50 free spins betano
Ofertă valabilă: 14 - 24.04.2021
Andrei ReF
15 aprilie 2022

50 free spins de la Betano – ofertă limitată!

5/5 - (2 votes)

Accesând această ofertă primești 50 free spins de la Betano în perioada 14-24 Aprilie. Profită și tu acum!

Betano Pariuri
50 free spins de la Betano
Deschide un cont pornind de aici și iei rotirile!
Cod bonus: JOC50
 • Deschizi un cont de la Betano pornind de la butonul „Profită acum!”
 • Introduci cod bonus Betano JOC50 la pasul trei din procesul de înregistrare.
 • Primești 50 rotiri gratuite la Shining Crown din partea Betano. Nimic mai simplu!

50 free spins Betano – Cum iei rotirile gratuite?

Pentru a intra în posesia celor 50 free spins Betano tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi un cont Betano. Apasă pe butonul „Profită acum!” și vei ajunge pe site-ul operatorului. Tot procesul de înregistrare a contului tău Betano nu va dura mai mult de 5 minute. Vei fi rugat să oferi anumite date personale, dar nimic ieșit din comun.

Atenție! Nu uita ca la pasul al treilea atunci când te înregistrezi să introduci și cod bonus Betano pentru această promoție limitată, JOC50.

Despre procesul de creare cont Betano am scris mai multe într-un articol dedicat din secțiunea de Ghid Pariuri. Și, dacă citești acest articol de pe mobil, poate te putem încuraja să iei și Betano aplicație. Asta pentru ca pariurile tale să fie accesibile de oriunde!

50 rotiri gratuite Betano – Dă drumul la distracție!

Odată ce ai completat procesul de înregistrare vei fi recompensat de Betano cu 50 free spins. Acestea sunt valabile doar pentru jocul Shining Crown. Valoarea fiecărei rotiri gratuite Betano este 0,20 lei.

Atenție! Ai 7 zile la dispoziție din momentul primirii acestui bonus fără depunere de la Betano pentru a te folosi de el!

Bonus la verificare Betano – Ce mai trebuie să știi?

Am aflat cam tot ce trebuia să știm în legătură cu cele 50 rotiri gratuite Betano. În această secțiune ți-am pregătit o scurtă recapitulare cu cele mai importante informații despre această ofertă. Citește cu atenție, în caz că ai pierdut vreun detaliu pe drum.

 • Perioadele promoționale sunt următoarele: 14-24 aprilie 2022, 14-24 iunie 2022, 14-24 august 2022, 14-24 septembrie 2022, 14-24 octombrie 2022 și 14-24 noiembrie 2022;
 • Completarea procesului de verificare cont Betano este obligatoriu pentru a primi free spins Betano;
 • Cod bonus Betano pe care îl vei introduce la înregistrare este ”JOC50” și îți va oferi 50 rotiri Shining Crown Betano în valoare de 0,20 RON.

Din cele 50 free spins Betano, una ți-ar putea aduce un câștig impresionant. Apropo de asta, citește și despre Roata Norocoasă Betano, o promoție zilnică de care ai putea să profiți și tu!

Alte bonusuri interesante de la Betano

Cele 50 rotiri gratuite din partea Betano sunt doar o mică parte din oportunitățile care ți se deschid odată cu deschiderea unui cont aici. În primul rând, trebuie să știi că ai și un bonus de bun venit la cazino în valoare de 1000 de lei, plus alte 1000 rotiri gratuite. Acest bonus este și mai bun dacă profiți și de oferta de extra 100 rotiri gratuite Betano la Fire Joker, valabilă doar pe BETuri.ro!

Dacă îți place mai degrabă partea de pariuri sportive, atunci bonusul de bun venit Betano ajunge la 500 de lei. Vei avea și multe bonusuri fără depunere la această casă. Plus concursuri interesante, precum Betano Master, despre care am scris de asemenea pe site.

Întâmpini probleme? Aplează la echipa de suport!

Betano este o casă de top și din punct de vedere al modului în care soluționează problemele clienților săi. Despre cum intri în legătură cu echipa de contact Betano am scris pe larg un articol pe site-ul nostru. Așadar, dacă ai orice fel de problemă în ce privește cele 50 de free spins de la Betano, nu ezita să contactezi acest operator fie prin e-mail, live chat sau telefon.

50 Free Spins Betano – Concluzii

Așadar, recapitulăm! Ce trebuie să faci pentru a lua cele 50 rotiri gratuite Betano? Nimic mai simplu! Trebuie să:

 • Îți deschizi un cont la Betano pornind de la butonul de ofertă afișat în acest articol.
 • Să introduci cod bonus Betano JOC50 la pasul al treilea din cadrul procesului de înregistrare.
 • Să te asiguri că faci acest lucru în perioada 14 – 24.04.2021, timp în care este valabilă această promoție.

Ai la dispoziție 7 zile pentru folosi 50 free spins Betano, acordate pentru superjocul Shining Crown. Simplu, nu-i așa? Nu uita că ai și alte bonusuri fără depunere cazino în secțiunea aferentă de pe BETuri.ro!

Betano Pariuri
50 free spins de la Betano
Deschide un cont pornind de aici și iei rotirile!
Cod bonus: JOC50
 • Deschizi un cont de la Betano pornind de la butonul „Profită acum!”
 • Introduci cod bonus Betano JOC50 la pasul trei din procesul de înregistrare.
 • Primești 50 rotiri gratuite la Shining Crown din partea Betano. Nimic mai simplu!