pariuri meci amanat
Viorel Berbece
26 decembrie 2018

Antepost Premier League la jumătatea sezonului

În acest articol vom vorbi despre pariurile antepost Premier League 2019. Strategiile de pariuri pot fi adaptate și în timpul sezonului. Nu înseamnă că dacă ai plecat cu o tactică în august sau septembrie, vei rămâne cu ea nemodificată până la final. Unibet România oferă chiar și acum niște pariuri antepost excelente pentru Premier League. Avem pentru tine câteva ponturi pariuri la care nu te-ai fi așteptat și nu doar pe câștigătoarea Campionatului Angliei.

antepost premier league cote

Antepost Premier League 2019 pe campioană

E normal că primul antepost Premier League 2019 care ne sare în ochi este acela de a alege campioana. În continuare Manchester City este văzută cu prima șansă în această cursă, mai ales datorită lotului extrem de valoros și bine structurat pe fiecare poziție. Pwentru acest pariu, Unibet oferă acum un curs de 1.40/.

Dacă nu ești foarte sigur cum funcționează mecanismele pariurilor outright, te poți întoarce oricând la articolul antepost pe înțelesul tuturor . Cu a doua șansă este creditată gruparea condusă de germanul Jürgen Klopp. Liverpool are în acest moment o cotă 3.25. Cu șanse mai mult ipotetice se află Tottenham (34) și Chelsea (67). Dacă aceste pariuri s-ar adeveri, profitul pe ponturi pariuri ar fi cu adevărat remarcabil. Poți încerca și alte combinații, printre care și clasarea echipelor în primele 4 sau chiar 6 poziții.

Un caz interesant ar fi pariul pe super-echipa din anii din urmă Manchester United. Cum poate afecta schimbarea antrenorului performanțele grupului? Pot Diavolii să termine în zona de Champions League sau se vor mulțumi cu locurile 5-6. Despre situația de la United am comentat recent și în podcastul de pariuri și fotbal Beturi Show. Dacă simți că noua echipa a lui Ole Gunnar Solskjær poate termina în top 4, acum e momentul să pariezi. Unibet îți oferă o cotă de 12 pentru acest eveniment. Îți reamintim că sunt 11 puncte față de Chelsea în acest moment, echipa care ocupă locul 4.

Antepost Premier League 2019 – Cine iese cel mai bun marcator?

Acesta este un alt clasament pe care e bine să îl ai în vedere pentru pariurile de Premier League. Cel mai bun marcator în Premier League înseamnă una dintre cele mai importante distincții individuale pentru atacanții de top. Avem și aici câteva ponturi pariuri semnificative. În acest moment există doi favoriți cerți.

Vorbim de vârful lui Tottenham, Harry Kane (cotă 3.75) și de cel mai bun jucător din campionatul Angliei de sezonul trecut, Mohamed Salah de la Liverpool, cu aceeași cotă. Kane deja a marcat 9 goluri, în timp ce egipteanul a reușit cu unul mai mult. La cota 6 sunt plasați alți doi atacanți care ar face face în orice echipă din lume.

Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal (deja 10 goluri) și Sergio Kun Aguero (8 reușite în sezon). Sterling de la Manchester City și Eden Hazard de la Chelsea au și ei șanse ipotetice de a se impune în topul celui mai bun marcator din Premier League.

Ponturi pariuri pe alte anteposturi

Mai poți paria la capitolul antepost Premier League 2019 și pe cel mai bun pasator din Anglia, dar și pe cel mai bun jucător votat la finalul sezonului. De asemenea, există opțiuni și pentru cel mai bun tânăr jucător, Unibet prezentându-ți o paletă extrem de largă și diversă de ponturi pariuri. Există de asemenea și pariuri customizate pe anumite echipe.

Legat de pariuri antepost Premier League 2018, de exemplu, dacă luăm cazul ultimei clasate, Fulham, vom descoperi pariul extrem de tentant. Retrogradează sau nu echipa pregătită în acest moment de Claudio Ranieri? Ne amintim că în 2016 antrenorul italian a câștigat titlul cu Leicester, producând cea mai mare surpriză din fotbal din ultimii opt-zece ani. Cota pentru ca Fulham să retrrogradeze este de 1.55, în timp ce salvarea de la retrogradare este premiată cu 2.30.

Campionatul Angliei nu se termină practic niciodată. Nu se întrerupe pentru Crăciun sau Anul Nou și se joacă inclusiv în ianuarie. Vezi și ce alte ponturi pariuri ți-am pregătit în continuare și află mereu mai multe despre variantele antepost.