netbet free bet tenis
Andrei ReF
27 aprilie 2021

NetBet Free Bet Tenis – Super Promoție pentru toți fanii tenisului!

NetBet Free Bet Tenis – Profită și tu de un pariu gratuit 50 RON din partea NetBet!

netbet sport
NetBet Free Bet Tenis – Pariu Gratis 50 RON
Pariază la NetBet, respectă condițiile promoției și poți primi un Free Bet de 50 RON!

NetBet Pariuri vine cu o promoție pentru toți fanii sportului! Pariază pe tenis la NetBet și poți primi un pariu gratuit în valoare de 50 RON! Profită și tu de ofertă!

Reguli de acordare

  • Netbet Free Bet Tenis este o promoție pe care o pot accesa toți clienții înregistrați la acest operator de pariuri sportive. Această ofertă este dedicată exclusiv tenisului și poate fi accesată de toți jucătorii care îndeplinesc o serie minimă de reguli.
  • Pentru a te înscrie la această promoție trebuie să plasezi un bilet combo PRE-LIVE (meciuri neîncepute) cu cel puțin 4 selecții și miză 20 de lei. În plus, fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de cel puțin 1,50.
  • Dacă pierzi un astfel de bilet pe un singur meci, NetBet îți oferă un FREEBET de maxim 50 de lei. Poți profita de el pentru a paria pe alte meciuri de tenis. NetBet Pariu Gratuit Tenis este o formă de recompensă pe care o poate primi fiecare jucător înregistrat la NetBet pariuri. Fiecare jucător care este înscris la free bet tenis NetBet va primi acest bonus în decurs de 24 de ore de la finalizarea ultimului pariu.
  • Este foarte important să ştii că dacă foloseşti funcţia de Cashout, biletul tău nu este luat în calcul pentru promoţie. Toate meciurile trebuie să finalizate pentru ca bonusul tău să fie în cele din urmă activat.

NetBet Free Bet Tenis

NetBet este o casă de pariuri care a apărut în 2001, dar care a ajuns destul de târziu pe piața din România. Pariorii au posibilitatea să plaseze bilete doar online la Netbet Pariu Gratuit Tenis. NetBet nu are agenții stradale, însă are oferte constant pentru toți clienții din mediul online.

Freebet tenis NetBet îți poate aduce câștiguri neașteptate de pe urma unor bilete pe care nu mai avea nicio speranță. Încearcă-ţi zilnic norocul şi beneficiază de cele mai bune oferte puse la dispoziţie.

Cum îți deschizi cont la NetBet Sport

Pentru a putea beneficia de promoția pariu gratuit tenis NetBet trebuie să îți deschizi un cont la acest operator de pariuri sportive. Pentru început, vom completa rubrica contul meu cu E-Mail, Parolă și moneda pe care o folosim.

Ulterior, vom completa Numele, Prenumele, Numele de Utilizator, dar și Data Nașterii la pasul al doilea. E foarte important să treci toate datele așa cum sunt scrise în buletin. La al treilea pas trebuie doar să completezi Codul Numeric Personal.

Ultimul pas este cel în care trebuie să treci orașul, adresa și numărul de telefon. La final trebuie să citești regulamentul și să bifezi că ești de acord cu termenii și condițiile. În plus, poți introduce un cod bonus. Nu uita că pe site ai un articol dedicat procesului de înregistrare cont NetBet.

Promoții și oferte NetBet Free Bet Tenis

Pe lângă oferta pariu gratuit tenis NetBet, această casă de pariuri îți oferă și posibilitatea de a obține alte bonusuri și oferte. Clienții noi beneficiază de un bonus de 500 de lei sub forma unui free bet.

Bonusul de bun venit nu este singura recompensă importantă oferită de această casă de pariuri. De exemplu, poți obține un FREEBET de 50 de lei dacă plasezi un bilet cu miză minimă 30 de lei și cel puțin șase meciuri cu o cotă maximă de 1.40. În cazul în care toate meciurile sunt pierdute, atunci poți câștiga un pariu gratuit de 50 de lei. Această ofertă este dedicată tuturor clienților Netbet și poate fi utilizată o singură dată pe săptămână.

Iubitorii de baschet sunt şi ei recompensaţi cu un pariu gratuit de 50 de lei dacă au un bilet cu cel puţin trei meciuri, miză minimă 50 de lei şi cotă minimă 1.50 la fiecare meci. În cazul în care una dintre selecţii este pierzătoare, atunci primeşti un free bet de 50 de lei.

NetBet este una dintre cele mai bine dezvoltate case de pariuri din România. Pe lângă ofertele foarte bune pe sport, există o serie de beneficii şi pentru clienţii care aleg varianta Casino sau varianta Loto. În plus, doar la această casă de pariuri din România poţi să joci table cu alţi jucători pe sume de bani reale.

NetBet Free Bet Tenis – Pe ce meciuri poţi rula bonusul

În oferta celor de la NetBet pariuri sportive găseşti zi de zi cele mai importante meciuri din circuitele ATP şi WTA. În plus, există un număr important de evenimente şi din circuitul Challengere sau ITF.

La turneele importante ai şi câte 35 de variante de pariuri din care poţi alege varianta câştigătoare. De altfel, NetBet a mai venit cu oferte personalizate pentru turneele de Grand Slam precum Australian Open, Roland Garros, Wimbledon sau US Open.

Poţi câştiga constant pariuri gratuite la aceste turnee de top, dar ai şi şansa unor cote excelente zi de zi.

În plus, dacă te crezi inspirat poţi miza în orice moment că Simona Halep sau alte sportive vor câştiga un turneu de Grand Slam. Pariurile antepost au şi ele o rubrică în oferta celor de la NetBet Sport şi le poţi accesa.

NetBet Sport te ajută să vezi cele mai tari meciuri de tenis

Operatorul de pariuri sportive are o gamă largă de evenimente sportive pe care le transmite live stream. Poţi şi tu să vezi cele mai tari meciuri de tenis din circuitul ATP, WTA sau Challenger pe platforma de pariuri.

La toate partidele unde apare simbolul NetBet TV este disponibilă transmisiunea live video a partidei. Pe lângă jocurile de tenis sunt disponibile şi meciurile din Euroligă, Serie A sau Cupa Angliei.

Transmisiunile live video te ajută să vezi în timp real desfăşurarea scorului, dar şi modul în care evoluează jucătorul sau echipa pe care ai mizat. În ultimii ani, tot mai multe case de pariuri aleg să transmită evenimente sportive în format live video pentru a oferi o experienţă cât mai plăcută jucătorului.

Concluzii NetBet Free Bet Tenis

Netbet Free Bet Tenis este una dintre cele mai interesante oferte pe care le-am întâlnit pe site-urile caselor de pariuri. Poţi avea câştiguri fabuloase la meciurile de tenis care se dispută pe toată durata anului sau poţi să te alegi în cel mai rău caz cu o nou şansă la câştigarea unui bilet.

Nu uita că la NetBet există oferte de la casele de pariuri atât pentru baschet, cât şi pentru fotbal. În plus, poţi câştiga bani şi la jocurile de table, o premieră. Spor(t) la pariuri inspirate alături de BETuri.ro!