depunere betfair
Cristi Geiger
15 martie 2021

Depunere Betfair – Cum se face o depunere la Betfair Romania

Deschiderea unui cont de pariuri este întotdeauna urmată de o depunere. Astfel, poți beneficia de bonusul de bun venit și poți paria pe evenimentele favorite. Procesul Betfair depunere este al doilea pas pe care trebuie să îl faci dacă vrei să pariezi online.

Echipa BETuri.ro ți-a pregătit un articol în care vei afla totul despre Betfair depunere bani, dar și despre alte lucruri care au legătură cu această casă de pariuri.

Care este suma minimă pe care o poți depune la Betfair? – Betfair depunere minima

Depunere minima Betfair este de 25 de lei prin Paysafecard, în timp ce dacă vrei să îți alimentezi contul prin card bancar trebuie să faci un depozit de cel puțin 40 de lei. E foarte important să știi că Betfair depunere bani se poate realiza până la suma maximă de 200 de euro. Pentru a putea trece de această barieră trebuie să parcurgi parcursul de verificare KYC.

Depunere Betfair pas cu pas – Betfair Depozit

Pentru a realiza o depunere la Betfair ai nevoie, în primul rând, să te loghezi în contul tău de jucător. Dacă nu ai unul, îți poți deschide unul chiar de pe site-ul nostru, urmând instrucțiunile din articolul dedicat de inregistrare Betfair. Sau apasând joacă acum din ofertele prezentate pe homepage sau paigna de Top Case Pariuri.

Procesul de depunere se realizează prin apăsarea butonului „Depozit” din colțul dreapta sus a paginii. După acest pas, vei fi redirecționat către o pagină unde sunt solicitate datele personale.

Cardul de credit este cea mai folosită metodă depunere bani Betfair, fiind folosită peste tot în lume, deoarece tranzacția se face instant și nu sunt percepute taxe suplimentare. Procesul de depunere este ușor de realizat, indiferent de metoda pe care o alegi. Indiferent de ce alegi, la fereastra de depunere vei înțelege cum se parcurge acest proces.

De exemplu: Dacă vrei să depui prin card de credit/card debit vei selecta această opțiune și ulterior vei selecta „adaugă card”. Ai nevoie de numele deținătorului cardului, numărul cardului, data expirării și codul CVV pentru a putea depune astfel. Precum vezi, Betfair prima depunere e un lucru foarte ușor de făcut!

La fel poți proceda și dacă dorești să utilizezi un card Revolut pentru pariuri. Cardurile Revolut Mastercard sau Visa sunt o variantă bună pentru a face o depunere Betfair online.

O noutate în domeniu este opțiunea VISA DIRECT, variantă disponibilă acum și la Betfair pariuri online. Noua variantă îți permite să efectuezi atât depuneri, cât și retrageri la Betfair. Depunerile se realizează instant, în timp ce retragerile se efectuează în decurs de câteva ore!

La Betfair ai metode de depunere variate

Cu siguranță ai auzit despre Neteller, portofelul electronic preferat de tot mai mulți pariori. Acest serviciu online de plăți securizate este disponibil în toate colțurile lumii. Neteller este una dintre cele mai populare alternative de plată folosite în lume și ofertă o mulțime de metode prin care poate fi alimentat contul, inclusive prin card bancar, transfer bancar sau bitcoin. Plățile prin Neteller se realizează instant, iar o depunere minima Betfair este de 70 de lei.

Depunere Betfair prin Skrill este o altă alternativă ușor de folosit și utilizată de mulți pariori. Depunerea minima Betfair prin Skrill este de 70 de lei, la fel ca la Neteller, iar tranzacția este procesată instantaneu, fără alte taxe suplimentare. Alimentarea unui cont Skrill se poate face prin card, transfer bancar sau chiar și ordin poștal.

