winner happy hour
Cristi Geiger
20 noiembrie 2021

Winner Happy Hour – Premii Cash cu Winner online!

5/5 - (1 vote)

Cu promoția Winner Happy Hour ai parte de premii în valoare de până la 20.000 lei. Din acest articol afli cum poți profita și tu de această ofertă, dar și care sunt condițiile pe care le ai de respectat. Să începem!

winner pariuri sportive
Winner Happy Hour – Premii în bani, bunuri sau tichete promoționale!
Ai parte de sume considerabile de bani – până la 20.000 lei!

Pariezi la timpul potrivit și-ți iei ușor banii înapoi, dacă nu chiar mai mult!

Winner Happy Hour se desfășoară pe platforma de jocuri Winner (site-ul operatorului de pariuri) până la finalul anului curent. Winner pariuri va organiza sesiuni de joc în care participanții. În funcție de specificul fiecărei sesiuni, beneficiezi de premii diferite. Practic, fiecare sesiune în parte poate oferi premii de natură diferită. Vorbim aici fie de premii în bani, premii în bunuri sau tichete promoționale cu care poți lua parte la tombola Winner Happy Hour. Despre toate aceste tipurri de câștiguri vom vorbi puțin mai târziu în acest articol!

Aceste sesiuni Winner au o durată cuprinsă între 1 oră și 6 ore. Acest lucru poate să difere de la sesiune la sesiune, însă nu este un motiv de îngrijorare. Winner online va publica pe site anunțuri legate de startul fiecărei sesiuni în parte cu cel puțin 2 ore înainte de startul fiecărei promoții în parte. Așadar, fiecare participant va fi anunțat din timp cu privire la startul unei astfel de sesiuni.

În aceste anunțuri vei regăsi detalii exacte legate de ora la care începe fiecare sesiune Winner Happy Hour, dar și informații privind premiile și natura acestora (premii în bani, tichete sau bunuri). Promoția este valabilă atât pentru zona Winner Casino, cât și pentru cei care preferă Winner pariuri sportive! Mecanismul campaniei este același, fiind organizate sesiuni de Winner Happy Hour pentru ambele zone de joc.

Tipuri de premii Winner Happy Hour

  • Premii Happy Hour Winner în bani – premiile în bani din cadrul promoției Winner Happy Hour au o valoare totală cuprinsă între 500 – 20.000 lei pentru fiecare sesiune în parte. În cazul în care câștigi un premiu în bani, trebuie să știi că acesta va fi transferat în contul tău Winner. Acest etapă se va finaliza în decursul a cel mult 24 de ore. Un detaliu important este rulajul necesar premiilor în bani – NU este necesar rulajul acestor sume câștigate cu Winner Happy Hour. Iar pariul minim este de 5 lei!
  • Premii în bunuri – dacă reușești să câștigi un astfel de premiu, el va fi livrat către adresa din contul tău Winner.
  • Premii sub formă de tichete – cu tichetele din cadrul Winner Happy Hour te poți înscrie la extragerile săptămânale ale promoției Winner. Trebuie să știi că șașnsele tale la câștig cresc direct proporțional cu numărul de tichete Winner deținute. Astfel, dacă reușești să strângi mai multe tichete decât ceilalți participanți, șansele tale de a câștiga vor crește și ele. Nu trebuie neglijat aspectul norocului, însă. Chiar dacă un număr mai redus de tichete înseamnă mai puține șanse de câștig, asta nu înseamnă că te poți considera învins de la început. Cu șansa de partea ta, poți fi chiar tu câștigătorul extragerilor săptămânale!

Pe ce poți paria la Winner online?

Oferta de pariuri sportive este suficient de bogată astfel încât să-i satisfacă pe cei mai mulți dintre pariori. În grila de pariuri găsești cele mai tari competiții din sportul mondial. Poți să pariezi liniștit pe meciurile din Liga Campionilor sau pe baschetul de top din NBA. În oferta de pariuri de la Winner poți să pariezi inclusiv pe cornere, șuturi pe poartă ale jucătorilor sau metode de marcare a golurilor.

Winner Happy Hour are toate datele pentru a deveni promoția momentului în materie de pariuri online, ținând cont de cât de bine arată oferta de pariuri de la Winner!

Alte informații despre Winner

Dacă nu ai mai jucat până acum la acest operator de pariuri, echipa noastră ți-a pregătit o serie de articole care îți pot fi foarte utile:

Te așteptăm alături de noi și pe Facebook și Telegram BETuri. Acolo ai parte de niște extra-inspirație atunci când vine vorba de pronosticuri sportive!

winner pariuri sportive
Winner Happy Hour – Premii în bani, bunuri sau tichete promoționale!
Ai parte de sume considerabile de bani – până la 20.000 lei!

Pariezi la timpul potrivit și-ți iei ușor banii înapoi, dacă nu chiar mai mult!