winner cont
Ciuvni
10 iunie 2023

Cont Winner – Cum îmi fac cont la Winner?

4/5 - (2 votes)

Următorul articol despre Cont Winner te va ajuta să iei cele mai bune decizii și să te lămurească cu toate aspectele care țin de acest proces. Iată ce poți afla în continuare:

 1. Cum deschid cont Winner?
 2. Winner Înregistrare – Informații necesare pentru deschiderea unui cont nou Winner.
 3. Cum fac verificare cont Winner?
 4. Cum îmi resetez parola la contul meu Winner?
 5. Care sunt beneficiile care vin odată cu un cont la Winner?

Pentru a putea utiliza integral serviciile oferite de această casă de pariuri trebuie să deschideți un Winner cont. Astfel veți putea profita de competițiile preferate și de tot felul de bonusuri speciale. În plus, veți avea siguranța de a depune și de a retrage banii în orice moment.

Operatorul este cunoscut în toată țara și are mai multe secțiuni care oferă satisfacție tuturor pasionaților de jocuri de noroc. Cu Winner inregistrare ai acces total la categoriile: Slots, Live Cazinou, Loto, Virtuale sau Pariuri live.

Îți prezentăm mai departe tot procesul de deschidere cont Winner, dar și regulile și benefeciile care te așteaptă ulterior. Nu uita să accesezi secțiunea Recenzii unde vei găsi toate informațiile importante despre această casă de pariuri. De asemenea, urmărește pagina Biletul Zilei pentru cele mai tari ponturi din lumea sportului.

1. Cum deschid cont Winner?

Winner inregistrare este primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a utiliza serviciile propuse de acest operator. Tot procesul de deschidere cont Winner durează doar câteva clipe și decurge ușor și fără complicații.

Mai intâi trebuie să intri pe site-ul Winner.ro și să apeși butonul ”Înregistrează-te”. Acesta este amplasat în partea dreaptă a ecranului și este cuprins într-un chenar galben. Apoi, pentru a crea un Winner cont trebuie să completezi un formular simplu care conține trei căsuțe:

 • număr de telefon;
 • adresă de e-mail;
 • parolă.

Te sfătuim, ca de obicei, să ai grijă în momentul în care alegi parola. Aceasta trebuie să fie sigură și să nu fie divulgată nimănui.

Până în acest punct nimic nu a fost complicat. Te asigurăm că și mai departe procesul Winner inregistrare va fi la fel de simplu și nu te va stresa deloc. Nu uita că doar dacă ai peste 18 ani te poți înscrie pe platforma Winner online.

2. Winner Inregistrare – informații necesare

Următorul pas constă în furnizarea informațiilor generale. Practic, tot ce trebuie să faceți este să completați un formular de înregistrare online. Atenție! Este important să știți că nu aveți voie să acordați acces la Winner cont unui minor sau unei alte persoane.

Informațiile pe care le veți oferi în cadrul procesului Winner inregistrare sunt cele pe care vi le cere orice alt operator de jocuri de noroc care are licență în România. Iată categoriile pe care trebuie să le bifați:

 • data nașterii;
 • sexul;
 • prenumele și numele jucătorului;
 • adresa de domiciliu, conform buletinului;
 • codul numeric personal (CNP);
 • informații despre cetățenie sau rezidență fiscală;
 • adresă de e-mail valabilă;
 • nume de utilizator unic.

Dacă la un moment dat apar schimbări (nume, adresă, buletin), veți putea modifica datele furnizate după ce ați făcut deschidere cont Winner, editând setările sau apelând la Servicul Clienți oferit de agenția de jocuri de noroc.

3. Verificare cont Winner

Ultimul detaliu din cadrul procesului de înregistrare se numește KYC (Know your customer). Acesta este un pas obligatoriu pentru orice operator licențiat ONJN. După înregistrare este nevoie să trimiți o poză color cu buletinul tău, prin secțiunea de încărcare a documentului din contul tău personal. Este recomandat să foloseşti o cameră digitală sau un smartphone pentru ca pozele documentelor să fie cât mai clare.

Procesul de verificare KYC durează, de regulă, cel mult până la 12 ore. În cazuri excepționale, termenul poate fi extins până la 72 de ore. E important de ținut minte că un jucător poate avea doar un singur cont. În cazul în care o persoană a deschis mai multe conturi, operatorul are dreptul să le închidă.

4. Winner Login – Resetarea parolei

Dacă ai pierdut parola sau vrei să o schimbi din motive de siguranță trebuie să intri pe site și să urmezi câțiva pași:

 • Alege opțiunea: „ți-ai uitat parola/nume de utilizator”;
 • Introdu numele de utilizator sau adresa de e-mail înregistrată;
 • Trimite solicitarea;
 • Vei primi un e-mail automat cu instrucţiuni suplimentare.

Dacă însă nu te descurci cu acești pași, poți apela la asistența Winner care vă vor îndruma spre pașii detaliați.

5. Beneficii Winner Cont

Procesul Winner inregistrare durează doar câteva minute. Vei primi toate îndrumările necesare pe site-ul operatorului astfel încât lucrurile să decurgă cât mai simplu. După ce ai încheiat procesul de deschidere cont Winner e timpul să te bucuri de oferte și beneficii. Ai mai întâi un bonus de bun venit care-ți poate aduce câștiguri frumoase. După ce ți-ai creat contul ești răsplătit pentru loialitate cu un bonus de pâna la 700 RON. Acesta este valabil pentru primele 4 depuneri. Poți vedea cum faci o depunere Winner chiar pe site-ul nostru la secțiunea ghid pariuri.

Alte oferte disponibile în acest moment sunt:

Toate informațiile despre cei mai populari operatori din România se găsesc pe Beturi.ro la pagina Recenzii, iar dacă vrei să verifici ultimele oferte te invităm să intri la secțiunile Top Case Pariuri și Oferte Case Pariuri.

Joacă responsabil și bucură-te de fiecare experiență! Intră pe grupul de Telegram BETuri pentru ponturi bune.