fortuna pariu gratuit ucl
Andrei
6 aprilie 2021

Fortuna – Pariu fără risc 150 RON pe Champions League și Europa League!

Fortuna Pariu Gratuit UCL 150 RON este oferta momentului. Află cum pariezi gratis pe fotbalul mare!

fortuna pariuri sportive
Fortuna Pariu Gratuit Cupele Europene – 150 RON Pariu Fără Risc!
Profită și tu de oferta Fortuna pentru UCL și Europa League. Pariază gratis!

Cele mai tari meciuri din Europa vin împreună cu oferta momentului din lumea pariurilor! Prinde și tu oferta de Pariu fără risc Fortuna în valoare de 150 RON și profită la maxim de oportunitate!

Odată cu dueluri precum Real Madrid – Liverpool, Manchester City – Borussia, Bayern – PSG sau Porto – Chelsea, poți intra și tu în Liga Campionilor la pariuri! Fortuna pune la bătaie Pariu Gratuit Cupele Europene pentru toți pariorii interesați să parieze pe partide din Liga Campionilor și din Europa League.

Care sunt regulile promoției? Fortuna pariuri online

Valabilitatea promoției este pe durata 6-8 Aprilie 2021. Este eligibil pentru această ofertă orice parior ce plasează bilete cu o miză minimă de 50 RON pe o cotă TOTALĂ de cel puțin 2,00. Pentru a beneficia de promoție Fortuna Pariu Gratuit UCL, este nevoie să intri în contul tău Fortuna și să plasezi biletul sau biletele tale. Poți face acest lucru pe site-ul operatorului sau direct din aplicatie Fortuna în perioada menționată mai sus.

Pe biletul/biletele tale, trebuie să ai cel puțin o selecție de eveniment din Champions League sau Europa League. Împreună cu aceste selecții din Europa, poți combina orice altceva dorești tu. Esențial este să bifezi cele două condiții – minim cota 2 pe bilet și cel puțin o selecție din cupele europene.

Important de știut este că este valabil pentru promoție orice tip de bilet.

Un alt aspect de care trebuie să ții cont este că pariurile fără risc pot fi utilizate doar pe selecții de tip Live sau Prematch.

Toate informațiile legate de termeni și condiții ale promoției pot fi consultate de tine oricând, din momentul în care alegi să accepți oferta.

Care sunt premiile pe care le poți obține în Campanie? Fortuna Pariu Gratuit UCL

Vei primi pariurile tale fără risc conform unor trei categorii pe care urmează să ți le prezentăm chiar acum.

 • Pentru un pariu plasat de tine între 50 – 99.9 Lei, primești un pariu fără risc gratis de 10 RON.
 • Un pariu plasat cu sumă cuprinsă între 100 – 199.9 Lei, primești un pariu fără risc gratis de 30 RON.
 • Plasează un pariu cu suma curpinsă între 200 – 499.9 RON, primești un pariu gratis fără risc în valoare de 80 RON (el constă în două pariuri fără risc de câte 40 RON) – 2X 40 RON.
 • Un pariu cu miză de peste 500 RON îți aduce un pariu gratuit de 150 Lei (el constă în 3 pariuri fără risc de câte 50 lei fiecare) – 3X 50 RON.
 • Dacă folosești opțiunea de early cash-out, nu îți vor mai fi luate în considerare biletele.
 • Trebuie să treci prin procesul de înregistrare și să ai un cont Fortuna.

Cont Fortuna – cum te înregistrezi la Fortuna? Fortuna pariu gratuit UCL

Fortuna pariuri este un operator foarte competitiv pe piața pariurilor online. Ei propun o ofertă foarte bogată de care te poți bucura. Pe lângă multitudinea de evenimente pe care poți paria, Fortuna vine și cu numeroase oferte pentru utilizatorii săi. Un astfel de exemplu este și Fortuna Pariu Gratuit UCL. Este, deci, o alegere bună să-ți faci un cont Fortuna. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru un cont nou Fortuna

Cont Nou Fortuna – Fortuna Pariu Gratis UCL 150 RON

Pentru a te înregistra și a profita din plin de Fortuna Pariu Gratuit UCL, ai la îndemână linkul din acest articol. Accesează-l și vei ajunge direct în pagina din care poți începe procesul de înregistrare. În continuare, apasă pe Înregistrează-te acum și vei fi redirecționat către o nouă pagină unde vei găsi un formular de înregistrare. El conține câmpuri goale care trebuie completate cu următoarele informații:

