netbet free bet baschet
Viorel Berbece
11 martie 2021

NetBet free bet baschet. Pariu gratuit de 25 RON

NetBet free bet baschet 25 RON este o promoție surprinzătoare și inedită oferită de unul din cei mai apreciați operatori din lumea pariurilor online. Free bet NetBet Sport 25 lei este oferta perfectă pentru iubitorii baschetului! Află cum poți profita și tu de acest bonus NetBet!

Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre acest operator în recenzia NetBet Sport, dar și în articole variate din zona de Ghid Pariuri. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Ai parte de cele mai tari ponturi pe pagina de Ponturi Pariuri.

netbet sport
Free Bet 25 RON pe Baschet de la NetBet
Pariezi relaxat pe baschet cu NetBet!

Plasezi un bilet de minimum 50 Lei pe baschet, 3 selecții. Ai pierdut pe un singur meci? Nicio problemă, primești un 25 Lei free bet de la NetBet Sport!

Free bet NetBet. Care sunt regulile promoției?

De câte ori nu ți s-a întâmplat să fii aproape de a câștiga un bilet, dar, în cele din urmă, ți-a lipsit un pic de noroc. Ai nimerit toate rezultatele mai puțin unul singur. Pentru a-și consola clienții, acest operator a inventat NetBet free bet baschet. Este încă o dovadă că NetBet își respectă jucătorii.

Tot ce trebuie să faci este să ai un bilet format din minim 3 meciuri de baschet. Dacă biletul tău este pierdut din cauza unei singure partide, agenția îți returnează miza sub forma unui pariu gratuit NetBet de 25 RON. Acesta poate fi jucat mai departe pe un bilet live sau pre-live cu selecții din baschet. Îți vom explica în continuare regulile complete ale acestei promoții.

Pentru a profita de NetBet free bet baschet trebuie mai întâi să intri în contul tău de jucător și să mizezi 50 RON pe un pariu combo care are cel puțin 3 selecții din lumea baschetului. O regulă foarte importantă a promoției se referă la faptul că evenimentele trebuie să fie alese înainte de începutul lor. Practic este vorba de pariuri pre-live. Totodată, cota minimă a fiecărui meci selectat trebuie să fie de 1.50.

Alte reguli ale promoției NetBet free bet baschet

  • Dacă pariul tău este pierdut din cauza unui singur meci, vei primi un pariu gratuit în valoare de 25 RON.
  • Freebet-ul poate fi plasat pe bilete combo sau single cu selecții din baschet.
  • Ai la dispoziție 24 de ore pentru a folosi Free bet NetBet Sport.
  • Vei primi un singur pariu gratuit pe săptămână la această promoție.
  • Nu se califică pentru ofertă, pariurile plasate folosind freebet-uri.
  • Pariurile din secțiunea NetBet Special – Cote Mărite nu sunt incluse pentru Netbet free bet Baschet.
  • În decurs de 48 de ore de la pierderea pariului, Freebetul va fi creditat în contul tău de jucător.

Pariul gratuit oferit de NetBet poate fi folosit o singură dată pe un bilet single sau pe unul combo din secțiunea Baschet a operatorului. Jucătorii trebuie să parieze pe evenimente cu o cotă minimă de 2.00. Această regulă se aplică și pentru biletele formate din mai multe meciuri. Dacă pariul plasat este câștigător, clientul va primi profitul în bani reali.

Atenție! Vei pierde acest freebet dacă ai plasat o sumă mai mică decât 25 RON (valoarea pariului gratuit). Dacă un eveniment pe care ai pariat și-a schimbat cota în 1.00 sau dacă pariul a fost închis prin opțiunea cashout, trebuie să știi că NetBet free bet baschet va fi considerat pierdut.

Oferta de pariuri baschet de la NetBet Sport

Casa de pariuri NetBet Sport are o ofertă bogată și diversificată când vine vorba de competițiile de baschet. Ai la dispoziție cele mai tari ligi pentru a participa la această promoție: NBA, Liga ACB (Spania), Lega A (Italia), Euroliga, Cupa Europei, Campionatul Rusiei, Liga din Turica, Liga Națională de baschet.

De asemenea, sunt incluse în ofertă și meciuri de calificare la EuroBasket, FIBA Asia sau FIBA Afrobasket. Verifică des această secțiune a operatorului și vei găsi și alte ligi precum cele din Lituania, Portugalia, Finlanda sau Marea Britanie.

Nu uita că ai ponturi baschet bune, mai ales din NBA, pe BETuri.ro. Așa că îți va fi ușor să compui bilete inspirate.

NetBet free bet baschet. Cum faci o înregistrare?

Pentru a obține orice pariu gratuit NetBet, mai întâi trebuie să-ți creezi un cont de jucător. Acest proces poate fi parcurs în doar câțiva pași. Accesează linkul din oferta de mai sus și apasă apoi butonul ”Înregistrează-te”.

Ulterior, ai de completat câteva informații precum: CNP, data nașterii, adresa, nume utilizator și parolă cont. După ce ai încheiat acest proces, vei primi un email de verificare și confirmare. Din acel moment ai devenit client la NetBet.

Prinde și un Bonus de Bun Venit de 500 RON!

În general, cadourile se țin lanț la NetBet, iar acest lucru este evident din prima secundă în care ai pășit în lumea construită de acest operator. După înregistrare, un bonus de bun venit te așteaptă sub forma unui pariu fără risc de până la 500 RON.

Pentru a recepționa acest bonus de bun venit NetBet Sport trebuie să joci primul pariu pe un bilet cu cotă minimă de 1.50 (Atenție: la biletul multiplu fiecare pronostic selectat trebuie să aibă cota de minim 1.50). Poți să plasezi biletul pe evenimente live sau pre-live din orice sport. Dacă primul tău pariu plasat la NetBet este necâștigător, primești un freebet egal cu valoarea mizei utilizate. Suma maximă pe care poți s-o încasezi este de 500 RON.

NetBet free bet baschet. Ce alte promoții oferă operatorul?

La acest operator există mereu promoții și tot felul de cadouri săptămânale. Tot ce trebuie să faci este să urmărești pagina NetBet pariuri sportive. Ce bonusuri mai există în afară de NetBet free bet baschet?

Nu mai sta pe gânduri și profită de orice oportunitate împreună cu această casă de pariuri online. Bonusul NetBet free bet baschet îți stă la dispoziție o dată pe săptămână. Nu uita să verifici mereu pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri. Găsești acolo ultimele promoții ale celor mai populare agenții din România.

Pariază inspirat și bucură-te de fiecare ofertă!