Viorel Berbece
10 noiembrie 2020

Interviu exclusiv cu Andrei Banyoi, atacantul lui Farul Constanța

Andrei Banyoi este unul dintre remarcații noștri după primele 11 etape de Liga 2. Jucătorul crescut de CFR Cluj a ajuns un om de bază la Farul și a reușit deja două goluri în acest sezon pentru noua sa echipă. Nu au fost primele sale reușite în liga secundă, întrucât el strânsese deja 6 reușite și două pase decisive pentru Dacia Unirea Brăila.

„Sunt genul de <nouar> clasic, bătăios, alerg mult și sunt mereu în fața porții. Îmi doresc să fiu sănătos, să pot să mă pregătesc și să joc. Iar împreună să promovăm!” declarase Andrei Banyoi pentru site-ul oficial al celor de la Farul la prezentarea sa, iar internaționalul de juniori pare că se ține de cuvânt.

Andrei Banyoi , Interviu exclusiv BETuri

Interviu marca BETuri cu Andrei Banyoi, un atacant de mare perspectivă

La 18 ani, Andrei Banyoi a fost foarte aproape de un transfer la Dinamo. Nu a fost să fie atunci, dar întâlnirea sa cu prima ligă s-ar putea să nu mai întârzie prea mult. La 20 de ani el strânge meci după meci pentru Farul și interesul pentru el va crește cu siguranță.

Cum noi la BETuri încercăm mereu să vă oferim cele mai interesante informații din lumea sportului, ideea de a face o serie de interviuri cu cei mai de perspectivă jucători de Liga 2 a venit firesc. Iar primul pe listă este atacantul Farului. Noi credem că a ieșit un interviu interesant și că veți auzi lucruri bune pe viitor de la Andrei Banyoi.

Fotbal Liga 2 – Interviu Andrei Banyoi, atacant Farul Constanta

BETuri: Cum a fost acest sezon pentru tine până acum?

Andrei Banyoi: Acest sezon pentru mine până acum a fost un sezon bun, interesant și foarte intens.

BETuri: Dar toată această situație ciudată, de la începutul pandemiei, cu teste peste teste și meciuri fără spectatori ?

Andrei Banyoi: Din punctul acesta de vedere a fost o perioada foarte ciudată și până acum nemaintâlnită, cu care încercam să ne adaptam toți. Cât despre suporteri le simțim lipsa și ne dorim cât mai repede să se întoarcă alături de noi.

Luptă Farul pentru promovare?

BETuri: Farul este în grafic pentru un loc de play-off. Crezi că puteți lupta până la final pentru promovare?

Andrei Banyoi: După părerea mea suntem pregătiți să ne luptăm până la final, având un lot și un staff bine pregătit.

BETuri: Care este secretul lui Ianis Zicu? Și în sezonul trecut acesta a reușit lucruri frumoase la Farul, desi nu avea experiență în antrenorat înainte.

Andrei Banyoi: Nu cred ca are un secret, dar își dorește foarte mult performanța și se implica în tot ceea ce face.

Liga 2 Meciuri – Andrei Banyoi – Visurile unui jucător de perspectivă

BETuri: Cât de mult contează pentru tine, Andei Banyoi , ca la 20 de ani să primești încredere și să joci meci de meci? Dar regula U20 pentru liga secundă, crezi că ajută ea cu adevărat la promovarea tinerilor?

Andrei Banyoi: Contează foarte mult sa joc meci de meci, asta ma ambiționează și mai mult și îmi da încredere sa joc cât mai bine și sa îmi ajut echipa. Da, bineînțeles că ajuta astfel jucătorii capătă mai multă experiența și sunt pregătiți pentru ce va urma.

BETuri: Ești unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din liga secundă. Care este marele tău vis în fotbal, unde ai dori să joci?

Andrei Banyoi: Mă bucur ca sunt printre jucătorii interesanți din liga secundă, momentan îmi doresc sa îmi îndeplinesc obiectivul cu Farul, iar pe viitor îmi doresc să ajung la o echipa renumită, la care să joc și să am constanță.

Andrei Banyoi e cu ochii pe Haland!

BETuri: Dintre atacanții la modă în Europa, de cine-ți place și cu cine crezi că te asemeni ca stil de joc?

Andrei Banyoi: Un atacant din Europa care îmi place ca stil de joc și pe care îl urmăresc este Erling Haaland , de la Borussia Dortmund.

Liga 2 Farul-Rapid, capul de afiș pentru etapa aceasta

BETuri: Urmează acum un meci special pentru suporterii Farului, cel cu Rapidul. Cât de mult te motivează un astfel de derby?

Andrei Banyoi: Pentru mine fiecare meci e important și încerc sa ajut echipa cât mai mult posibil, dar îmi doresc ca acest derby sa îl câștigăm pentru suporterii noștri.

BETuri: Ai crescut la CFR Cluj. Crezi că te vei întoarce acolo vreodată? Sau te pregătești pentru duelurile cu fosta ta echipă în prima ligă?

Andrei Banyoi: Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul, dar mereu o să am drag pentru echipa unde am crescut. Iar dacă ar veni o ofertă bună pentru mine și viitorul meu, aș accepta cu drag sa mă întorc acolo.

BETuri: În final, transmite un mesaj pentru suporterii Farului, dar și pentru toți cei care te susțin.

Andrei Banyoi: Pentru suporterii Farului îmi doresc sa fie alături de noi și sa ne susțină indiferent de rezultat, iar pentru susținătorii mei, le mulțumesc că-mi sunt alături și că au încredere în mine.

Interviuri Liga 2 – Urmează și alte surprize pentru voi!

Cum vă spuneam și mai sus, urmează și alte interviuri interesante pentru voi, numai pe BETuri.ro. Pentru că lumea trebuie să știe că sunt ceva jucători tineri și interesanți prin liga secundă, precum este și vârful Farului, Andrei Banyoi . Căruia ținem să-i mulțumim pentru generozitate și să-i urăm mult succes!

Nu spunem că este vreo problemă în aducerea de jucători străini, dar mai ales antrenorii de Liga 1 care se plâng că nu au soluții pentru U21 ar trebui să-și trimită scouterii prin ligile inferioare și s-ar putea să aibă mari surprize.

Considerăm că prin aceste interviuri vă prezentăm jucători de care cu siguranță veți auzi și pe viitor, dar este și opțiunea noastră de a încuraja fotbalul juvenil de la noi, într-o perioadă nu tocmai bună pentru fotbalul românesc, în special, dar și cel mondial.

Concluzii

Nu uita că pe pagina noastră de Facebook oferim periodic echipa etapei din liga secundă – Andrei Banyoi a prins și el echipa o dată – și că am realizat recent și un top 10 a celor mai interesanți tineri jucători de urmărit.

Desigur, vom avea interviuri și din extrafotbal, pentru că ne place să vă ținem informați și să vă inspirăm, de ce nu? Așa că stați aproape de BETuri.ro pentru noi materiale exclusive!