pariuri meci amanat
Viorel Berbece
4 ianuarie 2019

Europa League, predicții pariuri 2019

Dacă tot ne-am apucat recent de pariurile antepost, a venit vremea să ne uităm și la oportunitățile care există în cea de-a doua competiție intercluburi europeană. Din momentul în care câștigarea Europa League a devenit biletul direct pentru grupele Ligii Campionilor, miza pe acest turneu a devenit mult mai mare. Pe lângă acest aspect, nu putem neglija nici importanța câștigării unei cupe europene.

Multe case de pariuri oferă cote outright și pe Europa League, mai ales pentru a încuraja pariurile în prelive. Predicții pariuri interesante poți plasa și de această dată la Unibet.  

Care sunt favoritele din Europa League

Frumusețea acestei competiții constă în faptul că în faza eliminatorie se alătură celor deja calificate alte opt echipe din Liga Campionilor. De obicei, aceste grupări vin aici pentru a câștiga trofeul și a obține mai ușor biletele pentru noul sezon din Liga Campionilor.

Cele opt echipe de anul acesta sunt:

  • Napoli (venită dintr-o grupă infernală cu PSG și Liverpool)
  • Inter (venită dintr-o grupă foarte puternică cu Barcelona, PSV și Tottenham)
  • Valencia
  • Benfica
  • Shakhtar Donetsk
  • Galatasaray
  • Club Brugge
  • Viktoria Plzen

Chelsea, Arsenal, Sevilla?

În afară de aceste echipe extreme de bine cotate, majoritatea caselor de pariuri văd la putere echipe cu tradiție în această galonată competitiție. Vorbim de echipele londoneze Chelsea (campioana din 2013) și Arsenal (finalist din 2000), de Sevilla (câștigătoare în 2006, 2007, 2014, 2015, 2016), echipa cu cea mai mare experiență în acest turneu sau de nemții de la Bayern Leverkusen. Ce predicții pariuri poți face? Privești competiția global sau o iei meci cu meci, jucând variantele noastre de la biletul zilei?

Cum analizezi șansele la trofeu

Noi îți recomandăm să privești lucrurile cu atenție și să analizezi fiecare pas. Se vor concentra echipele mari din Europa League pe campionatul intern sau chiar pe cupa internă? Vor da totul în întrecerea europeană? Rămâne de văzut.

Ca un amănunt interesant, e bine să știi că echipele din Italia nu au dat randament prea bun în ultimii ani europeni în UEL. Aici au eșuat pe rând Fiorentina, Roma, Lazio sau chiar Napoli. AC Milan nu a reușit anul acesta să treacă de faza grupelor. Rossonerii s-au clasat abia pe trei într-o dispută cu Betis Sevilla și Olympiakos Piraeus.

Ce cote oferă aceste case de pariuri la câștigarea UEL

Unibet pariuri sportive face un lucru deosebit, punând una lângă cealaltă cota la câștigarea trofeului și pe cea de accedere în finala de la Baku, Azerbaidjan. Principala favorită conform acestui bookmaker este Chelsea Londra, o echipă extrem de puternică, care duce încă lupta pentru locurile 3 și 4 din Premier League.

Ce predicții pariuri se pot face pentru echipa antrenată de italianul Maurizio Sarri? Chelsea poate să obțină rezultate remarcabile, dar clacheaă în momente total neașteptate. Vezi egalul de acasă cu Southampton.

Chelsea are o cotă de 5 ca să se impună și una de 3 pentru a ajunge în finală. A doua opțiune pentru bookmakeri este rivala lui Chelsea, Arsenal. Echipa antrenată de Unai Emery se află pentru al doilea sezon consecutiv în Europa League. Anul trecut londonezii lui Wenger au fost eliminați în semifinale de Atletico Madrid. Trupa din Madrid avea să devină campioană.

Șansele lui Arsenal de a ajunge în UCL direct prin clasarea din campionat sunt destul de mici (locul cinci și o distanță apreciabilă față de Chelsea). Astfel, Europa League e o miză reală pentru Ramsey, Aubameyang și colegii lor. Cota lui Arsenal pentru trofeu este de 6, iar pentru finala 3.25.

Predicții pariuri: Inter, Napoli, Sevilla?

A treia candidată la succesul în Europa League este Internazionale Milano. Vorbim despre o echipă ce a ratat la mustață optimile Ligii Campiuonilor. Echipa lui Spalletti nu a profitat de egalul de pe Camp Nou și a remizat la rându-i cu PSV pe San Siro.

Dacă ne uităm la sezonul din Serie A, putem spune că Icardi și colegii săi și-au cam asigurat locul în Champions League pentru sezonul următor. Cota interiștilor pentru Europa League la cele mai multe case de pariuri 12, cu o șansă de a atinge finala de 6.

Lot subțire pentru Napoli

Cealaltă forță a peninsularilor la trofeu este Napoli, echipa care s-a bătut sezonul trecut cxu Juventus la campionat. Napoletani și-au pierdut din forță și au cedat pe finalul luptei. Cota napoletanilor la trofeu este de 7, în timp ce o finală la Baku pe 29 mai este cotată pentru echipa lui Ancelotti la 3.50. Marele dezavantaj al celor din Sud este faptul că banca de rezerve nu se ridică la nivelul titularilor. Lipsa alternativelor face ca lupta pe două sau chiar trei fronturi să fie aproape imposibilă.

De aceea probabil Napoli nu a rezistat nici în duelul cu super-forțele Europei, PSG și Liverpool, duel extreme de fascinant din grupele Ligii Campionilor. Despre situația din grupa morții am vorbit destul de mult și în podcastul de pariuri și fotbal BETuri Show.

Spaniolii, din nou la putere?

Dacă ar fi să oferim o predictive pentru finalul de sezon în această antrenantă competitive, sigur am spune că Sevilla va ajunge măcar în finală. Cota este una extrem de interesantă, mai ales pentru o echipă cu așa multă experiență în UEL. 7 pentru o prezență în finală, 17 pentru a merge până la capăt.

În final, alte echipe care meriă atenție în această zonă sunt Bayer Leverkusen (21/8), Red Bull Salzburg (21/8), Valencia (26/11) și Villareal (26/11). A venit momentul să intre în arena pariorilor profesioniști. Revendică acum o ofertă Unibet pariuri. Toate ponturile, analizele si avancronicile de meci sunt disponibile pe site-ul BETuri! Multă baftă!