getsbet bonus la prima depunere
Cristi Geiger
18 februarie 2022

Getsbet bonus la prima depunere – Ai 100% până la 200 lei!

4.6/5 - (9 votes)

Dacă alegi să-ți deschizi un cont nou la Getsbet, trebuie să știi că primești un Getsbet bonus la prima depunere EXTRA, pe lângă bonusul de bun venit Getsbet!

Așadar, pe lângă suma de 600 lei poți intra imediat și în posesia bonusului EXTRA. Pare să fie o ocazie importantă pentru toți jucătorii de a crește miza cu care atacă cele mai tari evenimente sportive!

gets bet pariuri sportive
Gets Bet – Prima depunere îți aduce bani EXTRA!
Îți deschizi cont, primești bonus de bun venit + bonus Extra

Dacă te-a bătut gândul să-ți deschizi un cont la Gets Bet și nu ai făcut-o până acum, ai făcut foarte bine!

Gets Bet vine cu o propunere cel puțin indecentă: Bonus de Bun Venit + 100% până la 200 lei la prima depunere bani EXTRA. Astfel, pachetul de bun venit devine monstruos!

Bonus la prima depunere Getsbet – Reguli de care trebuie să ții cont

Bun. Ți-am spus mai sus care sunt beneficiile, însă este momentul să aflăm și care sunt regulile acestei promoții marca Getsbet.

Oferta Getsbet bonus la prima depunere se adresează tuturor utilizatorilor nou-înregistrați. Așadar, este nevoie să-ți deschizi un cont nou la Getsbet pentru a beneficia de acest bonus substanțial. Din păcate, cei care și-au deschis deja cont la Getsbet nu se vor putea bucura de cei 200 lei promoționali.

Apasă pe „Vreau Oferta!” de mai sus și vei fi redirecționat instant către pagina promoțională care te interesează.

Cum funcționează Getsbet bonus la prima depunere?

Ai decis să-ți deschizi contul Getsbet, iar acum ce urmează? Nimic mai simplu. Pe lângă pachetul de bun venit Getsbet, o primă depunere este necesară și pentru bonusul de până la 200 de lei oferit de operator. Acest depozit trebuie să aibă loc în aceeași zi în care ai făcut și înregistrarea noului cont Getsbet. Dacă alegi să depui 100 de lei, să zicem, în Balanța Sport (aici trebuie să faci depunerea ca să primești bonusul) Getsbet îți oferă 100% din această sumă. Se ajunge la un total de 100 lei + 100 lei acordați de Getsbet.

Pentru a putea face o retragere cu banii câștigați, trebuie să satisfaci un rulaj de x4 (asta înseamnă să pariezi suma depusă + suma primită de cel puțin 4 ori). Te vor ajuta să duci la bun sfârșit acest rulaj doar pariurile plasate pe piața de pariuri sportive, iar cota minimă a evenimentelor pe care alegi să mizezi trebuie să fie de cel puțin 1.50.

O altă regulă de care trebuie neapărat să ții cont este că doar pariurile de maxim 50 RON te vor ajuta să rulezi suma câștigată. Orice pariu care depășește acest prag maximal nu va contribui la rulaj, însă îți va aduce profit în cazul în care pariul este câștigător. Ai la dispoziție 15 zile pentru a face cu succes rulajul bonusului, așa că nu ai motive de îngrijorare.

Să analizăm și cazul în care dorești să faci o depunere mai mare de 100 RON. Să zicem că alegi să depui 400 lei ca prim pas pentru Getsbet bonus la prima depunere. În această situație, vei avea la dispoziție 400 RON (depunerea ta inițială) + 200 RON (bonusul MAXIM acordat de către Getsbet).

Pe ce poți paria cu bonusul Getsbet prima depunere?

Răspunsul simplu: pe ce vrei tu! Răspunsul complex: pe absolut tot ce-ți face cu ochiul din oferta pariuri sportive Sportingbet. Echipa noastră îți propune analize pentru cele mai tari evenimente din lumea sportului, zi de zi. Fotbalul, tenisul, baschetul sau chiar handbalul de cel mai înalt nivel este pe BETuri.

În plus, zilnic îți oferim ponturi în cadrul rubricilor de tip Cota 2 și Biletul Zilei gratis. Credem că și aceste pronosticuri îți pot fi de ajutor când simți că ai nevoie de un plus de inspirație!

gets bet pariuri sportive
Gets Bet – Prima depunere îți aduce bani EXTRA!
Îți deschizi cont, primești bonus de bun venit + bonus Extra

Dacă te-a bătut gândul să-ți deschizi un cont la Gets Bet și nu ai făcut-o până acum, ai făcut foarte bine!

Gets Bet vine cu o propunere cel puțin indecentă: Bonus de Bun Venit + 100% până la 200 lei la prima depunere bani EXTRA. Astfel, pachetul de bun venit devine monstruos!

Concluzii – Getsbet Bonus 100% EXTRA

Noi credem că este o ocazie bună pentru tine să pui mâna pe un bonus de bun venit multiplicat, așa cum este cazul de față. Getsbet îți oferă și bonusul de bun venit standard, iar Getsbet bonus la prima depunere vine ca un plus la oferta inițială. Cu cât ai mai multe bonusuri, cu atât cresc și sansele de câștig!

Noi îți suntem alături cu toate informațiile necesare. De la înregistrare Getsbet, metode de depunere Getsbet și retragere Getsbet sau chiar contact Getsbet!

Pariază inspirat și câștigă nelimitat!