winner fun
Andrei ReF
15 mai 2023

Winner Fun – Un campionat de pariuri gratis!

5/5 - (1 vote)

Cum ar fi să poți paria gratis pe campionatele de top, dar și pe Liga 1? Ei bine, Winner Fun este locul în care poți face asta! Adună Wincoins Winner și dă-i drumul la pariuri pentru a urca în clasamentul Winner Fun. Pariurile verzi îți aduc șansa de a pune mână pe multe premii Winner Fun. Detalii mai jos!

winner pariuri sportive
Winner FUN – Distrează-te, pariază și câștigă!
Cu Winner pariezi gratis! Adună WinCoins și urcă în clasament!

Competiții Winner, Sezoane Winner, ocazii pentru tine de a aduna monedele virtuale Winner! Urcă în vârful clasamentului și câștigă premii în valoare totală de 1.000.000 LEI!

Winner Fun – Ce presupune promoția?

Regulile jocului sunt foarte simpli. Pariezi gratis pe durata sezonului de fotbal, fie el cel de top sau cel românesc. Oferta Winner de pariuri este foarte vastă așa că ai de unde alege. Cum faci asta? Pașii sunt extrem de ușor de parcurs:

 1. Îți deschizi un cont la Winner Pariuri Sportive – Procedura este explicată pe larg în articolul dedicat procedurii de înregistrare Winner din secțiunea de Ghid Pariuri.
 2. La fiecare logare în cont vei primi WinCoins, monedele virtuale dedicate acestei promoții. Nu trebuie să depui pentru asta!
 3. Misiunea ta devine apoi și mai simplă în cadrul Winner Fun: Poți paria cu acele WinCoins pe orice meci sau evenimente sportiv vrei tu. Să zicem că vei paria pe partidele de Liga 1 România. Prematch sau live, cum preferi. Vei avea pronosticuri fotbal valoroase pentru toate meciurile din Campionatul României pe site!
 4. Prin aceste pariuri plasate cu WinCoins poți obține o clasare cât mai bună în ierarhia sezonului de Winner Fun dedicat noului sezon de fotbal.
 5. Primii 1000 de jucători clasați vor împărți un premiu de 250.000 lei! Primul loc ia 2.500 lei cash, locul al doilea 1500 lei cash, în timp ce locul al treilea va avea în cont 1000 la finalul turneului.

Cum obții WinCoins?

E foarte simplu să faci asta și, practic, să pariezi live pe evenimentele sportive preferate. Așa cum am spus și mai sus, primul pas este acela de a-ți face un cont la Winner. Apoi, cu fiecare logare vei avea ocazia să acumulezi WinCoins, de care să profiți la maximum pe meciuri Liga 1, La Liga, Serie A sau chiar Premier League! Ce trebuie să faci mai departe în promoția Winner Fun? In primul rând, trebuie să intri la secțiunea cu același nume de pe site-ul operatorului. De acolo îți vei putea colecta „banii”, în cadrul unor cicluri de colectare, după cum urmează:

 • Sesiunile zilnice de colectare – Practic, vei colecta automat WinCoins odată la 24 de ore, la o oră dinainte stabilită.
 • Sesiunile periodice de colectare din secțiunea de Winner Fun – acestea vor fi întinse pe un timp determinat, pornind de la 30 minute și mergând până la 12 ore. Vor maximum 5 cicluri de încărcare a monedelor, lucru care se va face automat. Jucătorul trebuie doar să aibă grijă să aibă grijă să colecteze acele WinCoins odată cu pragul maxim atins, pentru ca sesiunea să se reia. Altfel, el pierde posibilitatea de a acumula și mai multe pariuri gratis sub forma acestor monede virtuale.

BONUS: Poți primi și mai multe WinCoins în cadrul concursului Winner Fun, dacă vei recomanda prietenilor să-și deschidă un cont la acest operator. Profită și tu!

Winner Fun – Când poți folosi monedele virtuale?

Winner Fun este aici, iar felul în care te-ai bucurat până acum de pariuri sportive poate deveni chiar mai distractiv și atractiv! Exact ca în lumea sportului, Winner Fun este împărțit în Sezoane și Competiții. În mod logic, un Sezon Winner Fun conține mai multe Competiții Winner Fun. Pentru a vedea cum te încadrezi cu timpul în sezon, trebuie doar să accesezi secțiunea Winner Fun calendar.

