betano roata norocoasa
Oferta valabilă: 01.03 – 30.05.2022
Cristi Geiger
1 martie 2022

Betano Roata Norocoasă – Participă gratuit și câștigă zilnic!

Betano Roata Norocoasă, o promoție de care trebuie să profiți și tu – poți câștiga zilnic un pariu gratuit Betano de 25 RON, 20 rotiri gratuite sau Jetoane de Aur Betano!

Betano Pariuri
Betano Roata Norocoasă – Participă gratuit și câștigă zilnic!
Pariuri gratuite, free spins și Jetoane de Aur – zilnic, gratuit

Învârte Roata Norocoasă de la Betano și poți câștiga zilnic premii pe gustul tău! Câștigă zilnic câte un pariu gratuit de 25 RON și joacă și tu pe campionatele tari din Europa!

Oferta Betano Roata Norocoasă se desfășoară în intervalul 01.03 – 31.05.2022. Poate participa la promoție oricine are un cont la Betano pariuri, zilnic, cu o singură condiție, să fi efecutat măcar o depunere în ultimele 7 zile!

Hai să vedem care sunt termenii și condițiile de care trebuie să ținem cont

Condiții de participare pentru utilizatori:

 1. Fiecare participant trebuie să aibă vârsta minimă legală pentru a deține un cont Betano – 18 ani
 2. Participanții trebuie să aibă adresa de domiciliu sau de reședință în România
 3. Contul Betano al fiecărui utilizator trebuie să treacă anterior participării la promoție prin procesul de verificare și validare cont Betano. Poți afla mai multe informații despre acest proces în articolul special pregătit de echipa noastră – Betano Înregistrare
 4. Jucătorul trebuie să fi realizat măcar o depunere în contul Betano în ultimele 7 zile înainte de fiecare rotire!
 5. La campania promoțională nu au voie să participe angajați, acționari sau colaboratori ai organizatorului ofertei.
 6. Nu au voie nici angajații Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc să ia parte la oferta Betano Roata Norocoasă

Totuși, este nevoie să îți arătăm și care este felul în care funcționează campania Betano Roata Norocoasă. Din următoarele rânduri vei înțelege cum se câștigă premiul de rotiri gratuite, la ce jocuri poți să te joci, dar și cum stă treaba când vine vorba de pariurile gratuite!

Roata cu Premii Betano – Regulile campaniei

 • Participanții care satisfac condițiile de participare pentru utilizatori au dreptul la câte o încercare la Betano Roata Norocoasă zilnic, în mod gratuit.
 • Fiecare participant poate activa Betano Roata Norocoasă doar o singură dată pe zi pe durata promoției, doar în intervalul orar 08:00 – 23:59.
 • Prin participarea la oferta Betano Roata Norocoasă, utilizatorii Betano pot câștiga următoarele tipuri de premii – Jetoane de Aur Betano, Rotiri gratuite Betano și Pariuri Gratuite Betano. De asemenea, la Roata Norocoasă există și situația în care nimerești o situație necâștigătoare, caz în care nu vei primi unul dintre premiile de mai sus.
 • Imediat ce accepți bonusul Betano, el va fi transferat instant în contul tău Betano.
 • Fiecare participant la promoție poate câștiga un singur premiu pe zi, pe toată durata campaniei. Trebuie să știi că participările trebuie făcute individual, doar de pe contul personal.
 • Premiile Betano Roata Norocoasă sunt generate în mod complet aleatoriu, toate rezultatele fiind datorate unui proces automatizat. Toți utilizatorii Betano au șanse egale de câștig, iar fiecare zi poate veni cu premii de care poți să profiți la maxim!

Există și informații legate de premiile pe care le poți câștiga. Există 3 tipuri de premii, așa cum ți-am zis și mai sus.

