netbet bonus 150 ron
Cristi Geiger
16 septembrie 2021

NetBet Bonus 150 RON – Bonus 200% la Depunere NetBet

NetBet Bonus 150 RON este numele celei mai noi promoții la pariuri online. NetBet oferă tuturor clienților un bonus de până la 100 lei valabil pentru oferta de pariuri sportive Netbet.

netbet sport
NetBet Bonus 150 RON
Primești 100 lei bani bonus la o depunere de 50 RON
Cod bonus: 50SPORT

Deschide-ți cont la NetBet și primești 100 lei la prima ta depunere! Profită de bonus și pariază pe meciurile de top!

Promoția NetBet Bonus îți oferă dublul sumei depuse de tine. Dacă alegi să depui 50 RON, NetBet Bonus îți oferă alți 100 RON pe lângă depozitul realizat de tine. Întâi de toate, trebuie să șii că este nevoie să folosești cod bonus NetBet 50SPORT la înregistrare.

Hai să vedem care sunt pașii pe care trebuie să-i faci pentru a profita și tu de NetBet Bonus 150 RON:

Etape NetBet bonus 150 RON – Cod Bonus NetBet

Etapa numărul 1 – primul pas pentru NetBet Bonus 150 RON!
  • Prima etapă de care trebuie să treci este completarea formularului de înregistrare NetBet. Cu un cont nou NetBet, ești gata să te bucuri la maximum de cote și evenimente sportive de top!

Dacă ești nou în lumea pariurilor sportive, trebuie să știi că este foarte ușor să-ți faci un cont nou NetBet. Este un proces simplu care durează doar câteva minute. În ajutorul tău vin articolele ghid de pe site-ul nostru. Înregistrare NetBet te va ajuta să înțelegi totul despre acest proces!

Să continuăm cu a doua etapă din cadrul NetBet Bonus 150 RON!
  • Asigură-te că ai treci cod bonus NetBet 50SPORT în secțiunea special dedicată din formularul de înregistrare. Apoi, trebuie să faci o depunere de minimum 50 de lei și să plasezi un pariu online. Trebuie să reții faptul că pentru NetBet Bonus 150 RON nu sunt eligibile depunerile cu ajutorul Paysafe, TopPay, Smith&Smith, Neteller sau Skrill.

Dacă este prima oară când auzi aceste nume, aruncă un ochi pe depunere NetBet. Acolo poți găsi multe informații utile legate de cum faci o depunere NetBet, dar și care este specificul fiecărei metode de depunere.

După ce plasezi pariul, în termen de maxim 72 de ore ți se va acorda suma bonus în conformitate cu depunerea realizată de tine. Condițiile de rulaj ale bonusului nu sunt deloc complicate. Ce înseamnă rulaj la pariuri sportive? Foarte simplu: suma câștigată de tine trebuie pariată de 6 ori până să poți retrage banii. Îți recomandăm să abordezi cu multă răbdare această etapă din NetBet Bonus 150 RON. Contează pentru rulaj și pariurile câștigate, bineînțeles! Rulajul nu înseamnă că trebuie să pierzi banii, ci doar că trebuie să fii cumpătat și să adopți o atitudine rezervată și cerebrală. NetBet impune o cotă minimă de 1.60 pe care ai voie să pariezi pentru ca rulajul să fie luat în calcul.

Așadar, îți recomandăm să ții cont și de ponturile oferite de noi zilnic în rubricile Cota 2 și Biletul Zilei. În secțiunea de Ponturi Fotbal găsești avancronici pentru cele mai tari meciuri din Sport, indiferent că vorbim de fotbal, tenis sau baschet. De asemenea, analizăm cu grijă și super cursele din Formula 1!

Bonus de Bun Venit NetBet – Cod Bonus NetBet

Pe lângă NetBet Bonus 150 RON, trebuie să știi că clienții noi pot profita de un bonus de bun venit NetBet în valoare de până la 500 lei. Premiul este acordat sub forma unui freebet NetBet astfel:

Doar ce ți-ai deschis un cont nou NetBet și ești gata să pui primul tău pariu. În cazul în care inspirația te trădează la acest prim pariu, NetBet îți returnează suma. Pe scurt, nu ai cum să pierzi prima dată când joci la NetBet. Să zicem că alegi să mizezi pe un meci de Champions League, Barcelona – Bayern Munchen. Cota pentru victoria nemților este de 2.00. Dacă alegi să plasezi 100 lei pe victoria acestora și Bayern câștigă, câștigi și tu 200 lei. Dacă Barcelona nu pierde partida, nu pierzi nici tu pariul. Bonus de bun venit NetBet îți dă cei 100 lei înapoi sub forma unui pariu fără risc! Promoția este valabilă până în pragul sumei de 500 lei.

În concluzie, iată cum arată scenariul ideal pentru tine: NetBet îți asigură un prim pariu în valoare maximă de 500 lei. Dacă alegi să mizezi pe o cotă 2 acest prim pariu, câștigi 1000 lei dintr-un foc. Dacă, totuși, pariul este pierzător… tu nu pierzi nimic! Ai o nouă șansă de a juca cei 500 lei pe un alt rezultat, iar BETuri.ro oferă ponturi gratis zi de zi, special pentru tine!

Concluzii – Cod Bonus NetBet

NetBet bonus 150 RON este o ofertă bună pentru fiecare parior care dorește să obțină un avantaj substanțial. Startul de sezon propune meciuri în competiții de top din sportul mondial, iar dublarea primului tău depozit nu îți poate aduce decât mai multe șanse de câștig! Bineînțeles, condiția principală este să nu te lași dus de val și să te folosești de cât mai multe informații atunci când iei in calcul un anumit pariu.

Alătură-te grupurilor noastre de Facebook și Telegram BETuri dacă vrei să fii la curent cu cele mai fresh ponturi! De asemenea, secțiunea Ghid Pariuri poate fi un adevărat as în mâneca oricărui parior, fie că vorbim de începători sau experimentați!

Îți urăm mult succes și multe bilete verzi!

netbet sport
NetBet Bonus 150 RON
Primești 100 lei bani bonus la o depunere de 50 RON
Cod bonus: 50SPORT

Deschide-ți cont la NetBet și primești 100 lei la prima ta depunere! Profită de bonus și pariază pe meciurile de top!