De regulă, un sezon de Winner Fun este organizat pe o perioadă de timp cuprinsă între 1 lună și 6 luni.

 • În toată această perioadă, toți pariorii care au cont la Winner pot paria pe evenimentele din oferta pariuri Winner.
 • Pentru toate pariurile câștigătoare eligibile, pariorii vor primi monede virtuale Winner Fun.
 • În funcție de numărul de monede se va face și clasamentul la final de sezon Winner Fun.

Competițiile Winner Fun au o durată mai mică decât cele ale Sezoanelor Winner.

 • Performanțele avute de jucători în cadrul unei competiții se reflectă atât în clasamentul competiției, cât și în clasamentul sezonului.
 • Reușitele la nivel de competiție vor fi recunoscute și la nivel all-time, de sezon.
 • Perioada de desfășurare a unei competiții este cuprinsă între 1 zi și 30 zile.
 • Pentru toate evenimentele eligibile competiției Winner se pot câștiga monede virtuale Winner.

Trebuie să știi că vei putea ști în permanență care este timpul rămas pentru fiecare competiție și fiecare sezon. Perioadele de desfășurare ale acestora vor fi afișate mereu în Winner Fun, pe site-ul operatorului.

Ce premii sunt la Winner Fun?

Fondul total de premii până la finalul lui 2023 este de 1.000.000 lei. În cadrul Winner Fun, jucătorii pot câștiga sume între 50 și 50.000 lei. Sau pot fi chiar premii în bunuri. Pentru a fi sigur că intri în posesia premiului tău, nu uita să finalizezi procesul de verificare a contului. Nu-ți va lua prea mult timp, așadar de ce să riști să pierzi un premiu frumos?

Premiile acordate în cadrul promoției Winner Fun vor intra în posesia jucătorilor în maximum 10 zile de la publicarea clasamentului. Foarte important de știut este și faptul că ele nu au condiții de rulaj. Cât despre bunurile câștigate, acestea vor fi livrate la adresa indicată în contul de jucător. Citește pe site și cum faci o retragere Winner.

Alte oferte de la Winner – Bonus Bun Venit Winner

Pentru a te juca la Winner Online, ai nevoie de un cont la acest operator de pariuri. Nu este deloc complicat să îți deschizi un cont Winner, iar echipa BETuri vine cu un articol în care îți explică în detaliu tot procesul de înregistrare Winner.

Toți clienții noi ai Winner pariuri beneficiază de un bonus bun venit Winner foarte atractiv – 700 RON la înregistrare, numai buni de pariat! Vei primi acest bonus etapizat, pentru primele tale 4 depuneri.

Oferta de pariuri Winner este destul de bogată, iar condițiile de rulaj ale bonusului nu sunt deloc dificile. Aruncă un ochi pe articolul despre Winner Bonus de Bun venit pentru a vedea clar și bine explicat cum poți profita de bonus! Nici promoția Winner Happy Hour nu este de lepădat! Poți consulta și oferta Winner casino care îți aduce rotiri gratuite la verificare!

Concluzii Winner Fun – Oferta pariuri nouă!

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să te înregistrezi la Winner Pariuri Sportive. Ți-am recomandat mai sus articolul care te va ajuta să treci de această primă etapă. Profită de noul tău cont la Winner, dar și de bonusul de bun venit cu pariuri fotbal. O lună întreagă de pariuri este ocazia perfectă de a te juca cu cei 700 RON cadou!

Pentru un plus de inspirație, îți recomandăm să accesezi zilnic site-ul nostru. Postăm știri din sport, avancronici cu top ponturi și statistici, dar și rubrici zilnice pentru pariori. Ne referim aici la Cota 2 zilnică și Biletul Zilei gratis. Alătură-te grupurilor de Facebook BETuri și Telegram BETuri pentru cele mai bune ponturi, fie ele pre-meci sau live!

winner pariuri sportive
Winner FUN – Distrează-te, pariază și câștigă!
Cu Winner pariezi gratis! Adună WinCoins și urcă în clasament!

Competiții Winner, Sezoane Winner, ocazii pentru tine de a aduna monedele virtuale Winner! Urcă în vârful clasamentului și câștigă premii în valoare totală de 1.000.000 LEI!