winner contact
C.R.
23 septembrie 2021

Winner contact – Cum comunică operatorul

5/5 - (1 vote)

Din fericire, la acest operator sunt rare situațiile în care veți întâmpina probleme, iar acestea pot fi mereu soluționate apelând cu încredere la serviciul Winner contact. Legătura dintre o casă de pariuri online și clienții săi reprezintă o necesitate care trebuie tratată cu multă seriozitate. Winner.ro pune la dispoziție mai multe variante prin care puteți lua legătura în cazul în care aveți o nelămurire sau dacă apare o problemă în legătură cu o tranzacție.

Pe site-ul agenției se găsesc mai multe secțiuni populare (Lotto, Cazino Live, Virtuale sau Pariuri), iar serviciul asistență Winner este mereu disponibil pentru soluționarea divergențelor sau complicațiilor apărute involuntar.

Platforma Winner.ro este structurată modern și eficient. Pe site-ul operatorului găsiți toate detaliile importante. În partea de jos a paginii aveți două categorii separate pe care le puteți accesa cu încredere atunci când aveți nevoie de anumite informații. Mai întâi găsim tot ce ne trebuie din punct de vedere Legal:

 • GDPR și confidențialitate
 • Termeni și conditii
 • Regulament de joc
 • Metode de plată

Apoi, în aceeași zonă a paginii vom observa partea Winner Suport. Aceasta cuprinde 4 categorii:

 • Întrebări și răspunsuri (Faq)
 • Winner Contact
 • Joc responsabil
 • Agenții

Îți arătăm mai departe cum poți lua legătura cu acest operator. Îți recomandăm să verifici și secțiunea Recenzii de pe Beturi.ro pentru a afla totul despre această agenție. Acolo vei găsi informații despre depunere Winner, bonusuri cum să efectuezi o retragere sau care este oferta de pariuri live.

Suport Winner – Serviciul pentru clienți este disponibil prin 2 metode

O veste excelentă este faptul că Serviciul Clienți Winner Contact este disponibil atât telefonic, cât și prin mail.

 • Adresa email – suport@online.winner.ro
 • Winner telefon – 0316302111

Din păcate nu există funcția Winner live chat, iar pentru numărul de telefon nu este specificat un interval orar.

Winner Contact Serviciu Clienţi – Reclamații

Dacă ai o problemă sau o nelămurire poți lua legătura oricând cu serviciul clienți prin modalitățile prezentate mai sus.

În cazul în care din anumite motive dorești să faci o reclamație, va trebui să intri la categoria Contact. Vei găsi un buton care te va direcționa către locul unde poți face o plângere online. Completează formularul și apasă „Trimite”.

Dacă reclamația nu a fost soluționtă în termen de 14 zile, vei avea dreptul să contactezi Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Asistență Winner – Disponibilitate

Serviciul clienți este în permanență accesibil prin e-mail sau prin formularul prin care se pot face plângeri. În momentul de față singura limbă disponibilă pentru comunicare este limba română.

Cei care au cont la acest operator vor primi cât de repede se poate răspunsuri și explicații pentru problemele semnalate sau pentru complicațiile apărute la un moment dat. Așadar, dacă întâmpini probleme în procesul de înregistrare cont Winner sau în accesarea bonusului de bun venit de la operator, apelează cu încredere la echipa de contact Winner.

Winner Contact – Cine este operatorul?

Site-ul Winner.ro este operat de Play Online Solutions LTD, o companie înregistrată în Malta cu numărul C59636. Are sediul social la adresa 3 Advance Business Center, strada G. Flores, Sf. Venera SVR1950, Malta.

În România, Winner online operează cu licența L1193408W001140 oferită de de către Oficiul Național de Jocuri de Noroc (ONJN). Această licență este valabilă de la data de 01.12.2019 și până la data de 30.11.2029.

Operatorul a făcut din nou pasul către universul online al jocurilor de noroc. Apărută pe piața din România în 2013, compania este populară datorită numărului uriaș de agenții Winner aflate în toate colțurile țării. Platform online este foarte dinamică, atractivă și propune o serie de beneficii și avantaje pentru clienții. E important și faptul că toți jucătorii au parte de promoții spectaculoase, iar bonusul de bun venit este în valoare de 700 de lei.

Site-ul Winner.ro are mai multe secțiuni care vor satisface toate dorințele pasionaților de jocuri de noroc:

 • Pariuri
 • Slots
 • Live Cazinou
 • Lotto
 • Virtuale
 • Pariuri live

În plus, poți verifica dacă biletul tău este câștigător sau nu chiar pe site la secțiunea de verificare bilet.

Concluzii Asistență Winner

Operatorul comunică destul de eficient cu clienții săi. Din păcate nu există funcția de live chat, dar trebuie lăudat faptul că ai mai multe căi de a lua legătura cu angajații companiei. Aceștia vor încerca să rezolve cât mai repede problemele apărute.

Winner contact:

 • Adresa email – suport@online.winner.ro
 • Winner telefon – 0316302111
 • Adresa – 3 Advance Business Center, strada G. Flores, Sf. Venera SVR1950, Malta

Așadar, nu ezita să apelezi cu încredere la Serviciul Clienți. Echipa Winner contact este pregătită să te ajute. Tot ce trebuie să faci mai departe este să pariezi cu încredere pe cele mai tari competiții. Ai parte de cote excelente pentru meciurile de fotbal, baschet sau tenis. De asemenea, te așteaptă o serie de bonusuri. Nu uita să verifici pe site-ul nostru pagina Oferte Case Pariuri unde vei găsi cele mai tari promoții pe care le propun agențiile din România. În plus poți folosii ponturile noastre de pe Facebook și Telegram BETuri pe site-ul agenției Winner pentru a avea siguranța biletelor verzi! Pariază responsabil și profită de fiecare oportunitate.