Ghid Pariuri Virtuale

pariuri virtuale

Cum suntem siguri că știi deja, sportul este un domeniu grav afectat de Coronavirus și toată lumea din domeniul sportului se pare că are de suferit. În primul rând pentru cluburi se anunță o perioadă foarte dificilă, pentru sportivi, suporteri dar și pentru casele de pariuri sau pentru voi pariorii. Știi și tu că în ultima perioadă aprope că nu mai ai pe ce să pariezi, iar despre biletul zilei nici nu mai poate fi vorba. Ai observat că cele mai multe case de pariuri s-au axat pe pariuri virtuale .

Pariurile virtuale sunt pe sporturi care nu au loc în realitate. Ele sunt generate de un calculator la interval de timp de cel mult 5 minute. Tipurile de pariuri pentru sporturi virtuale sunt foarte multe, aproape ca și la un meci disputat în realitate. Majoritaea caselor de pariuri au dezvoltat o platformă foarte bine pusă la punct pentru sporturi virtuale. Pariuri virtuale pot fi plasate pe foarte multe sporturi cum ar fi fotbal, baschet, tenis, curse de speedway, câini sau chiar cai. Toate acestea sunt puse la dispoziție pentru tine. Chiar dacă la prima vedere poate părea ciudat dar ele pot fi pentru tine o sursă de câștig foarte rapid. Ținând cont că se desfășoară foarte des, tu dacă ai inspirația necesară poți câștiga în fiecare moment. În cadrul acestui articol o să îți vorbim despre noțiunile generale pe care trebuie să le ai atunci când te apuci să pariezi pe sporturi virtuale.

Pariuri virtuale fotbal

Fotbalul rămâne rege și atunci când e vorba de pariuri virtuale. Meciurile de fotbal virtual au din 3 în 3 sau din 5 în 5 minute în funcție de casa de pariuri. Astfel, chiar dacă pierzi un pariu, ai ocazia imediat de a repara ceea ce ai pierdut. Oferta pe care poți juca la pariuri virtuale fotbal este una variată și ea. În primul rând trebuie să notăm faptul că putem juca pe rezultatul final al meciului. Cotele oferite pentru acest tip de pariuri sunt unele foarte avantajoase astfel că dacă vei avea noroc poți să câștigi sume importante.  Numărul de goluri este și el prezent  în ofertă. Peste sau sub 1,5, peste 2,5 sau chiar 3,5 goluri sunt tipurile de pariuri referitoare la goluri  pe care vom putea miza atunci când alegem pariuri virtuale fotbal. Dacă avem inspirația necesară putem paria și pe scorul corect al unui astfel de meci. Cotele pentru intuirea rezultatului final pentru pariuri virtuale fotbal sunt unele foarte mari.

Am mai spus că unele case de pariuri au dezvoltat o platformă foarte bine pusă la punct. Astfel dacă alegi să îți deschizi cont la una dintre casele care sunt prezente pe site-ul nostru poți să beneficiezi de opțiuni pe care nu credeai. Pe lângă bonusuri la depunere dacă alegi să îți deschizi cont de pe site-ul Beturi,   poți beneficia și de comentariu live în limba română al meciurilor chiar dacă sunt ele virtuale.

Sporturile virtuale au un avânt destul de mare în ultima perioadă. Unele case de pariuri au dezvoltat o platformă pe care poți paria, chiar pe un campionat de fotbal virtual. Astfel dacă vei avea noroc poți face un profit destul de mare deși trebuie să aștepți aproximativ două ore.

Citește și articolul despre pariuri sportive live fotbal!

De ce să pariem pe sporturi virtuale?

Mulți cred că pariurile pe sporturi virtuale înseamnă o pierdere de timp și bani în același timp. Chiar dacă sporturi virtuale sumt doar un algoritm programat de pe un calculator nu se știe atunci când putem avea noroc. Analizând meciurile pentru pariuri virtuale nu putem spune că sporturi virtuale sunt mai imprevizibile decât sportul real. În pariurile pentru sportul real ai nevoie de o doză de noroc pentru a reuși să ai un bilet câștigător, dar acest lucru este valabil și pentru pariurile pentru sporturi virtuale.

Faptul că ne oferă o gamă variată de pariuri chiar și în zilele în care oferta pentru pariuri reale este redusă este un nou motiv să ne îndreptăm spre sporturi virtuale. La orice oră din zi și noapte putem alege să plasăm pariuri pe sporturiel virtuale.  În ultima perioadă pariorii au ales să aplice și unele strategii pentru pariuri virtuale fotbal. Este vorba despre strategii pe care suntem siguri că le știi și tu. Martingale și Fibonacci pot fi aplicate și pentru fotbalul virtual. Sfatul nostru este să nu joci cu mize foarte mari la început dar după poți mări miza în funcție de cum decurc evenimentele. În sportul real pentru a aplica o astfel de strategie trebuie să aștepți un timp destul de mare dar la sporturi virtuale e nevoie de doar câteva minute.

Alte pariuri virtuale

Așa cum am mai spus putem juca și pe alte sporturi nu doar pe fotbal. Baschetul ne aduce și el cote atractive atunci când vine vorba de sporturi virtuale. Putem paria pe rezultatul final dar și pe numărul total de puncte. Rezultatul la pauză sau numărul total de puncte marcat de una dintre cele două echipe este un alt tip de pariu.

 Suntem siguri că ai jucat cel puțin o dată la curse de câini. Acest tip te sport virtual îți permite să pariezi pe câinele ce va câstiga o cursă. Chiar dacă ți se pare ciudat, pariurile pe curse de câini îți aduc cote foarte mari. De pe urma acestor curse dacă ai inspirația necesară poți câștiga sume importante. Un alt tip de curse asemănătoare celor de câini sunt cursele de cai.  Pariurile se efectuează la fel, pariurile se fac pe concurentul ce va câștiga o anumită cursă. Am spus că unele case de pariuri îți oferă opțiunea de a paria pe cursele de speedway. Este simplu de pariat și pe acest gen de curse deoarece sunt patru sportivi și vom putea paria pe câștigătorul cursei.

Sfatul echipei noastre Beturj.ro, este să pariezi sume pe care ți le permiți. Nu credem că este bine să te arunci la sume foarte mari dar, în același timp nu trebuie să te ferești de pariuri virtuale deoarece și ele îți pot aduce sume foarte mari. Știți  că în orice pariu este nevoie și de o anumită doză de noroc. Ține cont că în câteva minute poți avea pierderi mari dar în același timp foarte scurt poți avea și câștiguri foarte mari. Ține cont de sfaturile noastre și pe termen lung o să ai parte de profit.

Vezi și articolul despre cum faci o strategie la pariuri!

Stai aproape pe Beturi.ro și o să găsești și alte articole foarte interesante!