Depunere Betfair – multe metode din care să alegi

Transferul bancar este metoda de plată care durează cel mai mult la o depunere Betfair. În cazul în care utilizezi această metodă, banii tăi vor ajunge în contul de pariuri între 2 și 5 zile de la momentul în care a fost efectuată plata. La transferul bancar nu se percep comisioane, iar suma minima depunere Betfair este de 60 de lei.

Paysafecard este o altă metodă folosită des de pariorii români pentru depunere. În cazul în care nu ai un card bancar, Paysafecard este alternativa perfectă pentru a efectua un depozit. Cartele Paysafecard se găsesc în aproape orice magazin, iar PIN-ul este încărcat în contul de Paysafecard după care se efectuează depunere Betfair.

Depunere Betfair prin Paysafecard este cea mai mica, fiind acceptate inclusiv plăți de 25 de lei. Timpul de procesare la această metodă de plată este instantaneu.Nu uita că există și un comision depunere Betfair, care va fi afișat în momentul efectuării acestei proceduri.

Cum retragi bani de la Betfair

După ce ai completat procesul de înregistrare și depunere Betfair poți să te gândești că este timpul să retragi primii tăi bani din contul de jucător. Pentru a retrage fonduri din contul tău trebuie să accesezi „Contul Tău”, iar acolo vei merge la „Plăți” și selectezi „Retragere”.

Retragerea minimă la Betfair are valorile egale cu suma minimă pe care o poți depune în contul tău. La retragerile prin card credit/debit vei putea retrage minim 40 de lei. Dacă vrei să retragi prin Skrill vei putea retrage minim 70 de lei, la fel și cu Neteller, în timp ce retragerea minimă prin transfer bancar este de 60 de lei.

Pentru completarea procesului de retragere trebuie să selectezi metoda prin care banii vor ajunge la tine. La fel ca și la alte case de pariuri, retragerea se poate efectua doar prin metoda prin care ai depus anterior bani. Dacă ai solicitat o retragere de bani din contul tău de parior în următoarele zile urmează să primești banii, în funcție de metoda de retragere aleasă. Dacă ai retras prin portofelele electrice, atunci ai șansa să primești fondurile în doar câteva ore, în timp ce un transfer bancar este posibil să dureze 2-5 zile.

Pe ce poți rula banii după o Betfair depunere

Dacă ai finalizat procesul de depunere Betfair, poți începe să pariezi în contul tău de jucător. Betfair pune la dispoziție zilnic meciuri de fotbal din cele mai tari campionate din Europa, partide din Europa League sau Champions League. Tot în oferta de pariere găsiți și partide de tenis din turneele WTA, ATP sau Challenger.

Betfair propune și meciuri de handbal, volei, baschet sau competiții individuale precum Moto Gp sau Formula 1.

Nu uita de că ai un bonus de bun venit Betfair de excepție – Betfair bonus de bun venit 550 RON. Poți citi toate informațiile despre el în articolul special dedicat.

Concluzii

Betfair este una dintre cele mai importante case de pariuri din România și unul dintre motivele pentru care este aleasă se datorează procesului ușor de depunere. La Betfair depunerea se face extrem de ușor și poți paria banii pe o gamă largă de evenimente.

Betfair te ajută și în cazul în care nu ai un card bancar și îți oferă posibilitatea unor depuneri prin Paysafecard, Skrill sau Neteller, toate fiind portofele electronice extrem de cunoscute. În plus, Betfair depunere nu are taxe și comisioane. Acest lucru aduce un plus important față de alte case de pariuri care rețin la depunere o taxă de 2%.

Procesul se face instant prin aproape toate metodele de plată, singura care durează 2-5 zile fiind transferul bancar. Nu uita că găsești toate informațiile de care ai nevoie despre operator pe site-ul nostru, în recenzia Betfair. Dar și despre fiecare casă de pariuri online care te interesează. Dar și ponturi bune și un ghid complet pentru cei care abia au descoperit fascinanta lume a pariurilor online! Fii informat, fii inspirat, pariază alături de echipa BETuri!