netbet free bet esports
Viorel Berbece
15 martie 2021

NetBet free bet eSports. 50 RON Gratis pentru sporturile electronice

NetBet free bet eSports este una dintre cele mai interesante promoții oferite de casele de pariuri din România. Operatorul de pariuri sportive îți oferă un pariu gratuit de 50 de lei la fiecare fiecare 200 de lei pariați pe turneul momentului din secțiunea NetBet eSports.

netbet sport
Free Bet NetBet eSports 50 Lei
Îți place să pariezi pe eSports? Atunci asta e oferta cea mai bună pentru tine!
 • Săptămânal primești un free bet NetBet eSports de 50 de lei pentru fiecare 200 RON pariați.
 • Primești bonusul NetBet în maximum 72 de ore de la validarea ultimului eveniment pe bilet.
 • Nu ai condiții de rulaj pentru acest freebet!

Dacă nu ai cont încă la NetBet Sport, nu uita că beneficiezi și de o ofertă de bun venit foarte bună, de 500 RON gratis!

Regului pentru NetBet free bet eSports

Dacă vrei să beneficiezi de NetBet free bet eSports trebuie să cunoști o serie de reguli importante pentru acordarea bonusului:

 • Poți să primești acest bonus free bet NetBet eSports o singură dată pe săptămână.
 • Dacă vrei să beneficiezi de oferta freebet NetBet trebuie să accepți oferta din fereastra pop-up.
 • Dacă un meci a fost anulat, biletul tău combo va continua.
 • ATENȚIE! Meciurile de FIFA nu sunt luate în considerare la această promoție.
 • Bonusul de 50 de lei se acordă în maxim 72 de ore de la finalizarea ultimului meci eSports.
 • Freebeturile trebuie pariate o singură dată înainte de retragere. Nu există condiții de rulaj pentru acest bonus NetBet freebet eSports
 • Suma oferită ca bonus free bet trebuie pariată integral.
 • Bilete de tip sistem nu sunt luate în calcul la promoție. La fel se întâmplă și cu evenimentele anulate sau la care s-a folosit funcția cash out.
 • Doar jucătorii din România pot beneficia de această promoție.

Nu uita că ai și o ofertă bonus de bun Venit NetBet Sport de top, un freebet NetBet de 500 RON!

Cum te înregistrezi pentru NetBet pariu gratuit

Pentru a putea participa la promoții și oferte NetBet ai în primul rând nevoie de un cont de jucător. Site-ul este unul extrem de ușor de manevrat de orice iubitor al sportului. Pe lângă acest NetBet free bet esports vei vedea că te mai așteaptă și alte surprize.

Primul pas pentru înregistrare este să îți alegi o adresă de e-mail, o parolă și să selectezi țara și moneda pe care vrei să o joci. La pasul al doilea, ai nevoie de câteva date personale așa cum sunt ele în buletin. Numele de familie, prenumele, adresa sau CNP-ul sunt câteva dintre datele care sunt solicitate la NetBet înregistrare. După ce ai completat toate datele din buletin care îți sunt solicitate, NetBet Sport are nevoie de numărul tău de telefon în cazul în care confirmarea se face prin mesaj pe telefonul mobil.

La final trebuie să bifezi căsuța cu „Am citit și accept termenii și condițiile NetBet”. Tot la final poți bifa dacă îți dorești să beneficiezi de un bonus de bun venit sau dacă vrei să fii informat constant de ofertele puse la dispoziție de această casă de pariuri.

ATENȚIE. Toate datele introduse de tine la înregistrare trebuie să fie exact ca în buletin. Nu uita ca toate casele de pariuri licențiate trebuie să parcurgă procesul de verificare al contului pentru toți jucătorii. NetBet Sport nu poate aproba retrageri dacă nu este parcurs acest pas.

Alte oferte NetBet pariu gratuit și free bet eSports

În afară de NetBet free bet eSports, mai există și alte pariuri gratuite oferite de acest operator:

 • Dacă plasezi un bilet combo cu minim 3 selecții , o miză de cel puțin 50 de lei și o cotă de 1.5/selecție la meciuri de baschet, NetBet Sport îți oferă un bonus. În momentul în care biletul tău este pierdut pe un singur meci, operatorul îți returnează miza sub forma unui NetBet Freebet baschet de maxim 25 de lei pe care îl poți paria la live sau pre-live pe meciuri de baschet.
 • O promoție similară există și pentru meciurile de tenis. NetBet oferă un pariu gratuit de 50 de lei în fiecare săptămână dacă pariezi bilet pre-live cu minim 4 selecții și o valoare de cel puțin 20 de lei și o cotă minimă de 1.5/fiecare meci. La fel, pe același criteriu ai și un free bet Netbet pe fotbal.
 • NetBet Sport are și un bonus de tip ”pariu acumulator” prin care îți poți majora câștigul. Ideea este foarte simplă: cu cât alegi mai multe meciuri, cu atât câștigi mai mulți bani. Astfel, dacă pariezi pe 3 meciuri suma pariată crește cu 3 %, la un bilet cu 4 meciuri ajunge la 5%, iar la un bilet cu 8 evenimente îți mărești potențialul câștig cu 23 la sută. Regula se aplică pentru următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, Baseball sau Fotbal American.

Concluzii bonus NetBet free bet eSports

Bonusul NetBet freebet eSports este unul dintre cele mai ușoare de accesat în meciul caselor de pariuri. Tehnologia a avansat și poți în fiecare zi să beneficiezi de astfel de pariuri spectaculoase la jocurile E-Sports. Meciurile virtuale sunt prezente zi de zi în oferta celor de la NetBet ș poți câștiga sume impresionante, dar și bonusuri uriașe. Alege acum oferta de pariuri potrivită și priază informat și inspirat alături de BETuri.ro!