betano master
Oferta valabilă: 11.06.2021 - 11.07.2021
Cristi Geiger
14 iunie 2021

Betano Master – Participă gratuit și câștigă până la 25.000 RON zilnic

Betano Master este numele celei mai noi promoții de la Betano pariuri. Răspunde corect la întrebările Betano și câștigă 25.000 RON.

Betano Pariuri
Betano Master – Predicțiile de la EURO 2020 îți aduc bani zilnic!
Betano oferă zilnic 25.000 RON pentru răspunsurile corecte

Participă gratuit, oferă-ți predicțiile și câștigă până la 25.000 lei zilnic. Cei mai buni pariori vor intra în cursa pentru marele premiu, 1 milion de lei! Participarea este gratuită, încearcă și tu!

Participă și tu la oferta Betano și poți câștiga premii în bani! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect la întrebările legate de meciurile de la EURO 2020 și câștigă premiile puse la bătaie de operatorul de pariuri.

În fiecare etapă EURO 2020, Betano va propune câte un meci al zilei de la turneul final european. La Betano Master poate participa oricine întrunește următoarele condiții:

 • Are vârsta minimă de 18 ani.
 • Are adresa de domiciliu sau de reședință localizată în România.
 • Deține un cont Betano pe platforma de joc online a organizatorului competiției.

Cum se desfășoară campania Betano Master?

Foarte simplu. Iată care sunt detaliile legate de funcționarea promoției:

 • Betano pariuri va publica periodic “meciul zilei”, un eveniment sportive ales dintre 22 meciuri de la Campionatul European de Fotbal 2020.
 • Pentru a participa la oferta Betano Master, fiecare participant trebuie să răspundă la următoarele întrebări legate de meciul zilei: care va fi scorul exact la finalul meciului și ce jucător va marca primul gol al partidei.
 • Răspunsurile pot fi operite prin simpla apăsare a unui buton special.
 • Fiecare jucător poate participa o singură dată pe zi la promoția Betano Master. Acest lucru înseamnă că participanții pot trimite câte un singur răspuns pentru fiecare întrebare primită.
 • Participanții care răspund corect la întrebările primite la meciul zilei EURO 2020 vor împărți în mod egal premiul asigurat de fondul zilnic de premiere. Valoarea totală a acestuia este de 25.000 RON, în fiecare zi de competiție.
 • Betano pariuri pune la dispoziția jucătorilor câte 22 de fonduri de premiere zilnice. Dacă nimeni nu reușește să răspundă corect la cele 2 întrebări ale meciului zilei, premiul se va transfera către fondul de premii al următorului meci al zilei.
 • Trebuie să ții cont și de următorul aspect – jucătorii ce oferă pronostic corect pentru cel puțin 32 de întrebări / 44 disponibile se înscriu în cursa pentru 1 milion de lei. Câștigătorii vor împărți între ei această sumă. Un rezumat: ai 22 meciuri ale zilei, 22×2 = 44 întrebări Betano Master. Răspunde la cel puțin 32 dintre ele și ai șansa ta la 1.000.000 RON!
 • Participanții la Betano Master vor fi incluși într-un clasament al competiției. Dacă dorești și tu să participi, trebuie să știi că fiecare răspuns corect îți aduce 1 punct. Așadar, pentru a putea câștiga milionul de lei, este nevoie să strângi cel puțin 32 puncte. Participarea este gratuită, așa că singurul lucru de care ai nevoie este inspirația! Aruncă un ochi pe avancronicile EURO 2020 postate zilnic de noi. Credem că acestea te pot ajuta cu idei noi de pariuri pe care să le folosești la Betano Master.

Legat de răspunsurile date întrebărilor de la Betano Master, este util să ții cont de următoarele aspecte:

 • Răspunsurile oferite de tine sunt validate ca fiind corecte în urma raportării la rezultatele meciurilor incluse în Betano Master.
 • Sunt luate în considerare doar golurile marcate în timpul regulamentar de joc (cele 90 minute + minutele acordate suplimentar la finalul celor două reprize). Nu sunt incluse în Betano Master reprizele de prelungire din cadrul meciurilor eliminatorii sau eventualele lovituri de departajare.
 • În cazul în care un meci al zilei se amână sau este abandonat și acesta nu are un rezultat până la finalul zilei de competiție, fondul de premiere asociat se transferă către următoarea zi competițională.
 • Premiile din fondul de premiere Betano Master în valoare de 25.000 RON vor fi acordate participanților cel târziu în ziua următoare după confirmarea rezultatelor oficiale ale meciului zilei. Asupra acestor premii nu se aplică condiții adiționale privind rulajul la pariuri. Tot ce trebuie să faci pentru a primi banii este să ai contul tău Betano verificat și validat. Îți recomandăm să citești articolul special dedicat procesului de înregistrare Betano. Acolo, echipa noastră îți prezintă tot ce trebuie făcut pentru a avea un cont validad și verificat.

Iată câteva întrebări pe care este posibil să le ai în minte în acest moment. Ele sunt legate de desfășurarea campaniei Betano Master:

Ce se întâmplă în cazul în care un meci nu se joacă?

 • În cazul în care există o astfel de situație, trebuie să vezi dacă timp de o săptămână se va ajunge la un rezultat final pentru meciul în cauză. În caz că nu putem vorbi de stabilirea unui astfel de rezultat, recompensele și premiile alocate meciului zilei în cauză se vor transfera către următorul eveniment disponibil.

Ce se va întâmpla în cazul în care se va marca un autogol în meciul zilei?

 • Marcatorul autogolului nu este considerat un răspuns eligibil promoției. În cazul în care acest autogol va fi singura reușită a partidei, “făra gol” va fi considerat pariul castigator. Altfel, marcatorul primul gol (care nu este autogol) va fi considerat primul marcator al meciului.

Cum mă pot juca la Betano Master?

 • Pe perioada EURO 2020, tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „vreau să particip” asociat Betano Master de pe site-ul operatorului de pariuri. Participarea este gratuită, iar singurul lucru care îți rămâne de făcut este să oferi predicțiile tale pentru meciurile EURO 2020.

Pronosticuri Euro 2020 – Betano Pariuri

Trebuie să știi că pentru promoția Betano Master, inspirația și cunoștințele tale despre fotbal vor fi vârful de lance! Cu cât ești mai bine informat, dar și inspirat, cu atât ai mai multe șanse să răspunzi corect la întrebările Betano Master. În acest scop, echipa BETuri vine cu soluția – avancronici zilnice pentru cele mai tari evenimente din lumea sporturilor. Accentul va fi pus pe meciuri EURO 2020, dar nu neglijăm nici Copa America 2021.

Îți recomandăm să citești predicțiile noastre pentru partidele din faza grupelor, dar și pentru meciurile eliminatorii ce vor urma. Credem că vei găsi multe răspunsuri bune pentru Betano Master, chiar printre rândurile scrise de echipa noastră.

De asemenea, fii alături de noi și în grupurile de Facebook BETuri și Telegram BETuri. Acolo primești cele mai fresh ponturi, dar și Cota 2 azi și Biletul Zilei gratis. Informează-te și profită de șansa ta! Betano Master este o ocazie pe care nu ai voie să o ratezi!