Îți poate aduce câștig biletul zilei fotbal?

Fotbalul, sportul rege, este cel mai popular sport pentru pariori. Adesea majoritatea pariorilor își îndreaptă atenția doar spre fotbal pentru că nu este așa? La fotbal suntem cu toții sprecialiști. Într-o zi în care oferta fotbalistică este una bogată nu este nicio problemă să adăugăm evenimente doar din fotbal pentru biletul zilei. La sportul rege în anumite cazuri cotele oferite de casele de pariuri sunt unele foarte atractive și care ne pot aduce un câștig important în cazul în care vom miza pe ponturile corecte. Chiar dacă surprizele au loc foarte des în acest sport, pariorii trebuie să aibă știința și inspirația să intuiască acele suprize. Acest lucru poate fi făcut doar cu o analiză amănunțită și la zi. Astfel ne cresc șansele să ne dăm seama în ce meciuri sunt șanse să fie o surpriză și astfel să nu punem acel eveniment pe biletul zilei foatbal sau chiar să beneficiem de o cotă mult mai mare. Tocmai în cadrul acestui articol o să aflăm mai multe detalii despre cum se face o analiză corectă asupra unui meci pentru a avea un biletul zilei fotbal câștigător.

Cum să îți crești șansele cu biletul zilei fotbal

Așa cum am mai spus pentru evenimentele fotbalistice sunt foarte mulți factori care ne pot ajuta să intuim rezultatul final. Pe lângă analiza pe care trebuie să o facem asupra celor două echipe trebuie să ținem cont și de factorii externi. Acești factori externi sunt: vremea, arbitrul, starea terenului. Atunci când analizăm adversarele trebuie să ținem cont de pozițiile în clasament a celor două echipe, forma de moment, jucători accidentați, ultimele rezultate ale meciurilor directe, dar și obiectivul celor două echipe.

Temperatura poate avea și ea un rol important deoarece dacă un meci se dispută pe o vreme rece și majoritatea jucătorilor sunt din zone cu o climă caldă atunci adaptarea lor la condițiile de joc va fi una mai dificilă. O temperatură scăzută atrage după ea și un teren foarte prost care poate dezantaja clar echipele mai tehnice.

Analiza asupra echipelor trebuie să fie foarte riguros făcută. Pozițiile în clasament ne arată constanța dar în același timp și valoarea formațiilor. Forma din ultima perioadă pe care o au cele două echipe poate fi un capitol decisive în alegerea pontului câștigător. Nu în ultimul rând trebuie să ne informăm asupra jucătorilor ce vor lipsi de la meci din cauza accidentărilor. Dacă numărul jucătorilor accidentați este mare, atunci una dintre echipe poate avea probleme chiar dacă este cotată ca și favorită.  O astfel de analiză ne poate asigura o cale mai scurtă și mult mai sigură spre un câștig la biletul zilei fotbal.  Această analiză ar trebui făcută de fiecare dintre noi dar din păcate ea are loc în foarte puține cazuri.

Numărul de meciuri pe care alegem să îl avem pe biletul zilei fotbal este și el foarte important deoarece sunt două variante de bilete. La acest capitol putem spune că sunt două tipuri de pariorii. O categorie este cei care mizează pe multe spre foarte multe meciuri pe biletul zilei fotbal. Așa cum este normal miza este una destul de mică dar și șansele de câștig scad. Dacă respectivul parior va ghici toate rezultatele el se va ,,îmbogăți”. A doua categorie de pariori este aceea care mizează sume mari spre foarte mari pe biletul zilei fotbal cu cel mult două sau trei evenimente. Pe un astfel de bilet deobicei se pariază o sumă mai mare de bani. Riscul este unul mai mic pentru acest tip de biletul zilei fotbal deoarece are mult mai puține evenimente și în cele mai multe cazuri și cotele sunt unele mult mai mici pentru evenimentele alese.

Fiecare dintre noi este liber să își aleagă tipurile de bilete pe care va miza.  Totuși cu aceste sfaturi am încercat să vă ușurăm calea spre câștig. O astfel de analiză pe care am încercat să o sintetizăm în aceste rânduri este aproape obligatorie dacă vrem să avem profit pe termen lung cu biletul zilei fotbal.