retragere netbet
Andrei ReF
12 martie 2021

Retragere NetBet – Cum retragi banii de la NetBet?

Dacă ți se pare simplu procesul de depunere, atunci o retragere NetBet este la îndemâna oricărui jucător. Poți să te convingi și tu, citind acest articol dedicat. Nu uita că avem și o recenzie completă a acestui operator de pariuri sportive online pe contul nostru, dar și alte articole utile despre NetBet, de la cum te înregistrezi la această casă la bonusurile de care poți beneficia.

Vrei să scoți o parte din bani din cont? Ai reușit să aduni sume frumoase după ce ai fost inspirat și ai mizat pe cele mai tari competiții?

La NetBet Sport poți să retragi banii prin metodele online clasice. Nu uita să completezi cu rigurozitate toți pașii necesari.

NetBet retragere – Cum procedezi?

Vrei să scoți o sumă de bani? Nimic mai simplu. Totul durează doar câteva minute. O retragere bani NetBet se realizează prin aceleași metode prin care ai introdus banii în cont. E nevoie să te loghezi și să accesezi ”Casierie” din secțiunea ”Pariuri Sportive”.

Apoi vei alege opțiunea ”Retragere” și vei selecta metoda de plată dorită. Fii atent și urmează indicațiile corespunzătoare opțiunii tale. În doar câteva clipe te poți bucura de banii câștigați din pariurile sportive.

NetBet retragere bani – Care este suma minimă?

Există, după cum spuneam la începutul prezentării, mai multe metode pentru retrageri NetBet. În funcție de metoda aleasă diferă și sumele minime sau maxime care pot fi folosite.

 • Prin card de credit sau de debit – poți să retragi minim 80 RON, nu există limită maximă.
 • Prin transfer bancar – retragere NetBet minimă: 80 RON, nu există limită maximă.
 • Prin Skrill – NetBet retragere minimă 20 RON, retragere maximă fără limită.
 • Prin varianta Cash Card NetBet – trebuie să retragi minim 20 RON, retragere maximă 10.000 RON.

Cât durează retragerea NetBet și reguli pentru jucători

NetBet retragere înseamnă bucuria de a vedea în contul personal banii câștigați. Timpul de procesare poate fi diferit în funcție de metoda aleasă.

 • Card de credit sau de debit: durata tranzacției este de 2-3 zile.
 • Transfer bancar: timpul de procesare este cuprins între 4 și 12 zile.
 • Skrill: durata este de maxim 24 de ore.
 • Cash card NetBet: timpul de procesare este instant.

Reguli pe care trebuie să le cunoască orice jucător:

 • Dacă valoarea fondurilor din contul jucătorului (fără sumele bonus) este mai mică de 40 RON, jucătorul trebuie să plătească orice taxă de procesare aferentă plății.
 • Toate cererile de retragere NetBet către un alt cont bancar vor fi aprobate după considerentele operatorului.
 • Un jucător are următoarele metode de retragere NetBet online la dispoziție: carduri bancare, portofele electronice, transfer bancar, carduri de credit VISA, MasterCard și orice altă metodă afișată în secțiunea Casierie de pe site-ul casei de pariuri.

Retragere NetBet – Procesul de verificare cont NetBet (KYC), esențial

 • O retragere poate fi făcută doar după ce a fost verificată identitatea jucătorului.
 • Operațiunile de NetBet retragere vor fi supuse procedurii de verificare „KYC” pentru a preveni spălarea banilor.
 • Tranzacțiile suspecte sunt raportate autorităților competente.
 • Atenție! NetBet nu va procesa nicio plată către un card de debit/credit care expiră la sfârșitul lunii curente, după data de 20 din acea lună.
 • Pentru a face o retragere NetBet printr-o anumită metodă, trebuie să faceți mai întâi o depunere prin acea metodă de plată.
 • Se pot face cercetări suplimentare atunci când un parior depune sau mizează 8.000 RON în decursul unei zile.
 • De asemenea, se poate analiza și orice plată care depășește 4.500 RON sau retrageri NetBet de peste 10.000 RON.
 • Pentru cererile de retragere NetBet obișnuite nu vor fi percepute comisioane de procesare.
 • O retragere NetBet se face gratuit din contul jucătorului. Nu uitați faptul că băncile pot percepe taxe pentru retragerile din cont.
 • Nu ezitați să contactați Serviciul Clienți al operatorului, pentru orice informație.
 • Dacă un cont este investigat, atunci NetBet Sport are dreptul de a reține orice cerere de retragere până în momentul când investigația este finalizată.
 • Aveți posibilitatea de a anula cererea de retragere NetBet (dacă ea nu a fost încă validată), prin accesarea secțiunii „Anulare Retragere” din „Casierie”. Astfel, suma va fi transferată înapoi în soldul contului jucătorului.
 • Nu sunt permise anulări din momentul în care o cerere a fost validată.
 • Jucătorii care depun prin e-Wallet trebuie să parieze 20% din suma depusă înainte să facă o retragere.

