netbet free bet bilete combo
Andrei ReF
5 mai 2021

NetBet free bet bilete combo – Pierzi pe linie? Primești banii înapoi

NetBet Free Bet Bilete Combo – Poți primi 50 RON săptămânal pentru pariurile tale!

netbet sport
NetBet Free Bet – 50 RON în fiecare săptămână
Biletele necâștigătoare se transformă în câștig!

Pentru biletele necâștigătoare, NetBet vine cu această ofertă de neratat! În fiecare săptămână, poți câștiga 50 RON din pariurile necâștigătoare!

Reguli de acordare

NetBet free bet bilete combo este una dintre cele mai bune oferte de care pot beneficia clienții acestui operator de pariuri sportive. Noua promoție pregătită de această casă de pariuri te ajută să treci mai ușor peste o zi neinspirată.

  • Pentru a fi eligibil la această promoție trebuie să alegi 6 meciuri cu o cotă maximă de 1.40 fiecare și o miză minimă de 30 de lei. Dacă toate meciurile de pe bilet sunt pierdute, vei primi înapoi miza plasată, maxim 50 de lei pe săptămână. NetBet pariu gratuit vine la pachet cu mai multe oferte din portofoliul casei de pariuri. Despre ele vom discuta mai jos.
  • Revenind la acest NetBet free bet bilete combo, trebuie să știi că nu sunt luate în calcul biletele la care se folosește butonul Cash Out. Dacă ai un meci din secțiunea NetBet Special, atunci nu te vei califica la această promoție.
  • După ce beneficiezi de acest bonus, freebetul se pariază o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combo pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a retrage banii.
  • NetBet free bet bilete combo este o ofertă pe care nu o găsești la toate casele de pariuri. Acest sistem de bonusare vine în sprijinul pariorilor mai puțin norocoși. Oferta NetBet bilet pierzător este adresată tuturor clienților care au împlinit 18 ani, de altfel nici nu poți să îți deschizi cont fără să ai vârsta majoratului.

NetBet free bet bilete combo nu este singura promoție

NetBet îți oferă posibilitatea de a avea cote mărite la anumite meciuri prin funcția NetBet Plus. Caută pe site partidele marcate cu logo-ul NetBet Plus și beneficiază de câștiguri mai mari. Pe lângă NetBet bilet combo 6 selecții, mai poți să beneficiezi și de un bonus impresionat la înregistrare. Fiecare client primește un Pariu Fără Risc de 500 de lei la înregistrare.

Pentru a beneficia de super oferta de bun venit trebuie să îți faci cont și să realizezi o depunere. Plasezi un pariu pe orice sport, fie live, fie pre-live sau faci un bilet din cote de minim 1,5 fiecare eveniment. Dacă biletul pus de tine este necâștigător, atunci primești FreeBet 100% din suma pariată. Promoția se aplică până la un maxim de 500 de lei. De exemplu, dacă pariezi 400 de lei și pierzi, atunci primești înapoi suma respectivă.

Banii sunt formă de FreeBet îi primești în aproximatitv două ore la momentul în care pariul a fost stabilit ca pierzător. Primești notificare în contul tău de jucător, dar și e-mail. Acest pariu gratuit NetBet se pariază o singură dată pe orice sport, o cotă minimă de 1.60 sau sistem combinat pe mai multe evenimente. Fiecare selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.60, iar cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 8 zile.

La NetBet găsești unele dintre cele mai tari oferte dintre toate casele de pariuri. Pe lângă NetBet free bet bilete combo, în portofoliul casei de pariuri mai găsești și oferte speciale la tenis și baschet. De-asemenea Euro 2020 vine cu oferte speciale pentru golgheterul competiției.

De exemplu, dacă pariezi 150 de lei pe Kylian Mbappe că va fi golgheter la principala competiție europeană din această vară, NetBet îți oferă un free bet de 25 de lei pentru fiecare gol marcat de francez.

Cât de greu este să deschizi un cont la NetBet?

NetBet Sport a intrat agresiv pe piața pariurilor online din România și a creat o comunitate importantă. Acest lucru a fost posibil grație unor promoții și oferte de top. Fiecare client poate obține astfel de bonusuri, dar pentru acest lucru are nevoie în primul rând de un NetBet cont nou.

Clienții noi pot beneficia de un bonus de 500 de lei la înregistrare sub forma unui free bet. Procesul de înregistrare este unul simplu și ușor de parcurs. Pentru a te înregistra ai nevoie de o adresă de e-mail, datele de buletin, precum adresa la care locuiești, CNP, Nume și Prenume. După ce a parcurs tot procesul de înregistrare îți poți începe activitatea și poți depune primii bani în contul tău.

Un lucru deosebit de important în momentul înregistrării este să folosești datele tale personale și nu informații eronate sau fictive. Înainte de prima retragere va trebui să parcurgi procesul de verificare. Verificarea contului este o condiție obligatorie înaintea primei retrageri și trebuie să te pregătești cu o poză cu buletinul, un extras de cont sau o dovadă de reședință, precum și o poză cu cardul de pe care ai făcut depunerea. În cazul în care ai probleme, poți lua legătura cu specialiștii NetBet prin live chat.

NetBet free bet bilete combo, un alt fel de ofertă

Netbet bilet combo 6 selecții este o ofertă specială pe care nu o găsești pe toate site-urile de pariuri. Cei mai mulți dintre operatorii de pariuri sportive îți oferă șansa să câștigi bonusuri la biletele câștigătoare, însă doar la Netbet beneficezi de o astfel de recompensă pentru un bilet necâștigător.

Practic, dacă ai o zi proastă și nu prinzi niciun meci, tot te alegi cu o nouă șansă de a paria. Oferta NetBet pariu gratuit bilete combo este adresată tuturor clienților și poți să primești 50 de lei pe săptămână.

Concluzii NetBet free bet bilete combo

Cu NetBet free bet bilete combo și cele mai neinspirate zile pot aduce o rază de speranță pe strada ta. Chiar dacă pierzi toate meciurile de pe bilet, ai totuși șansa de a beneficia de acest pariu gratuit Netbet care te poate ajuta să îți ridic câștigurile.

Îți recomandăm să urmărești constant site-ul nostru, deoarece te vom ține la curent cu toate ofertele și promoțiile oferite de casele de pariuri. În plus, pe BETuri.ro găsești analiza celor mai interesante meciuri de fotbal, tenis sau baschet. Biletul Zilei și Cota 2 sunt două proiecte care îți pot aduce câștiguri zi de zi în contul tău. Pe BETuri găsești analize și pronosticuri pentru cele mai interesante evenimente din lumea sportului. Pariază inspirat și profită de fiecare ofertă!