pariuri meci amanat
Viorel Berbece
20 decembrie 2018

Antepost Liga Campionilor 2018/2019

Astăzi vom aplica ce am discutat acolo pe cotele outright sau antepost Liga Campionilor 2019. Analizăm aceste cote pariuri la Unibet Sport, unul dintre cei mai serioși operatori când vine vorba de genul acesta de pariuri.

Chiar dacă fotbalul nu se oprește practic niciodată, e bine câteodată să pariezi după ce ai analizat toate posibilitățile. Am mai vorbit aici despre pariurile de lungă durată, numite și antepost, prezentându-le avantajele și dezavantajele.

Strategii pariuri pentru antepost

De exemplu, dacă ai luat un antepost Liga Campionilor 2019 la cota 10, iar acum cota echipei tale la trofeu este în jur de cota 2, casa de pariuri îți va oferi un procent însemnat din câștig.

Poți folosi această marjă de profit pentru reinvestirea în alte pariuri profitabile. Echipa BETuri caută tot timpul cote pariuri profitabile, nu doar pe LIga campionilor, ci și pe alte turnee.

O altă strategie eficientă în afara acestor pariuri outright poate fi alegerea meciurilor din optimi și căutarea celor mai inspirate cote pariuri pentru fiecare. Ai toată susținerea noastră în acest demers.

Pe ce meciuri poți paria

Optimile competiției programează câteva meciuri cu adevărat spectaculoase. Vorbim în primul rând de dublele manșe dintre Bayern și Liverpool, Atletico și Juventus sau Tottenham ș Dortmund. Mai puțin echilibrate sunt disputele ce le pun față în față pe Barcelona și Lyon, PSG și Manchester United sau pe Manchester City și Schalke 04.

Aici favoritele clare sunt Barcelona, PSG și City. Un meci echilibrat (dar la un nivel apropiat mai scăzut) se dispută între AS Roma și FC Porto. Iar Ajax e una dintre echipele care i-ar putea pune probleme campioanei din ultimele trei ediții, Real Madrid. Pariurile pe Liga Campionilor îți răsplătesc perseverența. Vezi aici favoritele și ce cote pariuri poți testa.

Favoritele la trofeu – antepost Liga Campionilor 2019

Deși se spune că fiecare mare favorită are un moment de cădere în timpul sezonului, cluburile puternice își iau măsuri de precauție ca pasa proastă să nu fie între martie și mai, când se decid până la urmă superlativele sezonului. Să vedem cine sunt principalele favorite la titlul suprem la capitolul antepost Liga Campionilor 2019.

Antepost Liga Campionilor 2019 – În sfârșit, Pep?

Ca și sezonul trecut în faza optimilor, campioana Angliei este considerată pricipala candidată. Și acum, ca și anul trecut, Manchester City are un adversar abordabil în faza optimilor. În 2018 a fost FC Basel, acum adversara se numește FC Schalke 04.

Cota echipei lui Guardiola la trofeu este de 4.00 și datorită acestui avantaj al optimilor accesibile. Ea ar puta crește dacă în sferturi ar apărea ca adversar o echipă precum Barcelona, Real Madrid sau chiar rivala de anul trecut, Liverpool.

Liga Campionilor te face să îți dorești să pariezi mai mult. Partenrii noștri au cote pariuri de top. Profită de cotele acestea acum, pentru că după tragerea la sorți din sferturi lucrurile se pot schimba.

Barcelona și Juventus, imediat după City?

Pe locul al doilea și al treilea în ceea ce privește șansele la cel mai râvnit trofeu european se situează Barcelona lui Messi (cota Unibet – 5.25) și Juventusul lui Cristiano Ronaldo (7.75).

Cele două echipe au avut povești diferite în LIga Campionilor în ultimele cinci sezoane sezoane. În acest răstimp, Juventus a disputat două finale (în 2015 și 2017). Barcelona a câștigat trofeul în 2015, dar fiind eliminată în sferturi în celelalte patru ocazii. Călăii catalanilor s-au numit Atletico (de două ori), Juventus și Roma.

Cote pariuri de neretat – Antepost Liga Campionilor 2019

Cu șanse la câștigarea UCL se înscriu și:

  • PSG, cotă 8 – echipa lui Tuchel ar putea profita de degringolada existentă la Manchester United, cel puțin în faza optimilor
  • Liverpool, cotă 11 – continuă lupta pe două fronturi – Premier League și Liga Campionilor)
  • Bayern, cota 15 – una din protagonistele celui mai tare meci din optimi
  • Real Madrid – puternică încă și fără Cristiano Ronaldo.

Concluzii

Un antepost Liga Campionilor 2019 plasat la timp și reprezentând un procent nu foarte mare din banca ta, poate fi un câștig important mai târziu. Cum discutam și în cadrul podcastului de pariuri și fotbal, Beturi Show, funcția cash-out poate fi utilă în anumite momente pentru pariurile antepost. Așadar îți poți încerca norocul cu un pariu anepost pe Champions League. Dacă nu ai încă un cont deschis la o casă de pariuri licențiată, poți face acest lucru pornind de pe site-ul nostru. Sport(t) la pariuri online inspirate alături de echipa BETuri! Între timp, vezi și pariurile pe care le poți plasa pe Cupa Davis!