Jetoane de Aur Betano

 • Jetoanele de Aur de la Betano se pot folosi doar în cadrul jocurilor din secțiunile Cazino Live – Betano Cashcback Blackjack și Ruleta exclusivă Betano.
 • Jetoanele Betano pot fi disponibile în contul tău timp de doar 24 ore din momentul în care le câștigi. Trebuie să știi că fiecare membru Betano poate câștiga maxim 5 jetoane pe zi. Valoarea fiecărui jeton este de 5 lei.

Roata Norocoasă Betano – Rotiri gratuite Betano

 • Un alt tip de premiu al promoției Betano Roata Norocoasă sunt rotirile gratuite Betano. Poți folosi aceste free spins doar în cadrul următoarelor jocuri: Reactoonz 2, Fire Joker și Book of Dead.
 • La fel ca și în cazul jetoanelor de aur, rotirile gratuite câștigate într-o zi de competiție sunt valabile doar pentru 24 de ore. Numărul maxim de free spins Betano ce pot fi câștigate într-o singură zi este de 20 rotiri.
 • Valoarea fiecărei rotiri gratuite Betano diferă în funcție de jocul pe care-l alegi. La Reactoonz 2, fiecare rotire gratuită are miza de 1 leu. Pentru Book of Dead, miza per rotire este de 0.50 lei, în timp ce pentru Fire Joker, rotirea are miza de 0.25 lei.

Betano Roata Norocoasă – Pariuri Gratuite Betano

 • Pariurile gratuite de la Betano pot fi folosite în cadrul secțiunilor de Sport Betano și Virtuale Betano.
 • La fel ca și în cazul jetoanelor și al rotirilor, un pariu gratuit Betano este disponibil timp de 24 de ore.
 • Valoarea maximă a unui pariu gratuit Betano din cadrul Betano Roata Norocoasă este de 25 lei.
 • Câștigurile tale obținute cu ajutorul pariurilor gratuite nu au condiții de rulaj. Astfel, câștigul va fi transferat direct în contul tău de joc, în cadrul secțiunii Bani reali.

Concluzii – Betano Roata Norocoasă

Campionatele de top încep rând pe rând, iar promoția Betano Roata Norocoasă vine la momentul potrivit. Cu o durată de desfășurare a campaniei până pe 31 noiembrie, oferta este o șansă bună și gratuită pentru toți fanii pariurilor. Un pariu gratuit zilnic de 25 RON te ține în joc la fiecare partidă din Top 5 campionate ale Europei, dar și Liga 1, de ce nu?

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să învârți roata Betano. Pentru asta, este nevoie de un singur lucru – să ai un cont activ Betano. Te sfătuim să citești cu atenție articolul special marca BETuri despre înregistrare Betano. Este un proces ușor de realizat, indiferent dacă ești un parior experimentat sau nu. În câteva minute vei fi gata să rupi promoția în două!

Aplicație Betano – soluție practică pentru toți pariorii!

Ca să fii mereu în joc, recomandăm să folosești și aplicația Betano. Pariezi rapid, de oriunde te-ai afla. Toate informațiile care te interesează sunt în articolul următor – Aplicație Betano pariuri.

Pregătește-te de derbiurile tale preferate din campionatele în care spectacolul și cotele spectaculoase vor fi la ordinea zilei. Fiecare zi de meci aduce jocuri pe care poți să pariezi ce câștigi la Betano Roata Norocoasă. Cu un pariu gratuit Betano de 25 RON poți face un bilet cu 2-3 meciuri, din care să faci o cotă frumușică. În ajutorul tău vom veni și noi cu Cota 2 zilnică și Biletul Zilei Azi!

Alătură-te grupurilor de Facebook BETuri și Telegram BETuri pentru cele mai fresh ponturi, pariază și profită de toate ofertele de la casele de pariuri! Mult succes!

Betano Pariuri
Betano Roata Norocoasă – Participă gratuit și câștigă zilnic!
Pariuri gratuite, free spins și Jetoane de Aur – zilnic, gratuit

Învârte Roata Norocoasă de la Betano și poți câștiga zilnic premii pe gustul tău! Câștigă zilnic câte un pariu gratuit de 25 RON și joacă și tu pe campionatele tari din Europa!