steaua

Steaua – Lot + transferuri pentru sezonul 2023/2024

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

Trecem în revistă cele mai importante achiziții ale echipelor de top din Liga a 2-a Casa Pariurilor. În acest articol îți prezentăm lotul celor de la CSA Steaua și transferurile pentru anul 2024. „Militarii” nu au drept de promovare, dar cu siguranță vor ținti un loc în play-off.

Echipa antrenată de Daniel Oprița a reușit câteva achiziții importante în mercato din ianuarie. CSA Steaua a terminat anul 2023 la doar un punct de locurile de play-off. Trupa din Ghencea va încerca din nou să ajungă între primele șase, la fel ca în anii anteriori.

Pe BETuri.ro găsești analize ale loturilor celor mai importante echipe din Liga a 2-a: Chindia Târgoviște, FC Argeș, CS Mioveni, Unirea Slobozia, Gloria Buzău sau Ceahlăul Piatra Neamț.

Antrenor Steaua – Daniel Oprița, contract până la capăt?

Daniel Oprița a avut de-a lungul sezonului mai multe conflicte cu șefii celor de la CSA Steaua. Motivul? Echipa din Ghencea nu poate promova, încă, în prima ligă a României. Totuși, „militarii” vor încerca să pătrundă în play-off, iar Oprița vrea să-și ducă munca până la sfârșit.

CSA Steaua a încheiat anul 2023 pe poziția a șaptea în liga secundă. „Militarii” au acumulat 22 de puncte în primele 15 meciuri, cu unul mai puțin decât Viitorul Tg. Jiu. Bilanțul echipei antrenate de Oprița: 5 victorii, 7 rezultate de egalitate și doar 3 înfrângeri.

Transferuri Steaua 2024

Înainte să vedem lotul celor de la CSA Steaua pentru 2024, mai trebuie să urmărim transferurile realizate de echipa bucureșteană. În principiu, formația din Ghencea s-a întărit în compartimentul ofensiv pentru a doua parte a sezonului.

Iată transferurile „militarilor”:

  • Prima achiziție a fost a unui spaniol, Pau Miguelez (mijlocaș stânga, 24 de ani), de la Calahorra, liga a patra din Spania.
  • De asemenea, la CSA Steaua a mai venit un alt iberic, Nacho Heras (atacant central, 26 de ani), de la Huelva, liga a treia din Spania.
  • În ceea ce privește partea defensivă, CSA Steaua l-a cooptat pe argentinianul Kevin Ceceri (fundaș central, 27 de ani).

Oprița l-a promovat la prima echipă pe puștiul Andrei Cristea (mijlocaș ofensiv, 16 ani), de la formația U-19.

CSA Steaua s-a despărțit în această iarnă de Alexandru Buziuc (atacant), cedat la Ceahlăul Piatra Neamț. Totodată, Mario Topuzov și Ionuț Pop și-au încheiat împrumuturile.

Lot Steaua București 2024

Iată și componența lotului pe care Daniel Oprița îl va avea la dispoziție pentru restul sezonului.

  • Portari: Adrian Frănculescu, Horia Iancu.
  • Fundași: Daniel Vîrtej, Dean Beța, Kevin Ceceri, Wallace, Costel Avram, Adrian Ilie, Mihai Dobrescu, David Maftei.
  • Mijlocași: Valentin Bărbulescu, Rober Sierra, Gianluca Mancuso, Rareș Enceanu, David Matei, Alin Raicu, Dragoș Nicolae, Stephan Drăghici, Andrei Cristea, Pau Miguelez, Răzvan Florea.
  • Atacanți: Bogdan Chipirliu, Nacho Heras, Alexandru Boiciuc, Tsvetelin Chunchukov.

Prim 11 probabil

Frănculescu – Maftei, Beța, Vîrtej, Ceceri – Mancuso, Raicu, Drăghici, Miguelez – Chipirliu, Heras.

Concluzii

CSA Steaua nu poate promova nici în acest sezon în prima ligă, dar formația din Ghencea vrea să obțină prezența în play-off. Oprița are un lot destul de bun la dispoziție, dar totul depinde de rezultatele din ultimele patru etape din sezonul regulat.

Aruncă un ochi și peste celelalte articole ale noastre din secțiunea de știri sportive. Acolo unde ai loturile formațiilor din Superliga, dar și alte noutăți din sportul mondial. De asemenea nu uita nici de secțiunea ponturi pariuri, acolo de unde poți alege cele mai bune pronosticuri. Spor(t) în toate!