Netbet Sport

1500 RON Gratis

Netbet Sport

  • Pariuri live
  • Opțiune Freebet
  • Asistență clienți

Pros

  • Bonusuri mari
  • Cote bune
  • Interfață intuitivă
  • Oferte săptămânale
  • Pariuri variate
  • Sporturi și ligi numeroase

Cons

  • Nu am găsit niciun aspect negativ major pentru NetBet. Dă-ne de știre dacă ai tu unul!

Netbet Sport info

Name Netbet Sport
An înființare 2001
Locatie Romania
Licenta ONJN L1160651W000195

NetBet pariuri sportive este una din casele noastre de pariuri online preferate. Dacă joci la pariuri online, nu ai cum să nu fi văzut bonusurile lor atractive și reclamele cu Dan Petrescu. NetBet pariuri sportive face parte din prima serie de case de pariuri online autorizate de ONJN, iar de la intrarea pe piață au oferit constant promoții și avantaje speciale jucătorilor.
NetBet este prezent la nivel internațional și a fost lansat încă din 2001. Cazinoul cu sediul central în Malta oferă servicii atât pe zona de pariuri sportive, cât și pe zona de jocuri de casino. Site-ul este disponibil atât în română, cât și în engleză. Există secțiuni separate pentru sport și pariuri live.

De ce ne place NetBet Pariuri Sportive

Casa de pariuri online se remarcă prin bonusurile mari, cotele atractive și varietatea de pariuri live disponibile. Bonusul actual de înregistrare este de 1500 RON. Sună bine, nu?
Un motiv pentru care ne place să jucăm la NetBet pariuri sportive este că oferă pariuri live pentru o gamă largă de sporturi. Platforma este ușor de folosit și oferă posibilitatea de a vedea scorurile. În fiecare zi se pot plasa pariuri live la fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, hochei și alte sporturi. Pentru unele ligi și meciuri, cotele sunt foarte competitive.

Varietate de pariuri și bonusuri de top

NetBet pariuri sportive oferă însă mai mult decât pariuri live. Casa de pariuri are cote bune și la pariurile plasate înaintea meciurilor. Interfața este la fel de simplă și aici, iar gama de sporturi este cu atât mai mare.

Pentru a avea acces la efectuarea pariurilor e necesară deschiderea unui cont. NetBet oferă bonusuri consistente de început și are în ofertă atât promoții fără depunere, cât și la depunere. Prin urmare, atât jucătorii noi, cât și cei cu experiență pot beneficia de avantaje importante. Activitatea celor de la NetBet pariuri sportive e de urmărit constant, întrucât pot apărea promoții cash-back, freebet, pariuri live de acumulare, premii cash sau oferte speciale pentru dispozitive mobile.

Că tot veni vorba despre asta, la NetBet pariuri sportive poți pune pariuri online atât de pe calculator, cât și de pe telefon sau tabletă. Folosind aplicația NetBet pentru Android sau iOS ai la dispoziție o experiență la fel de plăcută ca la PC.

Retrageri rapide pentru câștiguri

Toate câștigurile înregistrate la NetBet pariuri sportive se retrag fără comision. Pentru încasarea câștigurilor se pot folosi metodele VISA sau MasterCard, Skrill, Neteller, transferul bancar sau PaySafe Card. Timpul de procesare variază între 2 și 8 zile. Recomandăm tuturor utilizatorilor noștri să citească foarte bine termenii și condițiile pentru promoțiile și bonusurile NetBet și să nu ezite să contacteze echipa de asistență dacă au nelămuriri.

În cazul în care ai vreo nelămurire legată de plăți sau retrageri, poți apela oricând la serviciul de suport pentru clienți. Cei de la NetBet au serviciul de asistență disponibil zilnic între orele 10 și 23. Echipa de asistență poate fi contactată pe pariuri live chat, email, telefon sau fax. Timpul de răspuns este foarte scurt. Serviciul de suport pentru clienți poate face diferența între cazinouri. Acesta arată interesul cazinoului față de experiența clienților și intenția de a veni în întâmpinarea problemelor acestora. Echipa NetBet a câștigat mai multe premii pentru serviciile de suport pentru clienți, ceea ce nu face decât să consolideze încrederea jucătorilor.

NetBet este un partener ideal pentru orice pasionat de pariuri live online sportive!

Pariaza