Înregistrare NetBet – Durează doar câteva clipe

Procesul de înregistrare NetBet Sport poate fi parcurs în doar câteva minute. Trebuie să urmezi pașii indicați pe site-ul operatorului și să completezi informații cu date personale, date de contact sau date ce țin de cont.

Nu trebuie să uiți de capitolul destinat pentru verificarea identității. El se numește KYC și trebuie efectuat în maximum 30 de zile din momentul primei depuneri.

Depunere NetBet – Ce metode există?

O depunere NetBet Sport se face la fel de simplu. Te loghezi pe site. Nu uita să alegi o parolă sigură. După ce te-ai înregistrat, apasă ”Casierie” din secțiunea ”Pariuri Sportive”. Accesează apoi ”Depozit” și selectează metoda de plată dorită.

NetBet Sport nu percepe taxă pentru prima depunere. Această depunere trebuie să fie de minim 20 RON.

Metodele pentru depunere sunt următoarele: prin Card de credit sau de debit, prin transfer bancar obișnuit, prin Paysafecard, prin Cash Card NetBet (din locații Favbet), prin Skrill, prin Neteller și bitcoin de la Neteller, prin Smith & Smith și Trustly.

Indiferent de metoda de plată aleasă se percepe un comision de 2%.

Bonus NetBet Cadou de 500 RON

Primul bonus de bun venit NetBet trebuie jucat pe primul bilet construit. Trebuie să alegi un meci care are o cotă de minim 1.50. În cazul în care construiești un bilet multiplu fiecare pronostic selectat trebuie să aibă cota de minim 1.50.

Dacă biletul e pierdut, există un bonus egal cu valoarea pariului pierdut. Acest cadou este de maxim 500 de RON și trebuie să fie folosit în 8 zile din momentul terminării pariului necâștigător. Este important de precizat că acest FREEBET trebuie jucat pe cote de peste 1.60.

Vă oferim un sfat cu privire la acest bonus de bun venit. Este bine să joci cote rezonabile pentru a câștiga biletul. De preferat ar fi să alegi un bilet simplu. Astfel vei avea mai multe șanse de a intra în posesia cadoului. Trebuie să știi că avem un articol dedicat și acestui bonus de bun venit NetBet. Dacă ai câștigat, deja poți să faci o retragere NetBet.

NetBet Sport – Informații generale

Dacă ai cont NetBet ești permanent conectat la fiecare eveniment important sportiv de pe planetă. În total sunt 30 de categorii sportive pe care poți paria. Iată câteva din competițiile la modă oferite de NetBet online.

 • Champions League
 • Europa League
 • Campionate importante de fotbal (Liga 1, La Liga, Bundesliga, Premier League, Seria A)
 • Tenis ATP și WTA (toate turneele importante)
 • Baschet ( NBA și Euroliga, Campionate Mondiale și Europene)
 • Handbal ( Liga Națională, Liga Campionilor, alte campionate)
 • Sporturi cu motor (Formula 1, Moto Gp, Nascar)

Scurt Istoric NetBet Sport

NetBet a fost creat în 2001 în Malta. Este foarte popular în Anglia și Franța. A intrat pe piața jocurilor de noroc din România în anul 2014. Are la această oră peste 2 milioane de clienți în întreaga lume. Cei mai mulți provin din Anglia, Franța, Italia, Israel și România.

Operatorul are sediul social pe Strada Marina, nr. 209, Pieta, Malta. Are licența cu numărul L1160651W000195 cu valabilitate între 01 iulie 2016 și 30 iunie 2026 (înregistrată la ANAF cu Cod Unic de Identificare Fiscală 35831487).

Retragere NetBet Sport – Concluzii

Acesta a fost articolul despre procedura de retragere NetBet. Pe BETuri.ro te vrem mereu informat, inspirat, câștigător! Citește și receniza dedicată NetBet Sport pentru mai multe informații. Dar și celălalte articole utile despre această casă de pariuri, din secțiunea de Ghid Pariuri. Dar nu uita să joci responsabil și să te bucuri de fiecare experiență!