 • Email – Adaugă adresa ta de e-mail. Așa vei putea să îți activezi contul, să îți resetezi parola pe care o vei folosi sau să iei legătura cu echipa de suport Fortuna. Mailul poate fi folosit ca mijloc de comunicare cu operatorul Fortuna. Este o soluție ușoară și rapidă.
 • Nume de utilizator – Ești liber să-ți alegi ce username dorești. El trebuie să conțină între 5-16 caractere.
 • Parolă – Alege o parolă pe care să o știi doar tu. La fiecare autentificare își vor fi cerute aceste două informații – numele de utilizator și parola ta.
 • Data nașterii – Completează în formular astfel – prima coloană de completat este ziua de naștere, a doua luna, a treia coloană este anul nașterii. Un parior care dorește să-ți facă un cont Fortuna trebuie să fie major.
 • CNP – Codul Numeric Personal de pe buletinul tău. Legea obligă casele de pariuri online să-ți ceară această informație.
 • Sex – Masculin sau Feminin
 • Adresa – Aici vei completa adresa ta din buletin. În cazul în care nu locuiești la această adresă, nu este o problemă.
 • Oraș – Orașul sau localitatea trecută în buletinul tău.
 • Cod Poștal – Poți găsi pe internet care este codul poștal asociat adresei tale.
 • Telefon Mobil – Trece un număr de telefon la care poți fi contactat. Îți recomandăm să nu treci un număr fals de telefon, deoarece nu vei putea lua legătura cu operatorul în cazul în care vei avea anumite nelămuriri.
 • Vreau să primesc oferte – Dacă dorești să primești notificări legate de cele mai noi promoții, bifează această căsuță.
 • Confirm că am peste 18 ani + Accept Termenii și condițiile – Bifează această căsuță pentru a te apropia de finalizarea procesului de înregistrare.
 • Înregistrare – Încheie cu succes procesul de înregistrare. Apasă pe butonul “Înregistrare”.

Fortuna Pariu Gratuit UCL – Validarea contului

În continuare, mai trebuie doar să-ți activezi contul. Vei primi un mail pe adresa ta. Urmează instrucțiunile trimise către tine de Fortuna în acel mail și ești gata de acțiune! Pariază pe Champions League sau Europa League și bucură-te de Fortuna Pariu Gratuit UCL!

Poți găsi mai multe informații despre procesul de înregistrare și verificare cont Fortuna în articolul dedicat special de pe site-ul nostru. BETuri te poate ajuta cu orice informație!

Aplicatia Fortuna – O soluție ideală pentru toți pariorii! – Fortuna Pariu Gratuit UCL

Îți vom prezenta, pe scurt, și acest aspect – Aplicatia Fortuna. Mai ales că poți beneficia de acest Fortuna pariu gratuit UCL și de pe Fortuna app. Prin următoarele rânduri îți poți face o impresie generală. Totuși, îți recomandăm să parcurgi și articolul dedicat aplicației Fortuna. Acolo sunt toate detaliile care te pot interesa!

Fortuna propune pariorilor o soluție foarte bună pentru pariurile online. Descarcă APK Fortuna de pe site-ul Fortuna și instalează-ți apoi aplicația pe telefonul tău Android. Dacă ești utilizator de iPhone, poți descărca Fortuna App direct din AppStore.

Cu Aplicatia Fortuna vei avea pariurile live și cele mai bune cote direct pe telefonul tău mobil! Succes la pariat!

Concluzii – Fortuna Bilet Gratuit UCL

Probabil că Erling Haaland va reuși să-i încurce măcar un pic planurile lui Guardiola. Benzema poate trage Realul către o nouă calificare în fața englezilor de la Liverpool. Sau își va lua Salah revanșa și va distruge echipa din Madrid? Pariază și tu gratis pe toate aceste variante cu Fortuna Pariu Gratuit UCL și dă lovitura! Califică-te și tu în faza superioară a pariurilor sportive! Venim în ajutorul tău cu cele mai tari ponturi, analize pre meci și cote bombă pentru cele mai interesante partide. Le găsești pe toate în secțiunea de Ponturi Pariuri, Cota 2 și Meciul Zilei de pe site-ul nostru! Baftă multă îți urăm!

Pe data viitoare!