Beturi Show - Repriza ta de podcast de fotbal

4.9/5 - (257 votes)

Podcast Beturi Show este cea mai nouă surpriză pe care ți-am pregătit-o! Poate cauți un podcast de fotbal dedicat fanilor? Atunci trebuie să știi că echipa BETuri.ro s-a gândit la tine și începând din luna aprilie este alături de tine nu doar cu ponturi și oferte speciale, dar și cu o emisiune despre fotbalul românesc pe care să vrei s-o pui pe repeat!

<

Ce este BETuri Show?

Proiectul există încă din 2018, dar el a primit acum un refresh important. Care va fi formatul nou al emisiunii? Realizatorii, Viorel Berbece și invitații săi, îți propun o repriză intensă (40-45 minute) de discuții despre fotbalul românesc. Podcast BETuri Show va fi o emisiune dinamică, în care subiectele fierbinți din sport vor fi dezbătute cu obiectivitate, dar și cu un strop de personalitate.

Vor exista mai multe runde de discuții, dedicate fiecărui meci din etapa de Superligă, dar și informații din Liga 2. Vor fi și invitați speciali, dar și interviuri exclusive pregătite pentru tine. Ziua de vineri este cea în care trebuie să te obișnuiești să dai play la noul episod. Vei vedea cum zboară timpul și vei dori să asculți și ediția BETuri Show de săptămâna următoare!

Unde găsești acest podcast de sport?

În principiu, această pagină îți va prezenta cele mai noi episoade din podcast BETuri Show. Dar ai la îndemână și varianta Youtube. Așadar, dacă ești în mașină, la o sedință prea lungă sau chiar și pe plajă, BETuri Show podcast e varianta ideală de relaxare pentru tine! Și nu uita uita să dai un share dacă ți-a plăcut, să împărtășești descoperirea și cu prietenii tăi!

Podcast BETuri Show – Ce subiecte se vor dezbate?

Focusul de la acest podcast va fi fotbalul românesc, cu toate problemele sale. Vom vorbi despre echipele de top din România, dar și despre fotbalul mic și echipa națională. Totul într-o notă obiectivă. Analize de meci, chestiuni de ordin tactic sau interviuri luate la fața loculului, toate pentru ca tu să fii informat și inspirat.

Cine sunt gazdele tale de la podcast BETuri Show?

Poate nu-ți spun nimic numele realizatorului și a invitaților? Haide să-ți spunem câte ceva despre ei!

Viorel Berbece este un tânăr jurnalist de sport, adus să coordoneze partea editorială de pe BETuri.ro. După 13 ani petrecuți la mai multe televiziuni de sport, el a lăsat microfonul de comunicație din MCR pentru cel de la podcast BETuri Show. El are grijă și de calitatea avancronicilor sportive pe care le poți regăsi pe pagina de pronosticuri sportive.

Înainte de BETuri.ro, Viorel a fost co-fondator al proiectului Ziarul de Sport, un nume respectat printre iubitorii de știri din sport și premiat de către Asociația Presei Sportive din România. La podcast BETuri Show, Viorel Berbece va avea calitatea de gazdă. El este un mare amator al fotbalului italian, dar îl cunoaște ca în palma și pe cel românesc. Tenisul, handbalul, dar și alte sporturi sunt subiectele pe care le poate de asemenea aborda coodonatorul pe sport de pe BETuri.ro. În plus, Viorel va fi responsabil de interviurile exclusive pe care le vei auzi din când în când în cadrul acestui podcast fotbal.

Alături de el vor fi jurnaliști sportivi precum Edi Nicolae Popa (B1), Răzvan Nicolae (Fanatik) sau Mihai Constantin (Ziarul de Sport). O combinație interesantă, spunem noi, care te va surprinde prin dinamism și subiectivitate. Și invitații ocazionali vor fi pe măsură. Așadar, ai toate motivele să stai pe „recepție”.

podcast beturi show

BETuri Show este destinat și pariorilor!

Și pentru că BETuri.ro este un site dedicat amatorilor de pariuri sportive, nici podcastul acesta nu putea ignora acest fenomen global atât de frumos! Așadar, în podcast BETuri Show vom încerca pe cât ne permite timpul să-ți oferim ponturi de calitate. Miza pe favoriți sau pe surprize? Easy money sau bilet în cotă mare? Over / under sau pauză / final? Dar nu uita că zi de zi pe site ai Biletul Zilei, cota 2, dar și multe alte pronosticuri fotbal, tenis, baschet și din alte sporturi. În plus, secțiunea de Ghid Pariuri are tot alfabetul pariorului pregătit pentru tine. Pariază informat și inspirat alături de echipa noastră!

Interacțiunea e cheia la podcast BETuri Show

Vrem să știm și părerea ta. Feedback-ul tău ne ajută să-ți oferim emisiuni de sport din ce în ce mai bune. Dar vrem ca și alții să știe cât de bine te pricepi la sport, așa că opinia ta va fi citită în cadrul podcast Beturi Show. Așadar stai cu ochii pe știrile din sport, urmărește pagina de Tik Tok și spune-ți părerea. Ai și varianta grupului de Facebook BETuri, dar și un canal de Telegram unde, pe lângă opinii, poți găsi și ponturi bune. În funcție de subiectele săptămânale pe care le vom aborda în cadrul acestui proiect dedicat sportului, vom dezbate alături de tine, pentru că opinia ta este la fel de importantă precum cunoștințele noastre. Hai să vorbim altfel despre sport!

Concluzii – BETuri Show ține cu tine!

Sperăm că ești și tu la fel de entuziasmat ca noi legat de noul podcast BETuri Show. Suntem convinși că vei găsi o emisiune cu și despre sport, fără cancanuri și cu discuții naturale și informate. Nu uita să ne scrii dacă ai vreo sugestie despre cum putem îmbunătăți proiectul, dar și dacă ai vreo opinie legată de evenimentele săptămânii în curs. Știm fotbal, știm tenis, știm baschet, dar urmărim cu mare plăcere și alte sporturi. Așadar, play, repeat și share săptămânal. Atenție, se trage!