJN 1291/29.07.2016 o licență valabilă 10 ani prin care se certifică faptul că este în legalitate. Betfair este singura casă de pariuri care are pariuri de tip betting exchange.

Serviciile oferite de Betfair sunt printre cele mai bune din România, iar site-ul nu dezamăgește deloc. Betfair contact are una dintre cele mai bune echipe de operator și există rezolvare pentru orice problemă dacă este apelată echipa de asistență.

Sperăm că prin acest articol ai aflat totul despre Betfair contact și metodele prin care poți legătura cu operatorii. În cazul ai o problemă și nu găsești răspuns la secțiunea de întrebări frecvente, atunci poți să afli în acest articol toate detaliile despre modul în care poți lua legătura cu echipa Betfair contact.